yani stadyum konusunda kaynak isteniyor burda istenmiyor. ben şimdi stadyum hakkında stadta halatlar hasar almış test sonuçları bunu göstermiş desem haklı olarak herkes kaynağın neresi diye sorar. başta da sen. bende derim ki kaynağımı söyleyemem kendisi zor durumda kalır. ama ben cezayı yerim. neden ispatlayamadığım için. ki bugün böyle bir mevzu oldu. ben de nerden biliyorsun diye atarlandım sigorta konusunda, sen de aynı şekilde
ama aynı konu transfer mevzusunda nedense farklı uygulanıyor o zaman. insanları yanıltıcı şekilde kesin konuşulacak kaynak vermek mecburi olmayacak. yazmaya devam
sende kaynak pek görmedim de seni sorgulayacak zaten kimse yok. kaynak göstersen de göstermesen de yazabiliyorsun yani.
sorgulayan sorguluyor neden sorgulamasın stad konusunda zaten biri bir bilgi yazıyorsa ben onu %99 biliyorumdur.
tutki bilmiyorum hemen telefona sarılır aslını öğrenirim o nedenlede kimseye kaynak sormam eğer yanlış bilgiyse direk silerim
doğru bilgiyse bu sefer özelden ulaşır kaynağını sorarım atarım cebe dursun.
transfer işindede aslında direk soruyoruz aslı astarı varmı diye burda dönen her ismi hemen sorguluyoruz mesela bu akşam fransız stoper
ismi geçti ama soramadım geç saat olduğu için

şimdi kafamda takıldı kaldı. Gökhan inler demiş zaten her yerden tamam haberi geliyor
belkide bunu yönetim ozan transferinde koz olsun diye çıkartıyor mesela ozan transferi zora girdi mevzusuda akabilinde geliyor şimdi buda
yönetim kaynaklı gibi geliyor bursaya haber gönderiyorlar fazla nazlanmayın her an cayabiliriz haberi gibi geliyor bu