2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946589 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

Pektemegi kimse almaz ucretinide hicbir kulup karsilamaz cok umutlanmayin beyler. Ozan transferi en iyi ihtimal ömer+necip+2milyona biter

Çevrimdışı Deniz

Yönetim Beşiktaş düşmanlarına çok güzel bir cevap vermiş  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yönetim Beşiktaş düşmanlarına çok güzel bir cevap vermiş  :claps: :claps:
on numara 5 yıldız açıklama

Çevrimdışı optimus

Bi konu dışı da ben yapayım :)

Beşiktaş'ın bu seneki kadrosunu oyunumda kurdum. Ekstra Gökhan İnler'i de koydum. 4 2 3 1 oynadım.

Gomez ilk sezon tüm maçlar da 49 gol
Quaresma 22 gol
Sosa 24 gol attı.

Takım lig şampiyonu oldu ve Türkiye Kupası'nı aldı.

Ayrica Şampiyonlar liginde önce gruptan çıktı.  Sonra sırasıyla Barcelona'yı, Real Madrid'i, Bayern Münih'i eledi ve Finalde Zeniti penaltilarla yenerek Sampiyonlar ligi şampiyonu oldu :D

Ertesi sezon başlangıcında Gomez'e 20 milyon Rhodolfo'ya 18 milyon İnler'e 21 milyon euroluk teklifler geldi.

Oyunda bug var sanırım yada biz bu sene estiricez :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sosa 24 gol atmış, bence cevabı biliyorsun :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

töre-şenol hoca kavgasına ilişkin klüpten açıklama geldi.

Beşiktaş'ın sezon hazırlıklarına odaklandığı bu süreçte, bir kez daha Beşiktaş aleyhinde, takım içerisindeki birliği ve dayanışmayı sabote edecek bir haber yayınlandı.

Ancak bu kez Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'ın yeni sezon umutlarını ve değerlerini koruyacak refleksle, bir kez daha Beşiktaş duruşuna sahip çıktı.

Bu tür spekülatif haberlere tepkisini ortaya koyan büyük taraftarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Beşiktaş JK

Bu s....sizlere dava falan acilamiyor mu? Neticede Besiktas hisseleri borsada satilan bir sirket ayni zamanda. Bu tur haberler sirketin piyasa degerine zarar veriyor, yatirimcilari yanlis yonlendiriyor denilerek dava acilmasi mumkun olabilir. Yoksa bu reziller Besiktas'i karistirmaya calismaktan hic vazgecmeyecek.

Çevrimdışı Scout

Sesimizi Bir Şekilde Duyurmalıyız , Beşiktaş Şeref Sahibi İnsanların Takımıdır , (Hakaret Yasak)₅ Takımıda Hiçbir Zaman Olmadı Beşiktaş !
Pika Pika

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu şu bedava bedava muhabbeti döndümü anlayamıyorum. İmza parası denen bir şey var arkadaşlar. Aquilani'nin ismi güzel kabul, guinti gibi.. hoş bir tınısı var filan ama, biz bu adama yıllık garanti 2 versek , üstüne 3 de imza parası mı vericez.

Ozana yılda 1,2 -1,4 gibi bir şey verip, 3-4 bonservis vermek daha mantıklı geliyor valla. Hiç olmazsa paranın geri dönme ihtimali var. Paranın yanına futbolcu derlerse de,  ne yapalım mal onların paketi aç seçecekler. Olacağı varsa olur, kısmet. Oyuncu zaten yeterince görevini yaptı gelebilme adına. A.bulut da sus artık demiş, akrep olayından sonra :kop:

Ha alırsın 1 senesi kalmış inleri imza parasız, bonservissiz yılda 1,8 - 2'ye filan tamam o zaman..

Aquilani mevcut kadroya gelirse sampiyonluk ihtimalimiz cok artar, Samp. Ligi ve sampiyonluktan gelecek miktar Ozan degerini arttirsa bile sampiyon olamazsak elde edilecek gelirden kat kat fazla.

Çevrimdışı atalay

Onur Kıvrak yolcu...

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı atalay

Yolculuk nereye? :D

Menajerinin götürdüğü yere...

Bizim için yazmadım. Fakat belkide rüzgar buraya eser; bilinmez.

Çevrimdışı kralkartal

Birde teknik patronumuz senol günese türkiye kupasinda yari finale gelene dek as oyuncu oynatmama komple yedek kadroyla cikma zihniyeti transfer etmeliyiz..

Çevrimdışı TALAT

Aquilani mevcut kadroya gelirse sampiyonluk ihtimalimiz cok artar, Samp. Ligi ve sampiyonluktan gelecek miktar Ozan degerini arttirsa bile sampiyon olamazsak elde edilecek gelirden kat kat fazla.

niye aquilani gelince şampiyonluk şansımız artıyor da ozan gelince artmıyor. öyle bir algı yarattınız ki inler ya da aquilani gelirse takım şampiyon ozan gelirse değil
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

güzel bir konu dışı

türkiye u18 erkek milli takımımız avrupa şampiyonasında finale çıktı. yarı final maçında oyuncumuz enes berkay taşkıran 27 sayı ile oynadı.

Çevrimdışı Çağatay

Yok mu şöyle biraz serinletici haber beyler
eriyoruz ankarada
duyum muyum işte yeşillendirelim biraz buraları
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Aquilani, Sampdoria'ya gidecekti fakat Avrupa kupasından elendiler diyebiliriz.

Yarın son bir görüşme olacakmış.

Diğer adaylar: Marsilya, Lyon, Beşiktaş.

Çevrimdışı talha

Aquilani, Sampdoria'ya gidecekti fakat Avrupa kupasından elendiler diyebiliriz.

Yarın son bir görüşme olacakmış.

Diğer adaylar: Marsilya, Lyon, Beşiktaş.

Marsilya Lyon ve Beşiktaş.  :D

Şu üç isim ne zaman kesişse nedense bir menejer arıyorum ortalıkta.  :D :D :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Marsilya Lyon ve Beşiktaş.  :D

Şu üç isim ne zaman kesişse nedense bir menejer arıyorum ortalıkta.  :D :D :D

Çok normal bu piyasa menajerlerin tekelinde.

Sen futbol sektörünün içine bir girsen neler göreceksin.

Amatör ligler, 2.ligler hepsi aynı...

Çevrimdışı atalay

BJK muhabirleri birbirine girmiş.  :D

Kimisi kavga haberini yalanlıyor; kimisi yalanlayanları, yalanlıyor.

Her zaman diyorum bir tane düzgün Beşiktaş muhabiri yok.

Futbol sektörü dedim az önce bu sektörde bitik...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

veli kavlak ‏@velikavlak08  2 dk.2 dakika önce
Medyada kariyerimle ilgili cikan haberler asilsizdir. Omuzumdan basarili bir ameliyat gecirdim., insallah en yakin zamanda formama kavusucam.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gs de hamit de sakatlandı..

Bunlar ozana salça olacak kesin.

Bursa da bu ozana karşılık yekta koray falan kabul eder mi eder. Güvenmiyorum bu yöneticilere ben.

Çevrimdışı talha

Çok normal bu piyasa menajerlerin tekelinde.

Sen futbol sektörünün içine bir girsen neler göreceksin.

Amatör ligler, 2.ligler hepsi aynı...

Ya hadi bizim ligi anlarım zaten ligin bir potansiyeli beklentisi yok herkes sakal peşinde koşuyor ona göre sistem kurulu da. Bu fransız ve ingilizleri anlayamıyorum. Onlar niye bu kadar menejer kucağında şaşıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Bursa da bu ozana karşılık yekta koray falan kabul eder mi eder. Güvenmiyorum bu yöneticilere ben.

para veremezler onlar. anca adam teklif ederler ama tahminim bursa biraz da para almadan bırakmaz ozanı. esas korkum fenerin salça olması. konuşuluyordu çünkü

Çevrimdışı Çağrı

Kapışırsak biz alırız. Onların 1 milyon verecek hali bile yok şuan sadece oyuncu önerebilirler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kapışırsak biz alırız. Onların 1 milyon verecek hali bile yok şuan sadece oyuncu önerebilirler.

Oyuncularına bakıyorum verebilecekleri oyuncular da 5 para etmez. Koray sinan koray günter falan olur ancak.

Biz pektemek ömer pedro hatta freiden bahsediyorken.

Yinede korkmuyor değilim. Gs bu çakallıkların kitabını yazan kuluptür.

Çevrimdışı atalay

Ya hadi bizim ligi anlarım zaten ligin bir potansiyeli beklentisi yok herkes sakal peşinde koşuyor ona göre sistem kurulu da. Bu fransız ve ingilizleri anlayamıyorum. Onlar niye bu kadar menejer kucağında şaşıyorum.

Komisyon. Mesela Mourinho en büyük komisyoncu.

Gittiği her takıma minumum +1 Mendes ekler.

Falcao'yu istediği için mi kiraladı bu sezon.

Çok var böyle takımlar, hocalar, yöneticiler.

Monaco 2 yıl önce 200 milyon transfer bütçesi verdi Mendes'e  :D

edit: Öve öve bitirilemeyen Porto, Atletico'da daha nicesi de öyle.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 21:26:37 atalay ]