Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tolga'nın Trabzon'a dönme isteği var deniyordu geçen sezon.Tolga+bir oyuncu ile Onur takas edilebilir diye düşünüyorum ama Tolgay transferinden sonra Ts bize kolaylık sağlar mı bilemiyorum.
tolgay transferinde bizim yaptığımız bir şey yok. ilk görüşen biziz kendileri araya girdiler. ama son günlerdeki başkanın ibrahim h.'nu aradım açmadı demesi ibrahimin de başkan farklı bir numara ile aradı taraftar korkusundan telefonunu değiştirmiş polemikleri tranfere engel olabilir. olayı da çözebilecek adam anç. trabzonspor üzerinde çok büyük nüfuzu var adamın. babası sağ mı bilmiyorum ama devreye girerse biter o iş
Onur - Ozan - Tolgay - TöreYerli kalitesine bakar mısınız? Biz bunu yakalayamıyoruz yıllardır. Dördü de direk milli takım oyuncusu.Yanına 7 yabancı ile 5 yıl boyunca her türlü iyi takım kurarsın.
Sonradan devreye girdiler ama bundan sonra Trabzon'dan transfer yapmak istersek bunu bahane ederek kıllık çıkartırlar.Ahmet Nur Çebi devreye girecektir zaten ama Tolgay transferinde benim bildiğim en çok ona kızmış durumda Trabzon'lular.
ozi ve tosunuda koyamaz mıyız orada
valla ahmet bulutu tanımam ama arda turan ve gomez transferlerindeki iş bitiriciliğini düşününce bu iş bitti gibime geliyor.
Onur gitmek isterse tek şansları satmak.Dışarı verebileceklerini sanmıyorum. İçerde de bizden başka alabilecek takım yok.
Atınç Gökhan Arda Demba Ba (hem getirirken hem gönderirken) Gomez
doğru onlar da vardı
1 haftadır yazdığım gibi size son haberi de yazayım.İnler için Napoli 3,75 milyon euroya düşmüş. Ozan için ise son durum 3,5 milyon euro + 2 oyuncu.
Tolga eğer Ts Onuru satmaya meyilli ise ANÇ babası Kaptan Çebi devreye girer ve kısa sürede iş biter.İHO asla Kaptan babaya karşı duramaz.Asla.
O yüzden halleder o bir şekilde önemli olan diğeri. Bence İnler gelsin ama İnler ve Ozan aynı yeri paylaşan oyuncular her ne kadar farklı oyun yapıları olsa da. Bir tane de Ofansif olarak bir orta saha lazım. Gentner gibi biri. @atalay'ın dediği doğru ise ve Stuttgart kadrosunda birlikte iseler bence o gelmeli kesinlikle uyumsuzluk ihtimali sıfır olur.
şu 2. forvet konusu yalan oldu galiba hiç geçmiyor birinin adı.