2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959194 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı WoodGryn

https://twitter.com/firatgunayer/status/628311318928453632

ertuğrul yapmış güzelliğini :D
Pektemeği Alana Necip Ömer Olcay Bedava yeterki pektemekten kurtarsınlar bizi.

Çevrimdışı TALAT

hocam bursa başkanının yaptıklarını görmüyor musun? utanmasa kulübün anahtarlarını verecez açgözlülere... evrenmanchesterin dediğinde göre bu sefet pektemekin yanına 7,5 istiyorlarmış... bunlardan oyuncu falan alınmaz... ellerinde patlar zaten yüksek ihtimal

ayrıca ben şahsen ozanı istemiyordum.

her söylenene inanma. neler gördük tranfer dönemlerinde. ama bazı şifreler olur onları iyi takip etmek lazım. bir de çok kesin konuşuyorsun.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Yav neyini gommeyeyim bu takım geçen sene bu adamlar yüzünden sampiyonluktan ve uefada 1 üst tur yani 15 m lira paradan oldu .

Çevrimdışı Çağrı

Tamam driblingi yok ama temposu-sertliği-şutu olan bir oyuncu.

Ozan'ı alabileceğimizi pek sanmıyorum.

Tolga İnler bildiğin Ersnt'in benzeri.

Öyle seri alıp dönüp top taşıyamaz. Set oynarsan yavaş yavaş çıkar takımla alır verir oyun kurar. Lazım mı lazım ama bu şuan ilk ihtiyaç değil.

Yani şuan gelse bize zenginlik katmayacak hızlı oyunda. Bize topu alıp aldığı anda yardırıp rakibin oturmuş savunma setini bozacak oyuncu lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Ersan in şartları uymazmis ona talip olan takıma brehh brehh brehh , Ersan 2 aya yine sakatlanip 1/2 ay arası oynamaz atın fava bekleyin , adamın olayı bu çünkü .

hocam çinliler 2 sene sözleşme isterken, adam 4 sene sözleşme istemiş. adamlar da reddetti...

git işte çine, hem para bol onlarda, burdakinin 4 katını kazanırsın orda...

Çevrimdışı Tolga

Aslında Gökhan ile Aquilani'yi aynı anda alacaksın tüm maç oyunu kontrol edeceksin.

Rakibe top göstermezsin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

hocam bursa başkanının yaptıklarını görmüyor musun? utanmasa kulübün anahtarlarını verecez açgözlülere... evrenmanchesterin dediğinde göre bu sefet pektemekin yanına 7,5 istiyorlarmış... bunlardan oyuncu falan alınmaz... ellerinde patlar zaten yüksek ihtimal

ayrıca ben şahsen ozanı istemiyordum.
Onlar diretsin mustafayı kabul etmişler varan bir bak yaz bunları yavaş yavaş kıvama geliyorlar :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Aquilani başka profilde bir oyuncu.

O da oyuna akıl katacak, tempoyu ayarlayacak bir oyuncu.

İsmi geçen orta sahaların hepsi kaliteli. Aquilani de öyle.
Ama bence bi ön liberonun yanında oynayabilecek takımı hücuma çıkaracak bi oyuncu. Tamam ciğersiz değil öyle iki ceza sahası arasında gidip gelemez ama yanındaki adam çok koşan biri olursa onun defansif açığı kapanır diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan in şartları uymazmis ona talip olan takıma brehh brehh brehh , Ersan 2 aya yine sakatlanip 1/2 ay arası oynamaz atın fava bekleyin , adamın olayı bu çünkü .

Ersan'da garip bir boşvermişlik seziyorum özellikle geçen sene. Adana'dan geldiğinde çok iyiydi.

O dönem çok istemiştim ben Ersan'ı ama şimdi sanki "rahat rahat takılıyoz beaa" modunda.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ı koparacağız gibi duruyor. Pektemek + 4.5-5 arasına biter iş.

Ama bakalım Ozan ile yetinecekler mi.

Onur yalan oldu daha kaleci eksiği var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa bize futbolcu verir mi akıl var mantık var.
Ya hakettiğinden fazlasını koparma yoluna gider ya da işi yokuşa sürer.Ozan'ın bu denli depresyonunun sebebi Fb'ye transferine garanti gözüyle bakmasıydı.Ama Vitor Pereira istemeyince başladı klübüne sallamaya.Yarın Aziz Yıldırım 3m+2 futbolcusunu versin Bursa başkanı arabasıyla alır Ozan'ı Fb klüp binasına bırakır.

Çevrimdışı Neo Nesil

her söylenene inanma. neler gördük tranfer dönemlerinde. ama bazı şifreler olur onları iyi takip etmek lazım. bir de çok kesin konuşuyorsun.

evrenmanchesterin tek yalanını görmedim...

iki duyumcuya inanıyorum: s.sarıdağ, evrenmanchester...

Çevrimdışı Kemal

hocam çinliler 2 sene sözleşme isterken, adam 4 sene sözleşme istemiş. adamlar da reddetti...

git işte çine, hem para bol onlarda, burdakinin 4 katını kazanırsın orda...

İşte , seba olacaktiki Kızılcık sopasiyla Yildiz yokusundan kovalayacakti

Çevrimdışı TALAT

Yav neyini gommeyeyim bu takım geçen sene bu adamlar yüzünden sampiyonluktan ve uefada 1 üst tur yani 15 m lira paradan oldu .

geçen sene net bilic yüzünden şampiyonluktan olduk. sadece bir nedeni son 6 maçta tolgayı 70. dakikada çıkardı. çoğu maçta tolgay çıkana kadar tek kale oynuyorduk (ilk aklıma gelen antep ve gs maçları) ne zaman tolgayı çıkarıp kankası pektemeği aldı maç bitti. kaleye bile gidemedik.

Çevrimdışı WoodGryn

Ertuğrul Sağlam Pektemeği alarak beşiktaşa en büyük hizmeti yapmış olacak  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Berisha diyorlar 

Çevrimdışı TALAT

Aslında Gökhan ile Aquilani'yi aynı anda alacaksın tüm maç oyunu kontrol edeceksin.

Rakibe top göstermezsin :D

defans yönünü kim yapacak. bir tane de veli ve ozan tarzı omzu koyup top çalacak adam lazım. inler pas arası oyuncusu pozisyon bilgisi ile defans yapıyor. aquilani'yi izlemedim ama söyleynler hücumcu olduğunu söylüyor

Çevrimdışı atalay

Djilobodji/Rhodolfo - Ozan/Atiba (İnler) - Sosa - Gomez

Takımın omurgası yıllar sonra başka bir seviye olur.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 00:25:19 atalay ]

Çevrimdışı can1903

Övünç zor diyo
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

geçen sene net bilic yüzünden şampiyonluktan olduk. sadece bir nedeni son 6 maçta tolgayı 70. dakikada çıkardı. çoğu maçta tolgay çıkana kadar tek kale oynuyorduk (ilk aklıma gelen antep ve gs maçları) ne zaman tolgayı çıkarıp kankası pektemeği aldı maç bitti. kaleye bile gidemedik.

Bak ilk aklıma gelenler bruge maçı tolga yüzünden gitti yani 15 milyon lira

Fener maçı Necip yüzünden gitti

Kayseri maçı Necip ten gitti

Fb ilk yarı maçı tolga Necip show vardı

Gs maçı Ersan ve kaleci yüzünden gitti

pektemegi zaten hiç saymiyorum o ayrı bir gezegende

Bak ilk aklıma gelenler bunlar

Tabi birde bilic eklemek gerek kocaman

Çevrimdışı Tolga

Tolga İnler bildiğin Ersnt'in benzeri.

Öyle seri alıp dönüp top taşıyamaz. Set oynarsan yavaş yavaş çıkar takımla alır verir oyun kurar. Lazım mı lazım ama bu şuan ilk ihtiyaç değil.

Yani şuan gelse bize zenginlik katmayacak hızlı oyunda. Bize topu alıp aldığı anda yardırıp rakibin oturmuş savunma setini bozacak oyuncu lazım.
Söylediğinde haklısın fakat bu lig de Melo'nun damga vurduğunu hatırlayalım.

İlk geldiği sezon Selçuk ile dönüşümlğ olarak hücuma çıkarlardı ama o sezon attığı gol ve asistleri biliyoruz.

Halbuki Melo'ya baktığımızda defansif orta saha deriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Övünç zor diyo

Bizden başka alacak adam yok. Çocuk gitmek istiyor. Zaten takım kazan kaldırdı olduğu gibi.

Sercan'dan örnek var satmazlarsa yokoluoyor. Satacaklar sadece ne koparırsak kar gözüyle bakıyorlar bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Onlar diretsin mustafayı kabul etmişler varan bir bak yaz bunları yavaş yavaş kıvama geliyorlar :)

ama mustinin yanına 7,5 euro istiyorlar  :) başkan hayatta vermez o paralara...

Çevrimdışı talha

Bak ilk aklıma gelenler bruge maçı tolga yüzünden gitti yani 15 milyon lira

Fener maçı Necip yüzünden gitti

Kayseri maçı Necip ten gitti

Fb ilk yarı maçı tolga Necip show vardı

Gs maçı Ersan ve kaleci yüzünden gitti

pektemegi zaten hiç saymiyorum o ayrı bir gezegende

Bak ilk aklıma gelenler bunlar

Tabi birde bilic eklemek gerek kocaman
Yanlız fener maçı tamam Ersanın anlık gaza gelmesinden dolayı gol yedik ama Sosa ve Demba nın da etkisi çok büyük o maçın kaybedişmesinde ve

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bertug

Gökhan inleri bile UEFA'dan onay alarak alacağı söylenen Fikret Orman, Ozan Tufan'a 4 milyon euro bonservis vermez.