2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949007 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Haber1903'ün paylastıgı sey nedir?Bugün takip edemedim gündemi.

Çevrimdışı Neo Nesil

Niye?

niye mi?

seçimde onun önderliğinde haber1903  tarafsızım diyip yd nin türevi adalıyı savunduğunu unutmadım.,

daha önceleri ydnin yaptığı pislikleri savunuyordu...

ayrıca bu habere bak: https://www.haber1903.com/n-9566-bazen-bazen-bazen.html

Çevrimdışı TALAT

bence onur içinde aynı şey geçerli hiç bir oyuncu bir yerlerden destek almadan başkanına saydıramaz.
heleki yerli oyuncu sesini o kadar kolay keserlerki bir daha adı bile duyulmaz menejerlerde öyle açık açığa bir şey yapamaz
oyuncu önemlidir ama kulüpler dahada önemlidir menejerler kulüplerle iyi ilişki içinde olmak zorunda
ama transferde bütün ip onların elinde menejer ne kadar becerikliyse transferin olma ihtimali o derece yüksektir
Gomez bizdeyse bu bence yönetim kadar menejer başarısıdır iki kulübü aynı çizgiye getirmek menejer ustalığıdır.
menejerler olmasa futbolcu almakta satmakta çok zor bir işdir.
Bizim yönetim iki senedir menejer kullanmayı öğrendi bir şey duydum bizim oyunculara ilginin birden bu sene ortaya çıkma nedeni
sene boyunca maçlarımıza yönetimin dünyanın önde gelen menejerlerini davet etmesinden kaynaklanıyormuş

biz bir çok menejerin takibine girmişiz tabi bu işler alttan onları beslemeden olmaz tabi bunlar duyduğum şeyler
doğruluğunu kanıtlayamam

:claps: :claps: :claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı aa1903

niye mi?

seçimde onun önderliğinde haber1903  tarafsızım diyip yd nin türevi adalıyı savunduğunu unutmadım.,

ilginç şeyler dönüyor.

Çevrimdışı can1903

niye mi?

Özel haberleri doğru çıkıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Haber1903'ün paylastıgı sey nedir?Bugün takip edemedim gündemi.
Ozan buluşmasını paylaştılar sonrada onu yayınladılar iişte.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Bizim yönetim iki senedir menejer kullanmayı öğrendi

Şu kısım hariç katılıyorum @Necmi abi :D

Tabi Ertan'ı menajer değil de kankalardan biri olarak görüyorsak katılırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ozan buluşmasını paylaştılar sonrada onu yayınladılar iişte.
Yayınlanan haberin görseli var mı hocam?

Çevrimdışı atalay

Mario Gomez 40-45 maç hatta 50 maç oynayamaz.

Bu afaki yada farazi bir söylem değil.

3 yılda 73 maç kaçırmış son 6 ay oynasa da maç temposunu yitirmiş bir oyuncu bir anda yüksek tempoda sürekli maç ritmini kaldıramaz.

Demba, bunun en iyi örneği. Bir yerden sonra fiziksel problemler başlıyor.

Geçen yıl Ba'ya, Back up yapamamıştık. Bu sezon aynı hatayı yapmamak lazım.

Çevrimdışı can1903

Yayınlanan haberin görseli var mı hocam?
Ozan Tufan - AHMET BULUT - FİKRET ORMAN Sabah saatlerinde buluştu ve her konuda anlaştılar dediler.

Ozan Bursa ile masaya oturacak mış.

Çevrimdışı Tolga

Kaleci-stoper-2 orta saha-forvet daha isteniyor genel olarak. :D

Bazen çok şey istiyoruz bizde :kop:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ozan Tufan - AHMET BULUT - FİKRET ORMAN Sabah saatlerinde buluştu ve her konuda anlaştılar dediler.

Ozan Bursa ile masaya oturacak mış.
Ozan dünden razıdır sıkıntı klübünde:D
Bir de bu çocuk bize gelirse bunu Bursa deplasmanında taşlarlar yazayım buraya

Çevrimdışı can1903

özel haberleri doğru olabilir ancak;

yeni yönetim geldiğinden beri AZDILAR...  bir yenilgide fikret ormana ve diğer yöneticilere laf atıyorlar...

fikret orman aleyhine konuşmalarının haberini yayınlayıp sonra da "siyaset ayrımı yapılıyor" gerekçesiyle haberi kaldırdılar...

bunların beşiktaşlı olduklarına hiçmi hiç inanmıyotum. bunların haberlerine girip para kazandırmayın...
E senin kulübün haber vermeyecek o zaman? Alakası yok adam birşey biliyor ki konuşuyor.

Çevrimdışı Çağrı

3 yılda 73 maç kaçırmış son 6 ay oynasa da maç temposunu yitirmiş bir oyuncu bir anda yüksek tempoda sürekli maç ritmini kaldıramaz.

3 maç 73 maç biraz yanıltıcı olur bence Atalay.

Çünkü son sezondan önceki 2 sezon 60 son sezon ise 13 maç kaçırmış.

Aslında adam son sezon sağlama çıkmış yani sakatlıktan kurtulup. Son sezon 13 maçın 8'ini quadriceps sakatlığından yaşamış ki bu çok nadir görülür, darbe aldı kesin maçta dikine ve kanama oldu.

Onun dışında kronikleşmiş hiçbir şey yok. Tempo kısmına katılıyorum sakatlık yaşamazsa formda bir 40 maç görebilir. Kalan 20 maç artı ikinci yarılar için de N'doye biçilmiş kaftan olur. Cenk'i körükler aynı zamanda Pektemek rakip olamıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bazen Pettemek belki bu sene iyi oynar diyorum sonra uykumun geldiğini farkediyorum..

Çevrimdışı Çağrı

Haberin geri çekilmesinin sebebi Ozn'ın satılma ihtimaline karşı Bursa taraftarının yönetime baskı yapması ve Bursa'nın fiyat arttırması olacaktır.

Bir anca oldu bittiye gelirse tepki olsa a satılmış olacak oyuncu çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Haberin geri çekilmesinin sebebi Ozn'ın satılma ihtimaline karşı Bursa taraftarının yönetime baskı yapması ve Bursa'nın fiyat arttırması olacaktır.

Bir anca oldu bittiye gelirse tepki olsa a satılmış olacak oyuncu çünkü.
Bence kulüp tarafından  uyarılmış olabilirler.

Çevrimdışı Çağatay

Ugur meleke de sezon sonuna dogru biz yaristan koparken benzer cumleler kullanmıştı
Ba nin yanina 2-3 M degerinde tecrubeli bir yedek forvet alsa yada 1 yilligina kiralasa acaba şu an bulundugu konumda olur muydu gibisinden.
Eger gomez e alternatif boyle bir dusuncesi yoksa yonetimin, olasi bir gomez yoklugundaki maclar can sıkıcı olabilir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

bence onur içinde aynı şey geçerli hiç bir oyuncu bir yerlerden destek almadan başkanına saydıramaz.
heleki yerli oyuncu sesini o kadar kolay keserlerki bir daha adı bile duyulmaz menejerlerde öyle açık açığa bir şey yapamaz
oyuncu önemlidir ama kulüpler dahada önemlidir menejerler kulüplerle iyi ilişki içinde olmak zorunda
ama transferde bütün ip onların elinde menejer ne kadar becerikliyse transferin olma ihtimali o derece yüksektir
Gomez bizdeyse bu bence yönetim kadar menejer başarısıdır iki kulübü aynı çizgiye getirmek menejer ustalığıdır.
menejerler olmasa futbolcu almakta satmakta çok zor bir işdir.
Bizim yönetim iki senedir menejer kullanmayı öğrendi bir şey duydum bizim oyunculara ilginin birden bu sene ortaya çıkma nedeni
sene boyunca maçlarımıza yönetimin dünyanın önde gelen menejerlerini davet etmesinden kaynaklanıyormuş
biz bir çok menejerin takibine girmişiz tabi bu işler alttan onları beslemeden olmaz tabi bunlar duyduğum şeyler
doğruluğunu kanıtlayamam

Kısmen katıldığım noktalar var. Duyumun doğrudur muhtemelen.

Ben bu seviyede olmasa da futbolun içindeyim aslında bir dönemde bu seviyedeki bir camianın menajerler ve kulüp başkanı tarafından nasıl yok olduğuna şahit oldum.

Piyasa menajerlerin tekelinde ve öyle numaraları var ki inanamazsınız.

Mesele Ertan'ın, Jem Karacan'ı Galatasaray'a çakma süreci aylar öncesine dayanıyor.

Oyuncunun twitter hesabından Gs paylaşımları yapmasını filan söylüyor.

Her zaman söylüyorum. Bu sistemde menajerin kazanmama gibi bir durumu söz konusu değil lakin öyle menajerler ile çalışmak lazım ki kendi cebine koyduğunu; kulübün kasasına da koyabilmeli.  Önemli olan bu.

Win-win | Herkes kazansın...
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 00:09:42 atalay ]

Çevrimdışı talha

Her ne kadar yaptığı doğru olsada niye Fikret ormandan dem vurmuş anlamadım

Murat özeni serdar Adalı sevdasından dolayı gram sevmem

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Şu kısım hariç katılıyorum @Necmi abi :D

Tabi Ertan'ı menajer değil de kankalardan biri olarak görüyorsak katılırım.
Ertan ın son işlerinden sonra pabucu dama atılmış olabilir bir de Ersan olayında gitmesine engel oldu orada bizimkiler bağı koparmış olabilr

Tabi bunların hepsi bir umut

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Kısmen katıldığım noktalar var. Duyumun doğrudur muhtemelen.

Ben bu seviyede olmasa da futbolun içindeyim aslında bir dönemde bu seviyedeki bir camianın menajerler ve kulüp başkanı tarafından nasıl yok olduğuna şahit oldum.

Piyasa menajerlerin tekelinde ve öyle numaraları var ki inanamazsınız.

Mesele Ertan'ın, Jem Karacan'ı Galatasaray'a çakma süreci aylar öncesine dayanıyor.

Oyuncusun twitter hesabından Gs paylaşımları yapmasını filan söylüyor.

Her zaman söylüyorum. Bu sistemde menajerin kazanmama gibi bir durumu söz konusu değil lakin öyle menajerler ile çalışmak lazım ki kendi cebine koyduğunu; kulübün kasasına da koyabilmeli.  Önemli olan bu.

Win-win | Herkes kazansın...

aslında menejerlik sistemi abd'deki gibi olmalı. adamlar orda sistemi öyle bir kurmuş ki (nba,nfl,nhl,mlb) menejerler olaya çok az dahil olabiliyorlar. daha çok oyuncularının kendini geliştirmeleri için çalışıyorlar (özel hocalar, eğitmenler, psikolojik destekler vs)

ayrıca ordaki menejerler oyuncusuna herhangi bir sözleşme yaptırdığında parasını sadece oyuncudan alıyor. takım menejer hiç bir şekilde ödeme yapmıyor.

futbolda ise dediğiniz gibi menejerler takımdan, oyuncudan,açıktan, el altından götürüyorlar. hatta bir çok td'ün, yöneticinin menejerlerden komisyon alması da cabası
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu saatten sonra silinmiş haber ancak güldürür milleti. Şow yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takımın morali yerlerde.. Şenol Hoca tüm takımla problemli.. Töre zaten kaprisli..

:)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."