2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954033 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Asbaşkan da kapıya koymuş Trabzon Onur'u gönderiyor ciddi ciddi hemen çökmek lazım.
AZ Alkmaar'ın kalecisini almak üzereler ama hala daha 1 kaleci eksiklikleri olacak Cenk veya Tolga takası teklif etmek lazım.

Çevrimdışı TALAT

Tolga + 1.532.345 euro  :kop:

Kerim Frei'nin transferi ile ilgili olarak kulübü Fulham FC ile anlaşmaya varılmıştır. Fulham FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 3.157.894,50 Avro ödeme yapılacaktır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bursa ozanı gönderecektir.Oyuncu kalmak istemiyor

Bundan sonra avrupadan teklif geleceğini sanmıyorum.
Ligde gsde para yok,Fenerbahçe orta saha almaz bence tek biz kalıyoruz.

Satmazlarsa sonu aynı tsdeki colman gibi olur 2012de 6 milyon versi bencifa satmadılar.Sonra colman dağıldı.

Aynısı Ozan'ada olur

Çevrimdışı TALAT

onur geçen sene ciddi bir sakatlık geçirmişti. bu sakatlık tekrar etme olasılığı olan bir sakatlık mıydı ve oyuncunun bu seneki performansını düşürme ihtimali var mı?

Çevrimdışı Çağrı

Kerim Frei'nin transferi ile ilgili olarak kulübü Fulham FC ile anlaşmaya varılmıştır. Fulham FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 3.157.894,50 Avro ödeme yapılacaktır.

:evillol: :evillol:

Sondaki penny oluyor sanırım   :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

onur geçen sene ciddi bir sakatlık geçirmişti. bu sakatlık tekrar etme olasılığı olan bir sakatlık mıydı ve oyuncunun bu seneki performansını düşürme ihtimali var mı?

Çapraz bağ kopardı.

Herkeste %10 ise onda %15 nüksetme şansı. Atletik olduğu için kolay kolay kopmaz bir daha sanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatihbjk

Herkes onur kivrak icin alalım diyorda yıllık 3 kusur aliyomus ts dan. Bizde ne kadar alır? Ben bu fiyatları kaleci için çok buluyorum eger dogruysa.

Çevrimdışı TALAT

Herkes onur kivrak icin alalım diyorda yıllık 3 kusur aliyomus ts dan. Bizde ne kadar alır? Ben bu fiyatları kaleci için çok buluyorum eger dogruysa.

eğer onuru tranzon sildiyse onur da gitme kararı aldıysa o parayı başka bir yerde alamayacağını biliyordur. 1,8m+maç başılara alırız

Çevrimdışı aa1903

bizde bedavaya oynayacak hali yok. beşiktaş bu paraları vermez. trabzon da gözden çıkardı diye bedavaya verecek değil. o yüzden onur kıvrak konuşulmaya değmez diyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Onur+Ozan+İnler+Ndoye bekliyorum. :)

Yalnız şöyle kritik nokta var. Ozan 1.2 civarı alır inler 1.8 de anlaşmışlar sanırım. Ndoyede taş çatlasın 1.8 olur. Fakat Onur 2.5 garanti alıyor almaya kalksak bile bizde en fazla İnler maaşı alır nasıl kabul eder?

Şu 4 lüyü alırsak avrupada uefa finali harici başarısızlık olur. Ligi çok karıştırmak istemiyorum her türlü dolap dönüyor.

Çevrimdışı fatihbjk

Casillas kacirmiycakdik. Mukemmel olurdu.

Çevrimdışı TALAT

Onur+Ozan+İnler+Ndoye bekliyorum. :)

Yalnız şöyle kritik nokta var. Ozan 1.2 civarı alır inler 1.8 de anlaşmışlar sanırım. Ndoyede taş çatlasın 1.8 olur. Fakat Onur 2.5 garanti alıyor almaya kalksak bile bizde en fazla İnler maaşı alır nasıl kabul eder?

Şu 4 lüyü alırsak avrupada uefa finali harici başarısızlık olur. Ligi çok karıştırmak istemiyorum her türlü dolap dönüyor.

onur öyle istenmeyen bir yerde ben yatarım parama bakarım diyecek birine benzemiyor. eğer istenmiyorsa o paralara imza atacaktır merak etmeyin.

Çevrimdışı Savaş

Yahu ver Tolga+ Pektemek al Onur'u işte.  Trabzon'un da istecegi adamlar bunlar kaçırmamak lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

bugünkü maçta gomez başlamasa bile hemen hemen ilk 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum.

kaleci
beck rhodo ersan motta
        atiba-oğuzhan
töre-sosa-quaresma
          cenk

Çevrimdışı Kadir G.

onur öyle istenmeyen bir yerde ben yatarım parama bakarım diyecek birine benzemiyor. eğer istenmiyorsa o paralara imza atacaktır merak etmeyin.

Aslında ben de öyle düşünüyorum çünkü trabzon biraz da Türkiye'nin katar'ı gibi. Kimler ne paralar alıyor orada.

Onur kesinlikle alınmalı çünkü daha iyisini şu anki kısıtlı zamanda alacak durumumuz yok. Tolga+4-5 milyonu kabul edeceklerdir. Yönetim düşünüyordur umarım.

Çevrimdışı mehmetthedum

Trabzonun kaleci, sol bek, orta saha ve forvete ihtiyacı var

Bir süredir yazıyorum, tolga+ismail+sezer+pektemek  ... para yok, işlerine gelirse..

Vermezlerse esteban'a çöküp , hem suleyman hurma'ya gol atalım, hem de trabzonu onur sorunu ile başbaşa bırakalım. Hem de dısardan sol bek, orta saha, forvet alıp iflas etmelerini izleyelim. 2.hafta macımız var. Toparlanamazlar bir süre :money:
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 15:25:14 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

Ersun Yanal'ı kovan kaosun içine düşüyor.

Şenol Güneş'ten sonra kuvvetle muhtemel Ersun Yanal olur Beşiktaş'ın hocası o yüzden aman dikkat diyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Onur

Beck     Rho.     Ersan  Tosic

Ozan  İnler

Töre       Sosa   Quaresma

Gomez

İlk 11 ortalaması 27.9 olan kadro. Takımda tecrübesiz oyuncu sayısı sıfır. Çok tecrübeli oyunculardan kurulu bu kadro. Yıllardır dert yandığımız soruna çözüm bulmuş oluyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Rasim gibi gs medyasinin uşaklari fener rvp yi biz de mario gomezi alinca kelimenin tam anlamiyla çıldırdı.

Medyada bir algi operasyonu yurutup bir sponsor bulup ibra yi getirme hayalleri kuruyorlar.daha formasina sponsor bulamamis,oyuncularinin parasini odemekte zorlanan takimin taraftari da kendini bu hayallere inandirmis.

ibra gsye 35 inden once gelmez.gider 2 sene daha avrupanin buyuk kuluplerinde oynar sonra gsye emekli maasini almaya gelir 2 sene de oyle karnini doyurur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Onur

Beck     Rho.     Ersan  Tosic

Ozan  İnler

Töre       Sosa   Quaresma

Gomez

İlk 11 ortalaması 27.9 olan kadro. Takımda tecrübesiz oyuncu sayısı sıfır. Çok tecrübeli oyunculardan kurulu bu kadro. Yıllardır dert yandığımız soruna çözüm bulmuş oluyoruz.

ben tosicin yerine mottanın olacağını sanıyorum. bir de inler gelmezse oğuzhanlı kadro kaç oluyor ?

Çevrimdışı TALAT

Rasim gibi gs medyasinin uşaklari fener rvp yi biz de mario gomezi alinca kelimenin tam anlamiyla çıldırdı.

Medyada bir algi operasyonu yurutup bir sponsor bulup ibra yi getirme hayalleri kuruyorlar.daha formasina sponsor bulamamis,oyuncularinin parasini odemekte zorlanan takimin taraftari da kendini bu hayallere inandirmis.

ibra gsye 35 inden once gelmez.gider 2 sene daha avrupanin buyuk kuluplerinde oynar sonra gsye emekli maasini almaya gelir 2 sene de oyle karnini doyurur.

uefa ffp toplantılarından önce hiç bir şey yapamazlar. muhtemelen ceza yiyecekler zaten. bekleyip görelim.

Çevrimdışı Kadir G.

ben tosicin yerine mottanın olacağını sanıyorum. bir de inler gelmezse oğuzhanlı kadro kaç oluyor ?

27.09 oluyor. Quaresmanın arkasında oynayacağı için daha defansif olan Tosici yazdım. Macar olsa motta derdim.

Yine de mottanın formu artacaktır kimin oynayacağı belli olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Onur yeter.

Volkan ile 3 aşağı 5 yukarı aynı sınıfta. Beklentimizi karşılar maç da kurtarır senede 1-2 maç da verebilir.

Kendini yeniden kanıtlama isteği duyacaktır. Ozan da aynı şekilde.

Bu iki oyuncu bizi 1 sınıf yukarı çıkartır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WoodGryn

Erdal Torunoğulları Bu Hafta İçinde Gökhan İnler Transferini Bitirmek İçin İtalyaya Gidecek
Ligtv.

Erdal Torunoğulları Gidiyorsa Bu Transferi Bitmiştir Gittiği Yerden Boş Dönmez Kendisi.

Çevrimdışı Çağrı

Geç kalınması büyük hata bu transferlerde.

Ama bunu bir yana koyarsak mükemmele yakın iş çıkarıyorlar gerçekten tebrikler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli