2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

SON DAKİKA - Bursaspor, Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile yeniden anlaştı. (İHA)

Çevrimdışı Tolga

SON DAKİKA - Bursaspor, Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile yeniden anlaştı. (İHA)
Zaten Bursa Ozan'ı satmamak için herşeyi yapıyordu neyse Ozan defteri böylelikle kapanmıştır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Hiçbir şey açıklamazsan böyle haber çok çıkar daha.

İmza parası yok, alacakları da ödenmemiş, bizim bedava alabilmemiz için hiçbir ses yok dedim bittiği gün.

Elbet bir şey çıkacak bu transferden, bir bedel.
ya Gomez açıklaması yetmiyormu adam geldi ve futbolu burda bırakmak istiyorum dedi
kiralık bir adam böyle açıklama yaparmı

Çevrimdışı Tolga

Zaten Bursa Ozan'ı satmamak için herşeyi yapıyordu neyse Ozan defteri böylelikle kapanmıştır.
Aspor'da alt yazı geçti.

Serdar Aziz ile uzatmışlar ama Ozan ile ilgili bilgi yoktu.

Trtspor'da şimdi son dakika girildi.

Ozan ile de uzatmışlar.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 12:32:17 Tolga ]

Çevrimiçi Savaş

Artık belli olsun. Ligin başlamasına 10 gün kaldı.

Ozan anlamış sanırım. Gokhan İnler bu hafta açıklanır heralde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

İnler ile Lamine Sane'yi alıp kapayalım transferi.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan ile bir stoper daha alınsın yeter.

Çevrimdışı can1903

İnler.. Gelir artık
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Bu basini Allah nasil biliyorsa yole yapsin....

Q7'den iyi Nani ile aynı
Ön libero arayan Galatasaray'da Kevin Prince Boateng isminin bir kez daha gündeme geldiği bildirildi. Başkan Dursun Özbek, idari menajer Cenk Ergün'ün önüne koyduğu raporu Hamzaoğlu'na ileterek, "Alabiliriz" dedi. Ergün de, "Popülarite bakımından Q7'den fazlası var, Nani'den eksiği yok" açıklamasını yaptı. Hamzaoğlu ise, "Bana takım için oyuncu lazım" diyerek Boateng'i bir kez daha veto etti.

böyle bir habercilik var mi ya kesinlikle bizim ulkemizde birseylerin duzelmesini beklemek hayalcilik !!!

şaka gibi haber
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ya Gomez açıklaması yetmiyormu adam geldi ve futbolu burda bırakmak istiyorum dedi
kiralık bir adam böyle açıklama yaparmı

Yapar Necmi abi neden yapmasın bunlar futbolcunun kendi söylediği şeyler değil zaten menajerler konuşturuyor.

Kiralık da olabilir belgesini görmediğimiz açıklamasını duymadığımız bir şeye duygusal olarak bu kadar bağlanmak mantıklı değil.

Yarın öbür gün tepki çok büyük olur.

Hiçbir şey bilmiyoruz tek bildiğimiz oyuncunun 1 yıllık kiralık ve yılda 3.5 milyon euro alacağı şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

KONU DISI : Onemli :busted_cop:
Yönetim istedigimiz transferleri yapti ,Şimdi sira bizde ,Organizasyona Destek olalim...
Oerganizasyonu yöneten Besiktas Taraftar sayfalari...
Bu arada @Çağrı Forma rakamlari Q7 ve Gomez transferlerinden sonra 70-80.000 rakamina ulastigi soyleniyor Malum1903 sitesinde ...
Gecen sezon bu zamanlar satis rakamimiz kacti , Bilgin var mi ???
Bide Suanki rakamlara gore Renklilerden ondemiyiz??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Yönetim istedigimiz transferleri yapti ,Şimdi sira bizde ,Organizasyona Destek olalim...
Bu arada @Çağrı Forma rakamlari Q7 ve Gomez transferlerinden sonra 70-80.000 rakamina ulastigi soyleniyor Malum1903 sitesinde ...
50-60.000*

Çevrimiçi Necmi

Yapar Necmi abi neden yapmasın bunlar futbolcunun kendi söylediği şeyler değil zaten menajerler konuşturuyor.

Kiralık da olabilir belgesini görmediğimiz açıklamasını duymadığımız bir şeye duygusal olarak bu kadar bağlanmak mantıklı değil.

Hiçbir şey bilmiyoruz tek bildiğimiz oyuncunun 1 yıllık kiralık ve yılda 3.5 milyon euro alacağı şuan.
Ben o kadar duygusal biri değilim @Çağrı
hayata küsmem ani tepkilerde vermem her duyduğumada inanmam :D

Çevrimdışı Çağrı

Ben o kadar duygusal biri değilim @Çağrı
hayata küsmem ani tepkilerde vermem her duyduğumada inanmam :D

@Necmi abi sen vermezsin ama arkanda verecek 10 milyon insan var onları ne yapacaksın  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fikrim yok Yunus Emre lakin bu organizayonlar yeni değil zaten sene boyunca yapıldı ara ara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Mario Gomez 9 mu giyecek

Çevrimdışı Hunter1987

bence yine ortaligi karistirmaya yönelik bir haber. 1 yil kiralik olmasi formalite bana kalirsa, kanunlarla alakali bir anlasmadir. acikcasi baskanimizdan bi futbolcuyu bir yilligina kiralayip 3,5 milyon euro maas ödeyecegini hic beklemiyorum  :)

sosa transferinde de ilk bildirim opsiyonlu kiralik anlasmasiydi yanlis hatirlamiyorsam
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nantesdaki garip ismi olan stoper bayağı iyimiş sol stoperde rodolfoyla beraber iyi olurlar bayağı

Fikrim yok Yunus Emre lakin bu organizayonlar yeni değil zaten sene boyunca yapıldı ara ara.
Biliyorum yapildi gecen senede bu tur organizasyonlar...
Merak ettigim gecen sene bu zamanlar rakamlar nasıldı acaba :alala:
Bu arada Gokhan inler yalanlandi resmi siteden , Artik Gokhan hayirli olsun diyebilirmiyiz :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

bence yine ortaligi karistirmaya yönelik bir haber. 1 yil kiralik olmasi formalite bana kalirsa, kanunlarla alakali bir anlasmadir. acikcasi baskanimizdan bi futbolcuyu bir yilligina kiralayip 3,5 milyon euro maas ödeyecegini hic beklemiyorum  :)

sosa transferinde de ilk bildirim opsiyonlu kiralik anlasmasiydi yanlis hatirlamiyorsam

Onda opsiyon maddesini biliyorduk başından beri bunda hiç detay yok.

Kiralık da olsa 3.5 verilir söz konusu Gomez olduğu için ancak bence de büyük ihtimal sağlama almışlardır.

Benim karşı çıktığım bunu kesin olarak lanse etmek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Mario Gomez 9 mu giyecek
Zannetmiyorum
Kariyeri boyunca hep 33 giydi burada 33 giyer :ok:
Neden 33 numara giydiginide acikladi zaten , Uğurlu rakami 3 mus , 3 numarada Forvet oyuncusu icin Abes durduğu icinde 33 numarayi tercih ediyormus :bandit:

Çevrimdışı can1903

200.000 Satış yaptı formalarda geçen sene. Bu sene daha 60 biniz.. Fener en az 90 bin olmuştur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman ve Erdal Torunoğulları sadece 1 yıl kiralık için mi 1 ay durdular orda..

Mario Gomez bizimdir sapı renklilerin  :kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

Ozan'ı iyi kullanıyorduk İnler transferi için , inşallah BjkIğdır hesabının bu sabah yazdığı gibi İnler transferi bitmiştir çünkü elimizdeki Ozan kozu gitti.

Çevrimdışı Kemal

Ben pek duyumculuk yapmam hatta yapamam ama kesin öğrendiğim bir şeyide ben sizinle paylaşayım ; Bürokraside görevli bazı görevliler LigTV yi İbra transferine sponsor olması ve yardımcı olması için yokluyorlarmış.

Böyle düzen olmaz olsun arkadaş.