2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957993 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

birbirinize sataşmayın şık olmuyor
herkes fikrini söyler doğru kabul edebilirsin yanlış kabul edebilirsin
ama karşındaki bir Beşiktaşlı ve saygı görmeyi hakediyor @TALAT

@Necmi abi kaçtır kendisini de söylüyorum o kadar net konuşuyor ki sanki yönetimden. bu transfer bitti o yattı. daha bugün bir kere daha söyledim kendisine çok net konuşuyorsun bir şey bilmen lazım diye ama devam ediyor. şikayet de etmek istemiyorum benim yüzümden biri ceza alsın da istemem.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çokmu komik :bandit:

Yok abi gözüme bişey kaçtı da :loveya: Bi dakka o başkaydı dimi... :utan
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kaçtır kendisini de söylüyorum o kadar net konuşuyor ki sanki yönetimden. bu transfer bitti o yattı. daha bugün bir kere daha söyledim kendisine çok net konuşuyorsun bir şey bilmen lazım diye ama devam ediyor. şikayet de etmek istemiyorum benim yüzümden biri ceza alsın da istemem.
herkesin bir tarzı vardır. yada yanlış yapıyordur ama böyle atarlanarak karşındakine
derdini anlatamazsın güzel üslup her zaman iyi sonuç verir kardeşim @TALAT

benim bu bandırmalılardan çektiğim nedir :bandit:
bir tanemi yumuşak huylu çıkmaz

Çevrimdışı TALAT

herkesin bir tarzı vardır. yada yanlış yapıyordur ama böyle atarlanarak karşındakine
derdini anlatamazsın güzel üslup her zaman iyi sonuç verir kardeşim @TALAT

benim bu bandırmalılardan çektiğim nedir :bandit:
bir tanemi yumuşak huylu çıkmaz

abi daha bugün aynı şeyi söyledim kendisine birkaç saat sonra yine aynısını yaptı. insanlar herkesin nerden duyduğunu bilemez. ben burda kimin yönetimden haber alabildiğini kimin alamadığını bilmiyorum. birisi bu kadar kesin yazınca anlarım ki bu adam yönetimden haber alıyor.

bu kadar insan kaynak belirterek yazıyor, boşuna mı kaynak belirtiyoruz. ben kendi adıma kimseyi yanıltmamak adına kaynak belirtiyorum. ama herkes böyle yazarsa herşey birbirine karışır.

birkaç saat önce aynı konu hakkında kendisine yazmamış olsam söylemim sert sayılabilirdi ama ben şahsen sert olduğunu düşünmüyorum. eğer yazdıklarımın da herhangi bir cezai karşılığı var ise cezaya da razı olurum

Çevrimdışı Neo Nesil

abi daha bugün aynı şeyi söyledim kendisine birkaç saat sonra yine aynısını yaptı. insanlar herkesin nerden duyduğunu bilemez. ben burda kimin yönetimden haber alabildiğini kimin alamadığını bilmiyorum. birisi bu kadar kesin yazınca anlarım ki bu adam yönetimden haber alıyor.

bu kadar insan kaynak belirterek yazıyor, boşuna mı kaynak belirtiyoruz. ben kendi adıma kimseyi yanıltmamak adına kaynak belirtiyorum. ama herkes böyle yazarsa herşey birbirine karışır.

birkaç saat önce aynı konu hakkında kendisine yazmamış olsam söylemim sert sayılabilirdi ama ben şahsen sert olduğunu düşünmüyorum. eğer yazdıklarımın da herhangi bir cezai karşılığı var ise cezaya da razı olurum

bak ben ne demişim

4 SAAT ÖNCE!!!

Talat: her söylenene inanma. neler gördük tranfer dönemlerinde. ama bazı şifreler olur onları iyi takip etmek lazım. bir de çok kesin konuşuyorsun."

Neo: evrenmanchesterin tek yalanını görmedim...

iki duyumcuya inanıyorum: s.sarıdağ, evrenmanchester...

yani bir duyum paylaştıysam mutlaka bunların ikisinden biridir...
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 04:23:18 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı TALAT

bak ben ne demişim

4 SAAT ÖNCE!!!

"her söylenene inanma. neler gördük tranfer dönemlerinde. ama bazı şifreler olur onları iyi takip etmek lazım. bir de çok kesin konuşuyorsun."

evrenmanchesterin tek yalanını görmedim...

iki duyumcuya inanıyorum: s.sarıdağ, evrenmanchester...

yani bir duyum paylaştıysam mutlaka bunların ikisinden biridir...

ne söylenileni anlıyorsun ne de mantıklı cevap veriyorsun. insanlar senin kimin duyumlarını paylaştığını bilmek zorunda değil. biz salak mıyız her duyumda kaynak veriyoruz.

ayrıca bir daha özelden yazmazsan sevinirim. sana laf anlatmakla uğraşamıcam.

Çevrimdışı Necmi

Bence kaynak söylemek zorunda değil kimse mesela ben hiç kaynak söylediğimi gördünmü zaten söylersem bir daha bilgi alamam
ancak twiteerde bir paylaşım görürsün kaynak gösterirsin ama içerden bilgiye kesinlikle kaynak gösterilmez kaynak gösterdiğin kişiyide
zora sokarsın kendi bilgi kaynağınıda kurutursun bu işler bu şekilde yürür insan bilgiyi verir doğru çıkarsa zamanla inanırsın çıkmazsa
ciddiye almazsın olur biter ama bazen doğru kaynaklarda yanıltıcı bilgiyi verebiliyor direk içerden bazen yönlendirme yapıyorlar
sosyal medyanın gücünü yönetimde kullanıyor. genelde dolaşan haberler yönetim kaynaklı oluyor ama yanlışta olabiliyor.

Çevrimdışı TALAT

Bence kaynak söylemek zorunda değil kimse mesela ben hiç kaynak söylediğimi gördünmü zaten söylersem bir daha bilgi alamam
ancak twiteerde bir paylaşım görürsün kaynak gösterirsin ama içerden bilgiye kesinlikle kaynak gösterilmez kaynak gösterdiğin kişiyide
zora sokarsın kendi bilgi kaynağınıda kurutursun bu işler bu şekilde yürür insan bilgiyi verir doğru çıkarsa zamanla inanırsın çıkmazsa
ciddiye almazsın olur biter ama bazen doğru kaynaklarda yanıltıcı bilgiyi verebiliyor direk içerden bazen yönlendirme yapıyorlar
sosyal medyanın gücünü yönetimde kullanıyor. genelde dolaşan haberler yönetim kaynaklı oluyor ama yanlışta olabiliyor.

yani stadyum konusunda kaynak isteniyor burda istenmiyor. ben şimdi stadyum hakkında stadta halatlar hasar almış test sonuçları bunu göstermiş desem haklı olarak herkes kaynağın neresi diye sorar. başta da sen. bende derim ki kaynağımı söyleyemem kendisi zor durumda kalır. ama ben cezayı yerim. neden ispatlayamadığım için. ki bugün böyle bir mevzu oldu. ben de nerden biliyorsun diye atarlandım sigorta konusunda, sen de aynı şekilde

ama aynı konu transfer mevzusunda nedense farklı uygulanıyor o zaman. insanları yanıltıcı şekilde kesin konuşulacak kaynak vermek mecburi olmayacak. yazmaya devam

sende kaynak pek görmedim de seni sorgulayacak zaten kimse yok. kaynak göstersen de göstermesen de yazabiliyorsun yani.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geceniz şenlensin ağzım kulaklarımda izledim be :sevinc

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

yani stadyum konusunda kaynak isteniyor burda istenmiyor. ben şimdi stadyum hakkında stadta halatlar hasar almış test sonuçları bunu göstermiş desem haklı olarak herkes kaynağın neresi diye sorar. başta da sen. bende derim ki kaynağımı söyleyemem kendisi zor durumda kalır. ama ben cezayı yerim. neden ispatlayamadığım için. ki bugün böyle bir mevzu oldu. ben de nerden biliyorsun diye atarlandım sigorta konusunda, sen de aynı şekilde

ama aynı konu transfer mevzusunda nedense farklı uygulanıyor o zaman. insanları yanıltıcı şekilde kesin konuşulacak kaynak vermek mecburi olmayacak. yazmaya devam

sende kaynak pek görmedim de seni sorgulayacak zaten kimse yok. kaynak göstersen de göstermesen de yazabiliyorsun yani.
sorgulayan sorguluyor neden sorgulamasın stad konusunda zaten biri bir bilgi yazıyorsa ben onu %99 biliyorumdur.
tutki bilmiyorum hemen telefona sarılır aslını öğrenirim o nedenlede kimseye kaynak sormam eğer yanlış bilgiyse direk silerim
doğru bilgiyse bu sefer özelden ulaşır kaynağını sorarım atarım cebe dursun.
transfer işindede aslında direk soruyoruz aslı astarı varmı diye burda dönen her ismi hemen sorguluyoruz mesela bu akşam fransız stoper
ismi geçti ama soramadım geç saat olduğu için :D şimdi kafamda takıldı kaldı. Gökhan inler demiş zaten her yerden tamam haberi geliyor
belkide bunu yönetim ozan transferinde koz olsun diye çıkartıyor mesela ozan transferi zora girdi mevzusuda akabilinde geliyor şimdi buda
yönetim kaynaklı gibi geliyor bursaya haber gönderiyorlar fazla nazlanmayın her an cayabiliriz haberi gibi geliyor bu

Çevrimdışı TALAT

sorgulayan sorguluyor neden sorgulamasın stad konusunda zaten biri bir bilgi yazıyorsa ben onu %99 biliyorumdur.
tutki bilmiyorum hemen telefona sarılır aslını öğrenirim o nedenlede kimseye kaynak sormam eğer yanlış bilgiyse direk silerim
doğru bilgiyse bu sefer özelden ulaşır kaynağını sorarım atarım cebe dursun.
transfer işindede aslında direk soruyoruz aslı astarı varmı diye burda dönen her ismi hemen sorguluyoruz mesela bu akşam fransız stoper
ismi geçti ama soramadım geç saat olduğu için :D şimdi kafamda takıldı kaldı. Gökhan inler demiş zaten her yerden tamam haberi geliyor
belkide bunu yönetim ozan transferinde koz olsun diye çıkartıyor mesela ozan transferi zora girdi mevzusuda akabilinde geliyor şimdi buda
yönetim kaynaklı gibi geliyor bursaya haber gönderiyorlar fazla nazlanmayın her an cayabiliriz haberi gibi geliyor bu

abi ben de onu diyorum işte herkes senin gibi ulaşamıyor bilgiye. buraya gelip bir şeyler öğrenmek istiyorlar misal ben. kesin bir şey yazınca ben ondan içeriden bilgi olduğunu düşünürüm. böyle düşünmemem için de kaynak, referans olmalı ya da bence, tahminim gibi ifadeler olmalı.

arkadaş da kendisi söyledi zaten twitterdan duyum olduğunu ama ısrarla bir sonraki yazısında yine kesin cümleleler yine kaynak vs. yok. kimse onun bir kaç sayfa önce yazdığı ben yazarsam şu duyumcudandır bilgisini bilmek zorunda değil. ben her seferinde aynı kaynak da olsa yazıyorum kaynağını ya da fikrimse bence diyorum. yazanlarında böyle yazması gerektiğini söylüyorum

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın gençler napıyosunuz ?

olm herkes mi uyuyor  :D
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 09:41:42 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aksitt

Uyandırmayın. uyuyoruz şurada ne guzel  :D

Çevrimdışı Kadir G.

@bjkigdir: Hayırlı olsun @GokhanInler

Çevrimdışı aksitt

Herkese günaydın,

Ozan'ın satılmadığı ve bizim diğer oyuncularla " bitti bitiyor" söylemlerinin dolaştığı her gün bu transfer için iplerin elimize geçeceği görüşündeyim.
Bununla birlikte olası bir takasta Kerim ve Olcay'ın kesinlikle gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ne olursa olsun 50+ maçta 4 kanat oyuncusu olmadan bu maraton gitmez. Sonra bir oyuncu değiştiğinde 5 oyuncunun yeri değişmemeli takımda.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

Herkese günaydın,

Ozan'ın satılmadığı ve bizim diğer oyuncularla " bitti bitiyor" söylemlerinin dolaştığı her gün bu transfer için iplerin elimize geçeceği görüşündeyim.
Bununla birlikte olası bir takasta Kerim ve Olcay'ın kesinlikle gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ne olursa olsun 50+ maçta 4 kanat oyuncusu olmadan bu maraton gitmez. Sonra bir oyuncu değiştiğinde 5 oyuncunun yeri değişmemeli takımda.

Olcayı kimse göndermez zaten belki Kerim 2 yıllık kiralanır
bi de şöyle düşün devre arasında cucak gelirse sadece devre arasına kadar bir eksik kanat oyuncun olur
o zamana kadar da yeter zaten
ama ozan ı zorlamalılar
pektemek+ kerim (2 yıllık kira)+ bir miktar para = Tufan

Çevrimdışı Scout

Üniversite Kaydı Tamamdır  :)
Pika Pika

Çevrimdışı Sarp

Üniversite Kaydı Tamamdır  :)

Tebrik ederim kardeşim.
Mutlu ol inşallah.

Çevrimdışı Çağatay

Metin Tekin'in babası vefat etmiş
Allah rahmet eylesin...

Çevrimdışı Çağatay

. ‏@BJKCemiLKent 2 dk.2 dakika önce

#GOMEZ BONSERVİS 10 Mio € ..
Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Çevrimdışı Çağatay

Kulübümüzden Açıklama

Sabah gazetesinde Fatih Doğan imzasıyla yayımlanan Gökhan İnler hakkında transfer iddiasının yer aldığı haber, tek sözcükle gerçek değildir.

Gazeteciliğin temel kurallarından biri tarafların görüşlerinin habere yansıtılması ve böylece gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Haberde bu ilkeye uygun hareket edilmemiştir.

Haliyle Başkanımız Fikret Orman'ın transferi bitirdiği, ancak mali kaygılar nedeniyle UEFA'yı arayarak izin isteyeceği iddiası, gerçeklerden uzak bir kurgudur...

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun, bu habere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan İnler ve Ozan'ı birlikte düşünüyorlar tek tek değil.

İkisi için de şartlar zorlanıyor baya.

Uefa'dan izin alma olayının yalan olduğu barizdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hangi gazetenin haberi bu ?

Çevrimdışı Çağrı

Hiçbir şey açıklamazsan böyle haber çok çıkar daha.

İmza parası yok, alacakları da ödenmemiş, bizim bedava alabilmemiz için hiçbir ses yok dedim bittiği gün.

Elbet bir şey çıkacak bu transferden, bir bedel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli