Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam formda olduğu zamanlardı. Sonra Pedro geriledi, Valencia göz ucu ile bile bakmaz şuanki durumuna.Benim için büyük hayal kırıklığı.
O zaman satılmasına karşıydım açıkçası
Yazık oldu o zaman nasıldı bu çocuk sonra Mayıs ayına girdik rüzgar tersine esmeye başladı bence gitmek istiyor buralardan D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Menisküs sakatlığı yaşamış. Artroskopi yapılmış. 3-4 hafta yokmuş.
Maalesef burada futbolu son dönemde geriye gitti ve üzerine daha fazla koyamayacak öyle gözüküyor.Porto'ya verseymişiz keşke.Pedro için iyi olurdu.
@Yunus Emre Dökmeci Wallpaper alanı ekleyebilirsin ayrıca @Çağrı ya ileti atabilir misin http://besiktasarena.com/besiktas-marslari-ve-resimler/
Pedro o hatunla takılmaya başladıktan sonra formu düştü, kendi kendini bitirdi. Genç oyuncuların bu tip hatalar yapması kariyerlerine mal olabiliyor. Pedro'nun herşeyi bir kenara bırakıp devamlı çalışması lazım.
Bu djoloshdksag denen defanscı arkadaş nasıl okunuyo beyler? Colobodci mi GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tartışma olarak mesaj atmamistim ama , Birde sana Ozelden mesaj atilmiyor , Kisi bulunamadı diyor neden acaba yinetici oldugun icinmi?? Onun icin olsa Necmi abiyede ginderemezdim ona gonderebiliyorum özel mesaj..
tamam atiyorum simdi yalniz ben Cagriya defalarca ileti atmaya calistim aylardir atamiyorum ona mesaj ...Diger konu Valpaperleri bu attigin linke mi ekleyeyim yoksa yeni bir konu mu acayim ?? @ Ali Rıza abi
Dubaludji diyorum ben
evet kesinlikle belli ediyor kendisini , Ozan oynadığı zaman 10 kisi oynuyoruz cunku
Artroskopi denince hep aklıma takoz lakaplı futbolcumuz Recep gelir zırt pırt aynı yerden sakatlanınca sağolsun sayesinde öğrenmiş olduk ama sağlam bünyesi sayesinde normalde 3-4 haftada sahalara dönmesi beklenirken futbolcumuz 2 hafta içinde sahada olurdu @atalay
ciguli iyidir bence