2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936687 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

geçen sene rize maçında oynamışlardı eslem ile birlikte sol ayak güzel bakalım iş yapar inşallah
Ben bunları takip edeyim ilk onbir bizimkilerden olacaksa :D hangi kanal.ç veriyor bandırma maçlarını :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Ben bunları takip edeyim ilk onbir bizimkilerden olacaksa :D hangi kanal.ç veriyor bandırma maçlarını :)

genelde bir kanal vermiyor  :biggrinking:

böyle büyük maçlar olduğu zaman flen

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

bayrampaşa maçlarını versin işte bjktv işi ne.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Hangi lig orası be :D bir de kanal mi arayacaz ona :D

Çevrimdışı talha

bayrampaşa maçlarını versin işte bjktv işi ne.
Harbiden ha

Çevrimdışı TØLGA

Hangi lig orası be :D bir de kanal mi arayacaz ona :D

ptt'nin altı işte  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Gerçi vazgeçtim onlar digitürk te onu izleyemeyiz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Orta saha KAPlı bir gün olsun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

milli takımı da bu kadar gömmeyin. takım kötü gidiyo eyw türkiyedeki en iyi adamlar oynuyor orda.

Haklisin. Zaten Izlandasi, Hollandasi onune gelen gomuyor bir de biz gommeyelim.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sosa, töre, q7, gomez
Nani, sow, fernandao, persie
Poldi, sneijder, burak, yasin
Sanki en iyi 4 lü bizim oldu ?

Sanki degil oyle, kanatlarimiz bariz daha iyi, Sneijder ve formda Diego Sosa'dan iyidir forvet arkasinda, ama forvette yine en iyisi bizde. FB'nin aldigi adamlarin zaten ellerinde patlayacagi hissi var icimde. Hem de cok fena sivayacaklar gibi geliyor. Podolski cok ekstra bir adam degil, Yasin ve Burak da aman aman adamlar degil. En zayif dortlu kagit ustunde GS'de. Benim acikcasi endisem kadro kalitesinden ziyade federasyon, hakemler vs. gecen sene hakemler ittirmese FB ilk yari havlu atacakti. Saray ziyaretinden sonra ise GS'yi sampiyon etmek icin ugrastilar (bence sarayda yalvardilar, kulubumuzun hali kotu sampiyonlar ligine gidemezsek iflas ediyoruz vs. seklinde politik destek aradilar). Adil bir lig olsaydi 6-7 puan farkla sampiyon olurduk.

Yonetim cok dogru transferler yapiyor, lig basladiginda da butun eksik mevkiler tamamlanacak diye dusunuyorum. Fakat sonra aklima 101. yilimizdan beri yasadiklarimiz geliyor. Kesinlikle cok sert tepki vermemiz gerekir en ufak olayda. Hakemlere agir baski yapmasi lazim taraftarin, alakasiz alakasiz sarkilar soylemek yerine hakemi her hatali kararda isliklamak gerek. Guti ve Quaresma dayak yemekten oynayamaz hale gelmislerdi ilk geldiklerinde, aynisi yasanirsa Messi'yi de alsak sampiyon olamayiz.

Çevrimdışı WoodGryn

Douglas ialınmalı
Duvar gıbı adam defansda çok iyi Hemde brezilyalı oyuncu
Rhodoflo da brezilyalı iyi anlaşırlar ve Rhodofloyla defansda etten duvar örerler ne v.persie geçebilir ne nani nede bir başkası
Douglası çok istiyorum yaşıda genç daha 25 yaşında.
Yönetim Douglası unutma o adamı beşiktaşlı yapın yaw.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Osmanlıspor’un Beşiktaş’tan Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek’i transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Konuyu teknik ekibe ileten yönetimin, bu iki ismin satışı konusunda olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in, kaleci Cenk’in takımdan ayrılması halinde bu futbolcunun yerine yeni bir ismin alınmasını talep ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Kaynak adam gibi olsa.

Çevrimdışı Ersoy

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Osmanlıspor’un Beşiktaş’tan Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek’i transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Konuyu teknik ekibe ileten yönetimin, bu iki ismin satışı konusunda olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in, kaleci Cenk’in takımdan ayrılması halinde bu futbolcunun yerine yeni bir ismin alınmasını talep ettiği bildirildi.

Kaynak adam gibi olsa.
Abi yazının sonuna gelene kadar çok heyecanlıydım ta ki kaynağı görene kadar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Kaynak adam gibi olsa.

İlk defa fanatiğe inanmak istiyorum abi :)
gerçi pektemeği isteseler de maaştan dolayı alamaz osmanlı
adamı nasıl bağladıysak artık...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ersoy dur bakalım.Ben hala umutluyum.Zira bazı kaynaklardan Şenol hocanın kaleci istediği haberleride  sızdı.Ama öncelikle Ozan mı İnlermi.Yoksa  Aqualini mi.O işin bitmesi lazım.Mesela  İnler  gelirse Yukarıdaki haber gerçekleşebilir.Yada Bursa para + pektemek filan + 1 topçu daha  belki  ikna olur.Önümüzdeki hafta  belli olur  abim.Çünkü atık takımın şu anda ilk 11  belli oldu Gomezle  beraber.

Çevrimdışı Gastro

Douglas ialınmalı
Duvar gıbı adam defansda çok iyi Hemde brezilyalı oyuncu
Rhodoflo da brezilyalı iyi anlaşırlar ve Rhodofloyla defansda etten duvar örerler ne v.persie geçebilir ne nani nede bir başkası
Douglası çok istiyorum yaşıda genç daha 25 yaşında.
Yönetim Douglası unutma o adamı beşiktaşlı yapın yaw.

Sevgili arkadaşlar
Sürekli takipteyim. Dayanamadım ilk kez yazmaya karar verdim.

Her şey çok güzel ama sanırım defans tam oturmadı.

Her 3 büyükte kadrolarını güçlendirdiler. Pozisyon bulduklarında bunları rahatlıkla tek vuruşla gole çevirebilecek forvetler aldılar ki maç içinde bu pozisyonlar sık sık meydana geliyor. Tek golle bile zorlu maçları alacaklar gibi duruyor.

Her zaman taraf tuttuklarına inandığım, renklilerin kazanması için ellerinden geleni yapan, gereksiz fauller, frikikler, penaltılar ve uzatma süreleri vererek zorlandıklarında ya da sıkıntıya düştüklerinde hemen onların yardıma koşan hakemleri de düşündüğümüzde şampiyonu 3 büyüklerin aralarında yapacakları maçlar belirleyecek.

Dnipro Fener maçını izledim. Saraçoğlunda fener bir tek pozisyon bulamadı. Kaleye bile yaklaşamadı.
Bu nedenle Biz ne edip, ne yapıp bu Dnipro'lu  Douglas'ı almalıyız.

İnanın hem saraçoğlunda hemde telekom arena'da kalemizde pozisyon görmeden quaresma, Töre,Sosa ve Gomez'li hattımızla farka gideriz. Orta sahaya bile gerek yok. Top direk defansdan gider.  Eldekiler idare eder. Kaleciye bile gerek yok. Top gelmez.

Ha bir de N'doye gibi ya da ona benzer o kalitede bir siyahi canavar alırlarsa sakatlık durumlarında da önlemimizi almış oluruz ve forvette problem olmaz.

Yönetime yakın olanlar varsa Lütfen bu Douglas konusunu sürekli kafalarına işlesinler.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

:hosgeldin   Gastro. Neden bu kadar  bekledinki.  :)

Çevrimdışı Gastro

:hosgeldin   Gastro. Neden bu kadar  bekledinki.  :)

Zamanında çok tartıştık. Artık yaşlandık. Yazmak zor geliyor. İzlemek daha güzel. Ayrıca Beşiktaş'ın dışında kimseyi ve dünya futbolunu  takip etmediğimden (edemediğimden) diğer takım ve futbolcular hakkında da  fazlaca bilgi ve  fikrim yok. Beşiktaş U 17 nin maçını izlemek inan milli maç izlemekten, fb-gs derbisi izlemekten real Barça maçını izlemekten daha hoş geliyor bana .... Dnipro maçını da fenerin durumunu izlemek için izledim. Ayrıca çok ciddi bir değişim geçirmezler ise fiyasko olacak gibi geldi...
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 10:16:52 Gastro ]

Çevrimdışı wbishop82

Benide alın aranıza be yaaa.hacıyusuftan :halay:

Çevrimdışı celiker1

Herkese günaydın...Takımdaki eksik bölgeleri,oyuncu kalitelerini değerlendirirken Uefa kupasını nasıl bir kadro ile alabiliriz diye düşünülerek oluşturulması taraftarıyım maddi imkanlar ölçüsünde.kısmet olursa gruplardan çıktıktan sonra aberimizde başlayacağız eleme maçlarına.Bu doğrultuda ileri uçta Gomez+Cenk+?  oyuncu eksikliğimiz var.Kanatlar Q7+Töre+Olcay+Frei+gerektiğinde Sosa olarak yeterli gözüküyor.10 numara Sosa+Gerektiğinde Q7+Olcay olarak yeterli gözüküyor.8 numara Oğuzhan+? oyuncu eksikliğimiz bulunuyor.6 numara Atiba+? oyuncu eksikliğimiz bulunuyor.Sağ ve sol bekler  Beck+Serdar-Tosiç+Motta+İsmail olarak daha iyisini temenni etmekle beraber idare eder durumda.Stoperler Rhodolfa+Ersan+Miloseviç+Franco ile sayı olarak yeterli olmasına rağmen kalite olarak Rhodolfa'nın yanına bir oyuncu eksik olarak gözüküyor.Kaleci Tolga+Cenk++Günay sayı olarak yeterli gözüksede,büyük takımın kalecisi maç kurtaracak bilinilirliğiyle eksik gözüküyor.Özetle Uefa kupasını kazanmak için kaliteyi artıracak şekilde 1 forvet,1 8 numara,1 6 numara,1 stoper,1 maç kurtaran,ayakları düzgün kaleci transferi ihtiyacımız.Umarım maddi kaynaklar el verirde bu eksikleri tamamlarız.İYİ GÜNLER...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Akten

Atalanta maçı beyin özürlüsü gs taraftarı yüzünden iptal oldu. 9 ağustostaki olympiakos'a kadar hazırlık maçı yok mu şimdi?

Çevrimdışı Kemal

Dnipro'dan Douglas alınsın pedro kiraya gitsin .

Pektemek koybasi = Lawal la takas olsun

Tolga Cenk Gönen ve bir miktar para = Onur Kıvrak la takas  olsun

Ve kapasinlar zaten favori oluruz

Çevrimdışı Çağatay

Dnipro'dan Douglas alınsın pedro kiraya gitsin .

Pektemek koybasi = Lawal la takas olsun

Tolga Cenk Gönen ve bir miktar para = Onur Kıvrak la takas  olsun

Ve kapasinlar zaten favori oluruz

ilk satırda yazdıkların olabilir
ama diğer iki takas mümkün değil
ne eskişehir ne de  trabzon yanaşmazlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı src35

gomezin satın alma opsiyonundaki rakam nedir acaba

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar.