2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954727 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tam formda olduğu zamanlardı. Sonra Pedro geriledi, Valencia göz ucu ile bile bakmaz şuanki durumuna.

Benim için büyük hayal kırıklığı.
fernandesten sonraki en buyuk hatamiz olmus ozaman , 7 milyon cok iyi para... Keske kabul edilseydi
Aslinda Pedro kotu degil bizim lige ve sistemimize uygun degil , Bu konuda Hala Israrciyim Franco tam La ligalik Stoper , La liga icin bicilmis kaftan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

O zaman satılmasına karşıydım açıkçası :D
Yazık oldu o zaman nasıldı bu çocuk sonra Mayıs ayına girdik rüzgar tersine esmeye başladı bence gitmek istiyor buralardan

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Yazık oldu o zaman nasıldı bu çocuk sonra Mayıs ayına girdik rüzgar tersine esmeye başladı bence gitmek istiyor buralardan

Maalesef burada futbolu son dönemde geriye gitti ve üzerine daha fazla koyamayacak öyle gözüküyor.

Porto'ya verseymişiz keşke.Pedro için iyi olurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

Aynen. Menisküs sakatlığı yaşamış. Artroskopi yapılmış. 3-4 hafta yokmuş.
Artroskopi denince hep aklıma takoz lakaplı futbolcumuz Recep gelir  :)
zırt pırt aynı yerden sakatlanınca sağolsun sayesinde öğrenmiş olduk ama sağlam bünyesi sayesinde normalde 3-4 haftada sahalara dönmesi beklenirken futbolcumuz 2 hafta içinde sahada olurdu @atalay

Çevrimdışı aa1903

pedro franco'yu 7 milyona satmamışız ha! :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Savaş

Bu djoloshdksag denen defanscı arkadaş nasıl okunuyo beyler? Colobodci mi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef burada futbolu son dönemde geriye gitti ve üzerine daha fazla koyamayacak öyle gözüküyor.

Porto'ya verseymişiz keşke.Pedro için iyi olurdu.
Porto 4 milyon vermişti galiba , Versydik keske ..
2 sene sonra Kesin 15 milyona Satarlardi

Çevrimdışı Hicks

Pedro o hatunla takılmaya başladıktan sonra formu düştü, kendi kendini bitirdi. Genç oyuncuların bu tip hatalar yapması kariyerlerine mal olabiliyor. Pedro'nun herşeyi bir kenara bırakıp devamlı çalışması lazım.

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Üzülerek söylüyorum. Bazı arkadaşların internetteki meşhur troller gibi davrandığını görmekteyim.

Ben Azılı bir Anti Quaresmacı biriyim ama yunus emrenin yaptığı gibi de asla yapmadım. Bildiğin trollemek üzerine yazıyor gibi sanki, konu tamamen yunus emreye dönüyor, ısrarla ısrarla ve ısrarla devam ediyor buna.

Çevrimdışı aa1903

pedro franco kafa topuna çıkamayan, yavaş, güçsüz, tekniği vasat bir stoper. la liga'da bunu rencide ederlerdi. 7 milyona nasıl satılmaz ya cidden oha, ne desem sıkıntı şimdi.

@Yunus Emre Dökmeci  Wallpaper alanı ekleyebilirsin ayrıca @Çağrı  ya ileti atabilir misin
http://besiktasarena.com/besiktas-marslari-ve-resimler/
tamam atiyorum simdi yalniz ben Cagriya defalarca ileti atmaya calistim aylardir atamiyorum ona mesaj ...
Diger konu Valpaperleri bu attigin linke mi ekleyeyim yoksa yeni bir konu mu acayim ?? @ Ali Rıza abi

Çevrimdışı talha

Pedro o hatunla takılmaya başladıktan sonra formu düştü, kendi kendini bitirdi. Genç oyuncuların bu tip hatalar yapması kariyerlerine mal olabiliyor. Pedro'nun herşeyi bir kenara bırakıp devamlı çalışması lazım.
He bir de o hatun var değil mi çok işkillendim zaten o iş başladığında ah hatalar hatalar

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

forumda tek çılgın ben sanıyordum, demekki benden daha çılgınları da varmış...  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Dubaludji diyorum ben :kop:

Çevrimiçi Necmi

tartışma olarak mesaj atmamistim ama , Birde sana Ozelden mesaj atilmiyor , Kisi bulunamadı diyor neden acaba yinetici oldugun icinmi?? Onun icin olsa Necmi abiyede ginderemezdim ona gonderebiliyorum özel mesaj..
oda zaten o yüzden rahatlıkla özelden mesaj atabilirsin diyor :D
çağrı nın ismi baştan sona türkçe karakter sistem bile ismini görünce dağılıyor :kop:

Çevrimdışı TALAT

tamam atiyorum simdi yalniz ben Cagriya defalarca ileti atmaya calistim aylardir atamiyorum ona mesaj ...
Diger konu Valpaperleri bu attigin linke mi ekleyeyim yoksa yeni bir konu mu acayim ?? @ Ali Rıza abi

çağrı seni engellemiş :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Anıl

Cilobodci bence :D

Çevrimdışı Ersoy

evet kesinlikle belli ediyor kendisini , Ozan oynadığı zaman 10 kisi oynuyoruz cunku :bandit:
Abi ne yaptın sen ya   Karakteri için böyle diyorsun bence sen.Daha genç bir şans daha verelim. Hatta küfürlü tezahüratı bile var ama yine de şans vermek lazım

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Artroskopi denince hep aklıma takoz lakaplı futbolcumuz Recep gelir  :)
zırt pırt aynı yerden sakatlanınca sağolsun sayesinde öğrenmiş olduk ama sağlam bünyesi sayesinde normalde 3-4 haftada sahalara dönmesi beklenirken futbolcumuz 2 hafta içinde sahada olurdu @atalay

Recep Çetin'i Beşiktaş forması ile hatırlamıyorum. (Arşivlerden izleyebildim)

İstanbulspor da oynarken izlemiştim; çok güçlü, sert, gaddar bir oyuncuydu aklımda kalan.

İkili mücadelelerden kaçmıyorsa dizden sakatlanmıştır sürekli.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci " Çağrı " düzgün yaz öyle at
2. si ise konu aç kendin resimleri eklersin sana özgü olur...!  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Çağrı abinin profile gir kişisel ileti gönder de :D