2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953386 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğuhan

Gomez sakatlanmazsa kaleyi bulan şut başı gol ortalaması %50'yi geçer diye düşünüyorum.

demba nın kaçtı geçen yıl biliyor musun ? ve şut istatistiklerine kafa topları da giriyor mu ?

Çevrimdışı Metin

@atalay ve @Çağrı abi futbol hakkında bildikleriniz,yorumlarınız efsane.Okurken müthiş zevk alıyorum  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

demba nın kaçtı geçen yıl biliyor musun ? ve şut istatistiklerine kafa topları da giriyor mu ?

Tabii hepsi girer maalesef bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@atalay ve @Çağrı abi futbol hakkında bildikleriniz,yorumlarınız efsane.Okurken müthiş zevk alıyorum  :ok:

Eyvallah kardeşim teşekkürler :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Eyvallah kardeşim.

Çevrimdışı Scout

Forumda Bir Sessizlik Hakim  :bawling:
Pika Pika

Çevrimdışı Anıl

Tufan öncesi sessizlik diyelim :eyes

Çevrimdışı Ersoy

Ozan gelsin yıkılacak buralar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz da yorgunluktandır. Zihin yorgunluğu.

Mayıs'tan beri kimleri neleri konuştuk burda :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence leroy fer gelsin :D

Çevrimdışı Ergin1903

Ben aksamki maci bekliyorum. Tatilde oldugum için maclarimizi kacirmiştim ancak özetlerle idare etmiştim. Şimdi eve geldim rahatca izleyebilecegim.

Çevrimdışı can1903

Ben aksamki maci bekliyorum. Tatilde oldugum için maclarimizi kacirmiştim ancak özetlerle idare etmiştim. Şimdi eve geldim rahatca izleyebilecegim.
BJK TV'de çok rahat izliyoruz ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

şu ana kadar transferde nokta atışları yapan yönetimin inler - onur - ozan - n'doye - douglas hamleleri ile enfes bir kadro yapısına ulaşmış oluruz.. Yönetim ne kadarını yapar acaba....?

İnler ozan aquliani den biri alınır kapatılır. Hoca bir stoper daha istiyor. Ayrıca yazdığın hiçbir oyuncu da gereksiz değil eksiği var fazlası yok ama gomezle birlikte 100 m u geçtik yıllık maaşta bizi aşar. Bu sene zaten 6 adam olacak orta saha ile çok fazla olur.

Seneye motta,ismail bitiyor bir sol bek alırsın, tolga bitiyor handanovic alırsın, sezer g.süzen bitiyor onların yerine de bu sene orta saha alıcaz stopere zapata alırsın. Ayrıca ozan gelirse Necip,Frei ve Mustafa gider gibi devre arası macar, seneye sinan da bitiyor bir forvet daha olursa Tolgay da döner Beşiktaş başka bir şey olur. Tabi bunlar olabilecek  en iyi durum ama olabilme ihtimali de çok rahat var sol bek ve forveti sözleşmesi biten yaparsan bonservise para da gerekmez G.töre yi de satmak gerekmez yani.yeter ki istensin...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ersoy

Akşamki maç BJK TV de mi ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ergin1903

BJK TV'de çok rahat izliyoruz ya

Hd'ye gecmemiz lazim. Ayrica bir web tv de olmali. Bu konuda gerideyiz maalesef.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akşamki maç BJK TV de mi ?

hayır dostum

Çevrimdışı talha

hayır dostum
Bjk tv de

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Nice'nin sol beki Jordan Amavi'yi, Aston Villa almış.

Çok iyi transfer. Birkaç yıl sonra adından daha fazla söz ettirecek.

Çevrimdışı Anıl

Hd'ye gecmemiz lazim. Ayrica bir web tv de olmali. Bu konuda gerideyiz maalesef.
Web Tv hazırlanıyormuş :) HD yayına da geçmek lazım tabiki.

Bence stadla beraber BJK TV de şaha kalkacaktır. Ciddi bir yatırım yapmak lazım oraya

Çevrimdışı TALAT

Ntvsporu sadece ali ece varken izlerim.övünç bu yaz kelimenin tam anlamiyla rezil oldu.verdigi hicbir haber tutmadi.douglas ile 3 sene anlasildi dedi carsamba istanbulda dedi onu da bilemedi.

Övünç ve kanalı da içerden doğru bilgi alamamanin verdiği gerginlikle ona buna çamur atmaya başladı.

Dedigin gibi a spor ve fatih doğan en dogru yazan gazeteci.en azindan fatih doğan da taraftar korkusu var yamuk yaptı mi Besiktas taraftarinin verecegi tepkiyi iyi biliyor bu nedenle o toplara girmiyor.

yalnız douglas haberini ilk veren fatih doğan ve aspor oldu. övünç daha sonra verdi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Anıl

yalnız douglas haberini ilk veren fatih doğan ve aspor oldu. övünç daha sonra verdi
Ve ayrıca Quaresma-Rhodolfo-Gomez transferlerini de doğru aktardı hep :)

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Herkes kadro yapıyor ya ben de bir kadro oluşturmak istedim..

Günay

Beck  Rhodolfo  Ersan  Tosic

Gökhan    Atiba   Sosa   Quaresma

M.Gomez   Olcay

Burada herkesten farklı olarak neden Günay ? çünkü ayağını iyi kullanabiliyor derim(bkz. Cordoba..asistlerini hatırlayın ve Tolga'nın Brugge maçında rakibe yaptığı asisti) ve gelişime açık, hırslı..Diğerlerinden daha iyi seviyeye gelebileceğine inanıyorum..

Ve bir de Olcay var..Çift forvet oynasanız Cenk'i mi eklersiniz Pektemeği mi Ömer'i mi..Ömer belki asistör bir özellik gösterebilirim bilmiyorum ama Cenk mesela birinci forvettir, yardımcı forvet olamayacak kadar bencil ki birinci forvet için iyi bir özellik ama özetle tamamlayıcı değil..Mustafa'ya söylenecek bir söz bulamıyorum zaten..Gelelim Olcay'a ben onu bizim Şifo Mehmet'e çok benzetiyorum..Devamlılığı var, golü koklama özelliği var ve zekasıyla oynuyor futbolu..Becerisi az, yüzdesi düşük belki ama istatistiği neden iyi mesela çünkü golü, pozisyonu kokluyor..

Bakın Hakan Şükür benim gördüğüm en beceriksiz forvetlerden biridir..Peki Hal böyleyken bu adam nasıl bu kadar iyi istatistikler tutturdu..Yardımcı forvet Arif olduğu için olmasın sakın..Bu adamın yurtdışı istatistiklerini de gördük sonuçta ve eleştirimde beni haklı çıkarıyor..

Ben durum böyleyken diyorum ki keşke Olcay'ı yardımcı forvet olarak kullansak..Bu durumda Sosa'yı da katınca 4 ortasaha alternatifi oluyor elde..Atiba, Oğuzhan, Necip, Sosa..Ha transfer olsa çok iyi olur ama olmadı diye şampiyonluk kaybetmeyiz..Yani geçen seneki sağ bek ihtiyacımız kadar dramatik olduğunu düşünmüyorum..

Transfer olacaksa da benim tercihim G.İnler'dir..Geçen sene bir yazımda da belirtmiştim..Biz 100.yıl şampiyon olurken 35'lik Zagolardan, Giunti'lerden Sergenler'den çok fayda gördük ve göreceksiniz Quaresma bu sene bir Sergen etkisi yaratacak ama gelecek sene belki de hiç oynamaz bile tıpkı Sergen gibi..Ne karakter değişir ne yetenek azalır..Bu işler böyle ;)
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 14:11:30 güzelgünleryakında ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bjk tv de

emin misin ?

Çevrimdışı talha

Web Tv hazırlanıyormuş :) HD yayına da geçmek lazım tabiki.

Bence stadla beraber BJK TV de şaha kalkacaktır. Ciddi bir yatırım yapmak lazım oraya
Yeni stüdyo yaptılar bjk tv için ama bjk tv baştan aşağı yapılanmalı be Tuğrul denilen adamın elinden kurtarılmalı

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.