2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954046 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Ozan su an cok az kazanıyor.bize gelince kazandigi para 10 a katlanacak..

Ne oldum delisi olmasini engellemek kulagini cekmek lazim.istanbul geceleri acımasızdir.bir tadina vardi mi bir daha kurtarmak zor olur.hem de ozan gibi nereye çeksen gidebilecek biri için istanbul çok daha tehlikelidir.

Ozan transferi gerceklesirse teknik ekibin ozan icin cok dikkatli olmasi gerekecek.cok yetenekli ama kafa konusunda sıkıntılari var.

ahmet bulut belli ki geleceğini planlamış. izin vermez diye tahmin ediyorum. bulutun bize getirme planı da babasının hayrına değil. bizden avrupaya daha rahat ve daha fazla paraya gideceğine inandığı için bize getirmek istiyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

ahmet bulut belli ki geleceğini planlamış. izin vermez diye tahmin ediyorum. bulutun bize getirme planı da babasının hayrına değil. bizden avrupaya daha rahat ve daha fazla paraya gideceğine inandığı için bize getirmek istiyor.
Kendi komisyon da alacak transferden :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Kendi komisyon da alacak transferden :)

evet hem şimdi hem de dediğim gibi gelecekte :D
herşey duygusal yani

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut gibi bir adam komisyon almayı hakediyor zaten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Doğuhan

imzamı atarım kesinlikle katılıyorum daha öncede demiştim şuan türkiyede tek takımız genç bir oyuncu aklı varsa bize imza atar çok açık! hayaline giden yolda en iyi başlangıç bizde olacaktır

Çevrimdışı aa1903

oturmuş bir kadro var diyorduk, kadro komple değişti. :D

Çevrimdışı TALAT

oturmuş bir kadro var diyorduk, kadro komple değişti. :D

ama konuşulan isimler de gelirse çok oturaklı bir kadro olmuyor mu :D

Çevrimdışı Doğuhan

ahmet bulut atıyorum bizden 20lira komisyon aldı başkasından teklifte 40 alacak ama o yine de bize oyuncuyu getirir

günü kurtaracak bir anlayışta değil adam 40 lira alacağı yere adamı gönderse başka bir para alamaz

ama 20 alıp bize verince ilerde 100 daha alır valenciaya satar ordan bi 150 alır manu ya satar sadece gün düşünülmüyor artık

Çevrimdışı aa1903

ama konuşulan isimler de gelirse çok oturaklı bir kadro olmuyor mu :D

bir tane kaleci alsınlar artık da oturmuşken tam otursun. :D

Çevrimdışı Jukebox

Valla ozanın piyasası var bizde biraz parlar avrupada kendini gösterirse iyi fiyata satarız.

Çevrimdışı canU

Ozan onur ndoye gelsin arkamıza yaslanıp izleyelim maçları

Çevrimdışı Anıl

Onurun Beşiktaşa geleceği söylentileri artmaya başladı
Onur + Ozan + İnler + Aquilani gelirse Bizi Tutabilene Aşk Olsun

Çevrimdışı WoodGryn

Forvete bir adam daha alsak iyiydi N Doye iyiydi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Çevrimiçi Rasim

Pettemek gitsin de kim gelirse gelsin modundayim ben :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı fatihbjk

Ts joel campbell la ilgileniyomus diye haberler var. Bize gelmesini cok isterdim cok buyuk potansiyel var. Takip edin bu adami.

Çevrimdışı MumbLe

Ahmeliyat ‏@fritzkrausler  15 sa.15 saat önce
ibrahimovic transferi büyük oranda tamam. tek pürüz ibra'nın olaydan haberi yok neyse o bilmese de olur

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TALAT

Ahmeliyat ‏@fritzkrausler  15 sa.15 saat önce
ibrahimovic transferi büyük oranda tamam. tek pürüz ibra'nın olaydan haberi yok neyse o bilmese de olur

Çevrimdışı Doğuhan

bu arada aldığım bilgi bursaspor futbol şube sorumlusunun geçen hafta "50 bin tl ceza kestik, ozanı satacağız takımda tutmayacağız" diye yakın çevresine söylediği

ne koparabilirsek diye baştan evet demiyorlar herhalde ama satmak istediklerini net ağızdan öğrendim bu iş biter bu hafta

onun dışında ozan için çok paracı diyor yönetimdekiler ama aldığı para da az kalitesine göre gerçekten

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Günün öne çıkan haberleri duyumları vs alabilir miyim? :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onun arabası var. :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Bulut Ozan ı getirirse formanın arkasına Ahmet Bulut yazdırıcam  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı brkntcnr

Onur + Ozan + İnler + Ndoye alıp yaz transfer dönemini kapatalım.

"Onur - Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic - Ozan - İnler - Töre - Sosa - Quaresma - Gomez" şu onbiri kuralım. Yedeklerde : Günay serdar - milo - veli- atiba- olcay - cenk tosun falan olur. Hem kaliteli hem de rotasyonlu bi kadromuz olur.

Ocağa kadar Dzsudzsak ı bağlayıp sene sonu Töre yi yollayıp ayrıca  Sosa yı da makul bir ücrete ülkesine vs. gönderip 25-30 civarı bütçe yaparız. Bu parayla da rahatlıkla sosa nın yerini doldururuz üstelik performanslarını yetersiz bulduğumuz mevkileri de rahatlıkla hallederiz. Böyle her senenin planını da önceden yapıp her yıl 20-25 arası transfer geliri sağlamalıyız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Bizdeki haberler dün ile aynı.Gs ibrahimovic haberleri falan arttı onun dışında durgun gündem.