2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948812 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Ozan Tufan hayırlı olsun.İnşallah sercanın gsde patladığı gibi bizde patlamaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Tolga'nın Trabzon'a dönme isteği var deniyordu geçen sezon.

Tolga+bir oyuncu ile Onur takas edilebilir diye düşünüyorum ama Tolgay transferinden sonra Ts bize kolaylık sağlar mı bilemiyorum.

tolgay transferinde bizim yaptığımız bir şey yok. ilk görüşen biziz kendileri araya girdiler.

ama son günlerdeki başkanın ibrahim h.'nu aradım açmadı demesi ibrahimin de başkan farklı bir numara ile aradı taraftar korkusundan telefonunu değiştirmiş polemikleri tranfere engel olabilir.

olayı da çözebilecek adam anç. trabzonspor üzerinde çok büyük nüfuzu var adamın. babası sağ mı bilmiyorum ama devreye girerse biter o iş
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufanın burda patlama ihtimali %1. Çünkü Milli takımdada belli ediyor kendini.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Demba Ba istatistiklerini değerlendirdiler mi ? Anca Gomez'de yetişebildim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

tolgay transferinde bizim yaptığımız bir şey yok. ilk görüşen biziz kendileri araya girdiler.

ama son günlerdeki başkanın ibrahim h.'nu aradım açmadı demesi ibrahimin de başkan farklı bir numara ile aradı taraftar korkusundan telefonunu değiştirmiş polemikleri tranfere engel olabilir.

olayı da çözebilecek adam anç. trabzonspor üzerinde çok büyük nüfuzu var adamın. babası sağ mı bilmiyorum ama devreye girerse biter o iş
Sonradan devreye girdiler ama bundan sonra Trabzon'dan transfer yapmak istersek bunu bahane ederek kıllık çıkartırlar.

Ahmet Nur Çebi devreye girecektir zaten ama Tolgay transferinde benim bildiğim en çok ona kızmış durumda Trabzon'lular.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onur - Ozan - Tolgay - Töre

Yerli kalitesine bakar mısınız? Biz bunu yakalayamıyoruz yıllardır. Dördü de direk milli takım oyuncusu.

Yanına 7 yabancı ile 5 yıl boyunca her türlü iyi takım kurarsın.
ozi ve tosunuda koyamaz mıyız orada

Çevrimdışı Çağrı

Sonradan devreye girdiler ama bundan sonra Trabzon'dan transfer yapmak istersek bunu bahane ederek kıllık çıkartırlar.

Ahmet Nur Çebi devreye girecektir zaten ama Tolgay transferinde benim bildiğim en çok ona kızmış durumda Trabzon'lular.

Onur gitmek isterse tek şansları satmak.

Dışarı verebileceklerini sanmıyorum. İçerde de bizden başka alabilecek takım yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ozi ve tosunuda koyamaz mıyız orada

Devamlılık açısından ben koymam henüz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

yok tolgay transferinde bizim bir suçumuz olmadığını biliyorlar. eğer bizim bir suçumuz olsaydı onların teklifinin üzerine çıkardık. ilk teklifi biz verdik, onlar araya girdi fiyatı yükselttiler fotoğraf çektirdiler ama tolgay bizi seçti.

sadece kendi taraftarına şirin görünmek için bizi öne attılar. mantıklı bakınca zaten bizim bir suçumuzun olması imkansız. hatta açıklamalarında bile tolgay'a laf atmışlardı

Çevrimdışı talha

valla ahmet bulutu tanımam ama  arda turan ve gomez transferlerindeki iş bitiriciliğini düşününce bu iş bitti gibime geliyor.

Atınç Gökhan Arda Demba Ba (hem getirirken hem gönderirken) Gomez  :bandit:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Onur gitmek isterse tek şansları satmak.

Dışarı verebileceklerini sanmıyorum. İçerde de bizden başka alabilecek takım yok.

Bu transferin hal yolunu bir şekilde bulmak lazım.

Fakat İHO, Selçuk gibi giderse gider biz satmayız dedi.

Çevrimdışı TALAT

Atınç Gökhan Arda Demba Ba (hem getirirken hem gönderirken) Gomez  :bandit:

doğru onlar da vardı :D

Çevrimdışı can1903

Bu arada GOMEZ transferi bizi acaip havaya sokmuş
Ozan tufan bile istenmiyor
Yavaş arkadaşlar biraz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

1 haftadır yazdığım gibi size son haberi de yazayım.

İnler için Napoli 3,75 milyon euroya düşmüş.

Ozan için ise son durum 3,5 milyon euro + 2 oyuncu.

Çevrimdışı talha

doğru onlar da vardı :D

O yüzden halleder o bir şekilde önemli olan diğeri. Bence İnler gelsin ama İnler ve Ozan aynı yeri paylaşan oyuncular her ne kadar farklı oyun yapıları olsa da. Bir tane de Ofansif olarak bir orta saha lazım. Gentner gibi biri.

@atalay'ın dediği doğru ise ve Stuttgart kadrosunda birlikte iseler bence o gelmeli kesinlikle uyumsuzluk ihtimali sıfır olur.  :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tolga eğer Ts Onuru satmaya meyilli ise ANÇ babası  Kaptan Çebi devreye  girer  ve  kısa  sürede  iş  biter.İHO  asla Kaptan babaya  karşı  duramaz.Asla.

Çevrimdışı canU

şu 2. forvet konusu yalan oldu galiba hiç geçmiyor birinin adı.

Çevrimiçi Samet Ç

Mutlaka ikisini de almak lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence takımın iskeleti onur ve ozan gelirse çok sağlam. Bi stoper olursa belki daha da kuvvetlenir Onur- Ersan - Rhodolfo - Ozan - Tolgay - Sosa - Gomez. Kanatlar da Beck - Tosic - Töre - Q7. Defans  dörtlümüz ve kaleci dışındaki ilk 11 seviyesindeki oyuncularımızın hepsi ülkelerinin milli takım seviyesinde topçuları.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

İnleri alalım ya nedense kanım çok ısındı ona

Çevrimdışı Tolga

Tolga eğer Ts Onuru satmaya meyilli ise ANÇ babası  Kaptan Çebi devreye  girer  ve  kısa  sürede  iş  biter.İHO  asla Kaptan babaya  karşı  duramaz.Asla.
Bilmiyorum abi ama Onur'un bu durumundan faydalanmak lazım :D

Çevrimdışı talha

O iki oyuncu önemli bence.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Şu bizim teklifimiz ama.

Bakalım Bursa ne isteyecek.

Benim düşüncem ikisi de gelecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

O yüzden halleder o bir şekilde önemli olan diğeri. Bence İnler gelsin ama İnler ve Ozan aynı yeri paylaşan oyuncular her ne kadar farklı oyun yapıları olsa da. Bir tane de Ofansif olarak bir orta saha lazım. Gentner gibi biri.

@atalay'ın dediği doğru ise ve Stuttgart kadrosunda birlikte iseler bence o gelmeli kesinlikle uyumsuzluk ihtimali sıfır olur.  :evillol:

Doğru ise ne ....  :utan

Adamlar 06/07 sezonunda şampiyon oldu.  :D

Çevrimdışı TALAT

şu 2. forvet konusu yalan oldu galiba hiç geçmiyor birinin adı.

muhtemelen şu tarzda oynayacağımız için ve cenk yedek forvet, ömer veya pektemek de 3. forvet olacağı için alınacağını sanmıyorum. bence alınacaksa da genç potansiyelli bir tane alınabilir 3. forvet olarak

kaleci
beck-rhodolfo-ersan-motta
             ozan
           oğuzhan
   töre-sosa-quaresma
            gomez