Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya stoper alınacak demek ki. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
valla yorumunu anlamadım desem
Mobil den yazıyorum oluyor arada çocuk o yaşta taşıdı orta sahayı ondan bahsediyorum tabi gömmenin anlamı yok kaliteli bir ayak ayrıca Tolgay ike inanılmaz ikili olabilir Eslem de bunları yedekler Eslem ilk onbir olmasa da yedek kapasitesi csrKiralık verilse daha iyi olmaz mı tabi olur ama bizde gençlere gösterilen tahammül belli D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su an alinmis bir stoper yok yorumlarda ona gore yapiliyor
Abi Fenerbahce Josef De Souza ya 8 Milyon € Verecegine Neden Ozan Tufani Almadi ?
Eğer stoper göndermeyi düşünüyorlarsa almayı da düşünüyolardır. Pedro'yu kiralar. 1 hafta içinde yeni stoperi getirir bu kadar basit.
Pedro kiralık gönderilecekse yerine biri alınacaktır.Bu umarım Douglas olur.
Üç tane stoper ile giremeyeceğimize göre elbette gelir D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi Douglas ?
Keşanlı Douglas D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla geçen seneki bursasporu düşünüyorum, şenol hocayı düşünüyorum yok yapmaz diyorum ama ...
Dnipro'da oynayan Douglas'ı diyorum.
Sakatlandı diye biliyorum ben 4 hafta uzak kalacakmış sahalardan.
Sosa, töre, q7, gomezNani, sow, fernandao, persiePoldi, sneijder, burak, yasin Sanki en iyi 4 lü bizim oldu ?