2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958760 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sinirlerim bozulmaya başladı yine.

Çevrimdışı Easthanbool

Dzsudzsak işi doğru çıkarsa eğer Töre gidici o halde
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Bertug

Hüseyin Yeşilkavak
‏@hyesilkavak Anadolu Ajansı Bursa
Bu arada Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile de sözleşmelerinde iyileştirme yapılması konusunda anlaşılmış.

Adamlar Cardozonun yanına ndoye alıyor.
Bursa necidin yanına niasse kovalıyor. Biz pektemekle ömürlük imzaladığımız sözleşmeden kurtulmak için uğraşıyoruz. Sinirlerim ciddi anlamda bozuk.

Çevrimdışı Kemal

Ulan verin pektemek Necip koybasi ve 2 m euro alın ozani işte , maksat ozani almak değil şişkinliği atmak , şişti kadro ; 1 pozisyonda 3 kişi var ama en az 3 kişi olması gereken onliberoda 1 kişi var nejipi saymazsak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan verin pektemek Necip koybasi ve 2 m euro alın ozani işte , maksat ozani almak değil şişkinliği atmak , şişti kadro ; 1 pozisyonda 3 kişi var ama en az 3 kişi olması gereken onliberoda 1 kişi var nejipi saymazsak.

Adamlar Tosun+6.5 istemişler. Dedim yuh :oha: :oha:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı WoodGryn

Adamlar Cardozonun yanına ndoye alıyor.
Bursa necidin yanına niasse kovalıyor. Biz pektemekle ömürlük imzaladığımız sözleşmeden kurtulmak için uğraşıyoruz. Sinirlerim ciddi anlamda bozuk.
Aldığı Para Az Değil 1.700 Bin Euro.

Çevrimdışı atalay

Djilobodji, Fransa liginin en iyi 5 stoperinden biri.

Bu transfer gerçekleşir umarım.

Aldığı Para Az Değil 1.700 Bin Euro.

İyi niyetli bir uzatma değildi o, kimsenin günahını almak istemem ama adım gibide eminim sadece ıspatlayamıyorum.!

Çevrimdışı Sarp

Djilobodji, Fransa liginin en iyi 5 stoperinden biri.

Bu transfer gerçekleşir umarım.
Sen ışık gõruyormusun @atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi niyetli bir uzatma değildi o, kimsenin günahını almak istemem ama adım gibide eminim sadece ıspatlayamıyorum.!

Hangi akla hizmet anlamak mümkün değil..

Bu arada Ersan'ın fiziğinde sanki bir gelişme farkediyorum başka dikkat eden oldu mu? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Sonunda girebildim  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Volkanın yerini doldurdu bursa cuenca ile.

Ama hem volkanı hem ozanı aynı anda göndermekten çekineceklerdir. Ozan işide yalan oluyor gibi.

Çevrimdışı TALAT

Hüseyin Yeşilkavak
‏@hyesilkavak Anadolu Ajansı Bursa
Bu arada Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile de sözleşmelerinde iyileştirme yapılması konusunda anlaşılmış.

bursa ozana bizim verdiğimiz parayı veremez. eğer söylenildiği gibi ahmet bulut başkan ve ozan bir araya gelip anlaştıysa o iş biter.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Sen ışık gõruyormusun @atalay

Birkaç Fransız gazeteci paylaşmış.

Birde Türkiye'den biri daha söyledi.

Tabiri caizse verdiler zehri, umarım doğrudur.

Çevrimdışı talha

Hangi akla hizmet anlamak mümkün değil..

Bu arada Ersan'ın fiziğinde sanki bir gelişme farkediyorum başka dikkat eden oldu mu? :alala:
Fizik derken saçtan bahsediyorsan çok önemli gelişmeler var evet :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı WoodGryn

O Değilde bu Pektemek bizim başımıza bela olacak gibi adam yapıştı yakamıza bi türlü gitmiyor kurtulamıyoruzda bu durum beni çok sinir ediyor.

Çevrimdışı talha

Volkanın yerini doldurdu bursa cuenca ile.

Ama hem volkanı hem ozanı aynı anda göndermekten çekineceklerdir. Ozan işide yalan oluyor gibi.
Ozan işi uzun sürse de bizim lehimize sonuçlanacaktır çocuk gemileri yakmış gibi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

G.İnler gelsin kafidir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

N'doye transferine kızanlar=2 tane orta saha alınacağına inananlar

İkinci forvete kadar orta saha-stoper-kaleci bölgeleri resmen ben yokum diyor.Bırakalım Cenk-Pektemekle gittiği kadar gitsin amaç zaten stat yokken sadece yarış içinde kalabilmek.

Çevrimdışı Çağrı

Sinirlerim bozulmaya başladı yine.

Ne zaman düzgündü ki  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ozan işi uzun sürse de bizim lehimize sonuçlanacaktır çocuk gemileri yakmış gibi

Benim inancım da o ama volkan işi bozacak gibi duruyor. Bursa taraftarından çekinip çocuğun önünü kapatabilirler.

Çevrimdışı atalay

Şunu da söyleyelim.

Tolgay'ın sakatlığı sonrası bu takıma elzem olan oyuncu İnler değil; Ozan'dır.

Atiba - Ozan olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fizik derken saçtan bahsediyorsan çok önemli gelişmeler var evet :)

Yok abi fiziksel olarak boyu mu uzamış genişlemiş mi yoksa saçtanmı bi garip duruyor gözüme anlayamadım :evillol:

Çevrimdışı TALAT

Şunu da söyleyelim.

Tolgay'ın sakatlığı sonrası bu takıma elzem olan oyuncu İnler değil; Ozan'dır.

Atiba - Ozan olur.

bence çoğu maçta atiba yerine oğuzhanı kullanacaktır eğer istediği seviyeye geldiyse.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles