Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emin misin ?
https://twitter.com/BesiktASK/status/627801160305520640
Bursaspor baskani isyan etmis bizden izinsiz oyuncuyla görüşüyorlar diye.. dun bursanin haberi vardir diye dusunuyordum isler sarpa sarabilirGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvah !
bi şey olmaz. ozan gemileri yaktı. ahmet bulut da arada. ozan bizim olacak vuracaz kırbacı
Ben Ozan transferini Bursa'nin tavirlari yüzünden zor göruyorum.
Senol Gunes oldukca sansli t.d cunju gercekten gecmise nataran daha profesyonel ve guclu bir kadro var.Kaleci transfer edilirse gercekten basari gelebilir.
Kaleci şimdi olmaz ama sanırım transfer pazarının son gününde gelecektir Bu arada Bursaya kaleci de verebiliriz Günay cenk tolga çünkü kaleleri de boş sayılır adamların frey kötü Harun ise anca günü kurtarır D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olmaz kaleci işi mert günok var
şu ana kadar transferde nokta atışları yapan yönetimin inler - onur - ozan - n'doye - douglas hamleleri ile enfes bir kadro yapısına ulaşmış oluruz.. Yönetim ne kadarını yapar acaba....?
Asbaşkan da kapıya koymuş Trabzon Onur'u gönderiyor ciddi ciddi hemen çökmek lazım.
ölücü team saldırsın hemen
Forumlarında 20 milyon yazıyor taraftar. 2-3 takasa bize verirlerse adamlar şehri yakar.