2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944932 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı aa1903

20 dedim; 23'e bitti.

Biz bunu alacaktık değil mi  :biggrinking:

https://twitter.com/demarkesports/status/627493347993755648

saçma sapan bir transfer. italyan kulüpleri transfer dolapları konusunda bizle yarışır. geçen yıl doğru duzgün oynamamış 30 yaşındaki adama 23 milyon ne yahu!

Çevrimdışı Giray Burak

Foruma ciddi olarak bir sorum olacak.
Ertuğrul sağlam ciddi forvet sıkıntımız var demiş. Anladığım kadarı ile tek forvet te yetmeyecek. Siz onun yerinde olsanız Pektemek'i istermisiniz, istemezmisiniz ?
Abi şimdi doğruya doğru ,taraftar potansiyeli bir takım çalıştırsam son alacağım forvet pektemek olur.
Adamın sakatlıklarını ,verimsizliğini herkes biliyor.en ufak bir sakatlıkta veya gol kaçırmasında (pektemek bolca kaçırır.)direk hedef tahtasına koyar o taraftar adamı.
Birde maliyeti var bu işin , derim ki ..o içler acısı.

Çevrimdışı TALAT

Ozan Tufan haberini yalanlamıyorlar aslında.Bu kadar futbolcu önermedik daha az önerdik diyor bizimkiler  :).Cenk Tosun Ve Kerim Frei nin morali bozulmasın diye yapılan bir açıklamaya benziyor..

aslında haberleri yalanlıyorlar. teklif var ama yazıldığı kadar değil abartmayın o kadar a kü diyorlar kısaca
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 18:33:20 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Yalanlama da zaten net bir şekilde ilgilenmiyoruz denmemiş.O kadar futbolcu ve para önerdiğimiz gerçeği yansıtmıyor demiş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı WoodGryn

En önemli eksiğimiz orta saha
bir an önce halledilmeli
İnler ve Aquilani alınmalı Aquilani zaten bedavaya gelir bonservisi elinde
İnler çok önemli oyuncu
Orta saha bir an önce halledilmeli inşallah inler ve aqualini ikisi birden gelir
Sonrada artık vakit gelirse kaleye ve defansa takviye yaparız.

Çevrimdışı sametbagan

O kadar da değil.

Bu Mario Gomez transferinden daha büyük bir başarı olur.  :D
bence İsmail + pektemek + 2 m euro çok bile zamanında ikisini 4+4 =8 m euro ya almıştık 2 de nakit verecez ee 10 etti zaten ozana 10 istiyorlardı bence gayet mantıklı teklif ozana da 900 peşin 10 bin maç başı verdinmiydi tamamdır bu iş ne eksik ne fazla ederi bu :D

Çevrimdışı TALAT

bence İsmail + pektemek + 2 m euro çok bile zamanında ikisini 4+4 =8 m euro ya almıştık 2 de nakit verecez ee 10 etti zaten ozana 10 istiyorlardı bence gayet mantıklı teklif ozana da 900 peşin 10 bin maç başı verdinmiydi tamamdır bu iş ne eksik ne fazla ederi bu :D

aldığın adamların değeri şu anda 4 mü sence hocam ?

Çevrimdışı mehmetthedum

Yahu şu bedava bedava muhabbeti döndümü anlayamıyorum. İmza parası denen bir şey var arkadaşlar. Aquilani'nin ismi güzel kabul, guinti gibi.. hoş bir tınısı var filan ama, biz bu adama yıllık garanti 2 versek , üstüne 3 de imza parası mı vericez.

Ozana yılda 1,2 -1,4 gibi bir şey verip, 3-4 bonservis vermek daha mantıklı geliyor valla. Hiç olmazsa paranın geri dönme ihtimali var. Paranın yanına futbolcu derlerse de,  ne yapalım mal onların paketi aç seçecekler. Olacağı varsa olur, kısmet. Oyuncu zaten yeterince görevini yaptı gelebilme adına. A.bulut da sus artık demiş, akrep olayından sonra :kop:

Ha alırsın 1 senesi kalmış inleri imza parasız, bonservissiz yılda 1,8 - 2'ye filan tamam o zaman..
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 18:47:50 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı doganay

Yahu şu bedava bedava muhabbeti döndümü anlayamıyorum. İmza parası denen bir şey var arkadaşlar. Aquilani'nin ismi güzel kabul, guinti gibi.. hoş bir tınısı var filan ama, biz bu adama yıllık garanti 2 versek , üstüne 3 de imza parası mı vericez.

Ozana yılda 1,2 -1,4 gibi bir şey verip, 3-4 bonservis vermek daha mantıklı geliyor valla. Hiç olmazsa paranın geri dönme ihtimali var. Paranın yanına futbolcu derlerse de,  ne yapalım mal onların paketi aç seçecekler. Olacağı varsa olur, kısmet. Oyuncu zaten yeterince görevini yaptı gelebilme adına. A.bulut da sus artık demiş, akrep olayından sonra :kop:

Ha alırsın 1 senesi kalmış inleri imza parasız, bonservissiz yılda 1,8 - 2'ye filan tamam o zaman..

Ozan'i o maliyete Bursa veriyor olsaydi, simdiye kadar 100 defa satin almistik.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursaya mesaj var satır aralarında. Akla mantığa sığmayacak şeyler olmaz takas denilen şeyde diyorlar.  :lol: :lol:

bursanın forvete ihtiyacı var savunmaya ihtiyacı var, pektemek+pedro Belki +1-2 m euro o kadar.

Çevrimdışı Aykutt

Ozan için  ; şişmanoğlu + necip + 2 m euro gibi bir teklif verilmiştir.şişmanoğlu hiçbir hazırlık maçında oynamadı.Sakatlığı mı vardı hiç haberini görmedim ?

Çevrimdışı cursedofdragon

yeni kaleci transferimiz cenk gönen :D Süper bir kaleci  :D :evillol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Töre-Güneş Gerginliği" adlı rezil habere ithafen.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

turgay demir açıkladı.

antrenman bitişinde şenol hoca 3 genç oyuncuyu çalıştırmaya devam ediyormuş. önce olcay sonra töre gelip şut çalışmak istemiş şenol hoca da izin vermemiş otobüse gidin demiş onlar da gitmiş. olay bu yani

ne bir gerginlik ne de olay diyebileceğimiz bir şey varmış ortada.

kim ortaya attı bu haberi ?

Çevrimdışı Doğuhan

güzel açıklama olmuş sallayan yoktu zaten haberi

Çevrimdışı Scout

turgay demir açıkladı.

antrenman bitişinde şenol hoca 3 genç oyuncuyu çalıştırmaya devam ediyormuş. önce olcay sonra töre gelip şut çalışmak istemiş şenol hoca da izin vermemiş otobüse gidin demiş onlar da gitmiş. olay bu yani

ne bir gerginlik ne de olay diyebileceğimiz bir şey varmış ortada.

kim ortaya attı bu haberi ?
Dedim Ben Size Deplasmanda Oynama İsteğimizin Reddedilişi , Şimdi Çıkan Haberler Bizi Yine Kayyuma Sürüklüyorlar , Biyerleri Tutuştu Bunların , Her Şeye Rağmen Gümbür Gümbür Geliyoruz ,  Takımımıza Sahip Çıkmamız Lazım Yoksa Yine Çok Canımız Yanacak
Pika Pika

Çevrimdışı Doğuhan

trabzondaki tolga zengin beşiktaşa gelmeden hemen önce hayatını kaybetti

yerine geçen tolgas zenginos adlı yunan ajanıdır.

şaka maka 2:10 da gerçekten çok iyi çıkarmış

geçen sezon kolunu kaldıracak hali olmuyordu hemen sakatlanıyordu

Çevrimdışı WoodGryn

Yeni Sezona Bomba gibi bir giriş yapacağımızı anlayan renkli basın gereksiz ve olay yaratacak haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışıyor
Mario Gomez transferinden sonra baya bi korkmuşlar anlaşılan
Ntv Spor ve Trt Spor zaten Yandaş kanalı
A Spor a helal olsun yalanladılar bu haberleri
Takımımıza sahip çıkmalıyız

Çevrimdışı Scout

Yeni Sezona Bomba gibi bir giriş yapacağımızı anlayan renkli basın gereksiz ve olay yaratacak haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışıyor
Mario Gomez transferinden sonra baya bi korkmuşlar anlaşılan
Ntv Spor ve Trt Spor zaten Yandaş kanalı
A Spor a helal olsun yalanladılar bu haberleri
Takımımıza sahip çıkmalıyız
Bu Senede Şampiyonluğumuz Sabote Edilirse Ligden Çekilelim
Pika Pika

Çevrimdışı Scout

Stuttgart Helal Olsun Cityi 4-1 Yeniyor
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

tahminim bu hafta ozan tranferi ömer+5-6m'a biteceği yönünde. eğer öncelik inler olsaydı şu ana kadar biterdi diyorum

Çevrimdışı Savaş

Bi konu dışı da ben yapayım :)

Beşiktaş'ın bu seneki kadrosunu oyunumda kurdum. Ekstra Gökhan İnler'i de koydum. 4 2 3 1 oynadım.

Gomez ilk sezon tüm maçlar da 49 gol
Quaresma 22 gol
Sosa 24 gol attı.

Takım lig şampiyonu oldu ve Türkiye Kupası'nı aldı.

Ayrica Şampiyonlar liginde önce gruptan çıktı.  Sonra sırasıyla Barcelona'yı, Real Madrid'i, Bayern Münih'i eledi ve Finalde Zeniti penaltilarla yenerek Sampiyonlar ligi şampiyonu oldu :D

Ertesi sezon başlangıcında Gomez'e 20 milyon Rhodolfo'ya 18 milyon İnler'e 21 milyon euroluk teklifler geldi.

Oyunda bug var sanırım yada biz bu sene estiricez :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

töre-şenol hoca kavgasına ilişkin klüpten açıklama geldi.

Beşiktaş'ın sezon hazırlıklarına odaklandığı bu süreçte, bir kez daha Beşiktaş aleyhinde, takım içerisindeki birliği ve dayanışmayı sabote edecek bir haber yayınlandı.

Ancak bu kez Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'ın yeni sezon umutlarını ve değerlerini koruyacak refleksle, bir kez daha Beşiktaş duruşuna sahip çıktı.

Bu tür spekülatif haberlere tepkisini ortaya koyan büyük taraftarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Beşiktaş JK