2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958885 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bizden başka alacak adam yok. Çocuk gitmek istiyor. Zaten takım kazan kaldırdı olduğu gibi.

Sercan'dan örnek var satmazlarsa yokoluoyor. Satacaklar sadece ne koparırsak kar gözüyle bakıyorlar bence.
Başka bir transferde olmaz diyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Söylediğinde haklısın fakat bu lig de Melo'nun damga vurduğunu hatırlayalım.

İlk geldiği sezon Selçuk ile dönüşümlğ olarak hücuma çıkarlardı ama o sezon attığı gol ve asistleri biliyoruz.

Halbuki Melo'ya baktığımızda defansif orta saha deriz.

Melo bence çok farklı İnler ve Ernst'ten. Dönüşleri ve top taşıma hızı çok üstün.

Agresif. Ve baya teknik o bölgeye göre.

İnler bence birkaç artısı dışında Ernst. İlla ki baya katkı verir ama Tolgay olunca. Atiba ile olmaz bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Bak ilk aklıma gelenler bruge maçı tolga yüzünden gitti yani 15 milyon lira

Fener maçı Necip yüzünden gitti

Kayseri maçı Necip ten gitti

Fb ilk yarı maçı tolga Necip show vardı

Gs maçı Ersan ve kaleci yüzünden gitti

pektemegi zaten hiç saymiyorum o ayrı bir gezegende

Bak ilk aklıma gelenler bunlar

Tabi birde bilic eklemek gerek kocaman

bilicin korkaklığı yüzünden kaybettiğimiz puanları yazsam burdan ankaraya yol olur. her oyuncu hata yapar fakat sen teknik direktörsen aynı hatayı arka arkaya 5 kere yaparsan ben onda kötü niyet ararım ki öyleymiş. rıdvan ocakta söyledi west ham ile anlaştı diye.

saydık sövdük rıdvana ama adam haklıymış. ikinci yarıdaki düşüş direk bilicin marifeti. ilk yarı da aynı adamlar oynuyordu ikinci yarı da
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

defans yönünü kim yapacak. bir tane de veli ve ozan tarzı omzu koyup top çalacak adam lazım. inler pas arası oyuncusu pozisyon bilgisi ile defans yapıyor. aquilani'yi izlemedim ama söyleynler hücumcu olduğunu söylüyor
Gökhan'ın oyun sertliği Veli'den falan çok daha iyidir.

Takım savunmasına katkısı da çok iyidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Siz karniniz çok şişken gidip açık büfe yemeğe oturabiliyor musunuz ?

Takasli transfer şart , inlerde bu imkansiz ozan olmuyorsa gerekirse lawal yapılmalı . Yoksa patlayacak

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan inleri bile UEFA'dan onay alarak alacağı söylenen Fikret Orman, Ozan Tufan'a 4 milyon euro bonservis vermez.

Bu başkanın açıklaması mı? Ben haber okudum sadece bu çok saçma çünkü Sabah'ın haberi.

Anlaşma yapılmış her şey kuralına göre yapılıyor Uefa bir anda dosyaları açıp durun bunu alabilirsiniz şunu çıkarın zaten kendi demez.

Bir sene başı bir sene sonu denetime sokarlar arada sen sorsan onlar çocuk değilsin ya kurallar belli oku uygula der.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

N'Doye, bizimkilerin beklettiği bir oyuncuydu.

Ts, almışsa iyi transfer yapmışlar.

Gomez'e back up yapmak çok akıllıca hamle olurdu.

Çevrimdışı talha

ama mustinin yanına 7,5 euro istiyorlar  :) başkan hayatta vermez o paralara...
Vermeyecekler zaten merak etme o işte cebimizden en fazla üç milyon çıkar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ligin ilk haftası böyle çıkarız:
Tolga
Beck-Rhodolfo-Ersan-Tosic

Atiba-Necip

Töre-Sosa-Kerim Frei

Cenk Tosun

Çevrimdışı Kemal

bilicin korkaklığı yüzünden kaybettiğimiz puanları yazsam burdan ankaraya yol olur. her oyuncu hata yapar fakat sen teknik direktörsen aynı hatayı arka arkaya 5 kere yaparsan ben onda kötü niyet ararım ki öyleymiş. rıdvan ocakta söyledi west ham ile anlaştı diye.

saydık sövdük rıdvana ama adam haklıymış. ikinci yarıdaki düşüş direk bilicin marifeti. ilk yarı da aynı adamlar oynuyordu ikinci yarı da

Aynen bilici ben 2 yıldır yazıyorum , burda dahil tartışması çıktı geçen sene neden çünkü bilic efendi demişiz , vay anasını arkadaş sanki herkes Avusturya arsiduku , neyse.

Geçen senede 0 0 ken dk 65 de anadolu takımına karşı Almeİda çıkarıp Eneramo sokarDi , maç doğal olarak berabere biterdi.

Çevrimdışı Tolga

N'Doye, bizimkilerin beklettiği bir oyuncuydu.

Ts, almışsa iyi transfer yapmışlar.

Gomez'e back up yapmak çok akıllıca hamle olurdu.
Ts almış mı bilmiyorum ama bizimkilerin forvet alacaklarını zaten hiç düşünmemiştim. :icool:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bizim forvet hattı gomez cenk ndoye olmalıyken kalacağız yine ömer yada pektemeğe.

Orta sahamız zayıf bakın diyorum bu sosa ile tamamlayamayacağız sezonu göreceğiz hep birlikte. 2 adam gitti, 1 adam için hala koşturuyoruz..

Gomez momez iyi transferler de yemeğe tuz katmayınca bir anlamı olmuyor malzemenin kalitesinin.

Çevrimdışı brkntcnr

Takımın şuan net olarak bir as kaleciye, bir yedek potansiyelli stopere, iyi bir 8 numaraya ve atibayla çekişecek iyi bir 6 numaraya, gomez in yedeği olacak bir santrafora ihtiyaç var. Pedro yu  ismaili pektemeği tolga zengini cenk göneni de takaslsrda vs. Kullanabiliriz. Tabi bunları yazmak demek oralara transfer yapılacak demek değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

övünç özdem twitterda ozan tufanın alınma ihtimali için yüzde 30 dedi  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adı geçen kaleci ben pek beğenmedim. Videoda bile bir sürü boşa çıktı ve tutacağı topları çeliyor sektiriyor hemde tehlikeli bölgeye. Cenkten biraz iyi sadece...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı TALAT

Aynen bilici ben 2 yıldır yazıyorum , burda dahil tartışması çıktı geçen sene neden çünkü bilic efendi demişiz , vay anasını arkadaş sanki herkes Avusturya arsiduku , neyse.

Geçen senede 0 0 ken dk 65 de anadolu takımına karşı Almeİda çıkarıp Eneramo sokarDi , maç doğal olarak berabere biterdi.

şimdi west ham taraftarı çekiyor. 2-0'dan anadolu takımına 2-2 falan, malta takımını penaltılarla eleme :D

Çevrimdışı atalay

Bu arada N'Golo Kante'yi alan Leicester benim gözümde yılın transferini yaptı.

EPL'nin yeni yayın gelirleri anlaşması, havuz sistemi derken bunu kastetmiştik.

Çevrimdışı TALAT

övünç özdem twitterda ozan tufanın alınma ihtimali için yüzde 30 dedi  :bawling:

övünç çok garanticidir. o yüzde 30 dediyse gerçekte 70 falandır o transfer.

Çevrimiçi Savaş

Ozan Tufan tamamen yatırım transferi olur. Muhtemelen onun için de zorluyorlar.

Adam iyi kötü Avrupa takımları tarafından takipte. 1 2 sene kupalarda oynarsa güzel piyasa yapar.

Hele ki dendiği gibi Pektemek + 5 milyona biterse şahane transfer olur.

Fakat gönlüm yine de Gökhan İnler'den yana. Ama içimden bi his Ozan Tufan'ı alıcaz diyor. O adamdan Bursa'ya hayır gelmeyeceğini artık herkes biliyor. Ya satıcaklar ya satıcaklar.

Çevrimdışı Ersoy

övünç çok garanticidir. o yüzde 30 dediyse gerçekte 70 falandır o transfer.
Katılıyorum. Başkaları Gomez hayırlı olsun yazarken %75 yazıyordu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Takımın şuan net olarak bir as kaleciye, bir yedek potansiyelli stopere, iyi bir 8 numaraya ve atibayla çekişecek iyi bir 6 numaraya, gomez in yedeği olacak bir santrafora ihtiyaç var. Pedro yu  ismaili pektemeği tolga zengini cenk göneni de takaslsrda vs. Kullanabiliriz. Tabi bunları yazmak demek oralara transfer yapılacak demek değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaş olarak 1_1.5 aralığı olsa tamamda 2+ para verilmez rotasyon oyuncusu için ama maaş konusu ne bilmiyoruz

Ayrıca göndermek te lazım adamları bence elden çıkarabildikleri an alırlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan inleri bile UEFA'dan onay alarak alacağı söylenen Fikret Orman, Ozan Tufan'a 4 milyon euro bonservis vermez.
Bugün bunu Fatih Doğan da söyledi.

UEFA ile yapılacak görüşmede sıkıntı yaşanmazsa G.İnler alınacak dedi.

Çevrimdışı Kemal

İnleri aldık diyelim

Kadroda şişkinlik yaratan ;

Koybasi
Pektemek
Pedro
Necip
Sezer
Süzen

Bu adamları ne yapacaksınız , çözümünüz nedir ? Biri bana açıklayabilir mi ?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

uefaya soralım ne demek ya. uefa senin işinlemi ilgilenecek allah aşkına.Muhasebeni de ver tutsunlar bari.

Çevrimdışı TALAT

Bugün bunu Fatih Doğan da söyledi.

UEFA ile yapılacak görüşmede sıkıntı yaşanmazsa G.İnler alınacak dedi.

zaten sabah, aspor, fotomaç söyledi sadece benim bildiğim. doğru bir habere de benzemiyor.