2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920306 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yok Cenk gidebilirmiş yada Tolga. Başka kaleci alınabilirmiş Yabancı  :alala:
Kaleci alınacağını pek sanmıyorum da bakalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okansosa

Dua edelim de Bu sene kaleciler yüzünden Brugge gibi facialar yaşamayalım
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı emre1

O durum hocaylada alakali. Sanirim yanlis bir bakisacisi. O bakis acisiyla pektemegi kesemeyen cenk tosundan necipi kesemeyen pedrodan da olmaz gibi bir durum ortaya cikar.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı WoodGryn

Gomez gibi bir adam satılır mı ?
Adam daha yeni gelmiş millet satmayı düşünüyor
Gomez ve Q7 jübilesini beşiktaşta yaparlar inşallah

Çevrimdışı WoodGryn

Tolga ve Cenke güvenmiyorum ya çok gol yerler
Güzel bir kaleci lazım bize.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok Cenk gidebilirmiş yada Tolga. Başka kaleci alınabilirmiş Yabancı  :alala:
talibleri mi var ilginç tolga giderse daha iyi olur

Çevrimdışı okansosa

Gomez gibi bir adam satılır mı ?
Adam daha yeni gelmiş millet satmayı düşünüyor
Gomez ve Q7 jübilesini beşiktaşta yaparlar inşallah
neden satılmasın güzel para teklif edildiğinde herkes satılabilir
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ZEKI

Senelerdir kalede buyuk sikinti yasiyoruz, bu kadar guzel bir transfer sezonunda ege rkaleci almazlarsa hakikaten bir cuval inciri berbat edecekler. Bana gelen bilgilerde bunun farkina vardiklari ve kaleci icin girisime baslamislar yonunde. Ama adama sorarlar bugune kadar akliniz nerdeydi diye ..Neyse yanlis hesap bagdattan donermis. İnsallah kaleye guzel bir hamle gelir.

Çevrimdışı Scout

TFFden Beklediğim Hareket 3 İç Saha Maçını Deplasmanda Oynama İsteğini Reddetmiş Tamda Beklediğimiz Bir Hareket Takimimiz Güçlenince Tutuşmaya Başladılar Ama Bu Sene Hakkımızı Yedirmeyelim Besiktas Taraftari
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

N'Golo Kante zu Leicester.

Bravo...

Çevrimdışı WoodGryn

Ben Tolga ve Cenkten şüpheliyim gol yerler.

Çevrimdışı Paolo Maldini

N'Golo Kante zu Leicester.

Bravo...
Ngolo pahalıdır bence adam çok iyi.10 milyon filandır

Çevrimdışı atalay

Ngolo pahalıdır bence adam çok iyi.10 milyon filandır

5.6 milyon £ = 7.93 milyon €

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Senelerdir kalede buyuk sikinti yasiyoruz, bu kadar guzel bir transfer sezonunda ege rkaleci almazlarsa hakikaten bir cuval inciri berbat edecekler. Bana gelen bilgilerde bunun farkina vardiklari ve kaleci icin girisime baslamislar yonunde. Ama adama sorarlar bugune kadar akliniz nerdeydi diye ..Neyse yanlis hesap bagdattan donermis. İnsallah kaleye guzel bir hamle gelir.
abi yerli mi bu kaleci :D

Çevrimdışı Neo Nesil

TFFden Beklediğim Hareket 3 İç Saha Maçını Deplasmanda Oynama İsteğini Reddetmiş Tamda Beklediğimiz Bir Hareket Takimimiz Güçlenince Tutuşmaya Başladılar Ama Bu Sene Hakkımızı Yedirmeyelim Besiktas Taraftari

seneye hiç bir halt yapamayacaklar...

Çevrimdışı atalay

Leicester, Kante'yi; Fio, Suarez'i aldı.

İnler'in iki taliplisi ...

Watford'un teklifini reddetti.

Kim kaldı geriye?

Hayır; Fio, Suarez var iken İnler'i de alacaksa kabul, daha öncede önerdiğim Milan Badelj'i versinler.

Kadroda 3 ön libero, 10 orta sahayı ne yapacaklar.

Çevrimdışı Ersoy

Hem kaleci hem de İnler ? Coşar buralar. :halay:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

İnler ile kesin anlaştığımızı ama Gomezi gölgede bırakmaması açısından açıklanmadığını düşünüyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez'in en dikkat çekici özelliklerinden biri de iki ayağını da çok iyi kullanabilmesi. Stoperlerin solak ise sola sağlak ise sağa hamleleri daha belirgin ve olduğundan Gomez pozisyon içinde ters ayağının avantajını çok fazla kullanma fırsatı yakalayabilir.

Çevrimdışı Doğuhan

inlerle zaten anlaşmışız kendisiyle

onlar 4 istiyor biz 2.5 tayız fiyat arttıran olmazsa çözeriz adamı

bu arada dün murat özen bir kez daha dedi serdar aziz bize gelmeyi çok istiyormuş o konuda da bir gelişme olabilir

Çevrimdışı talha

Kaleci ve GÖkhanda gelirse geçen seneden kalan sadece sosa gökhan ve atiba olacak.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleci ve GÖkhanda gelirse geçen seneden kalan sadece sosa gökhan ve atiba olacak.  :D
Gelmezse de Tolga ve Necip :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

gsliler ne kadar dönek adamlar cidden.Mario Gomez gsde haberleri gelince evde takla atan adamlar şimdi Fio kakaladı diyor.Hayret ediyor insan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Mario Gomez'in Şirketimize KIRALANMASI konusunda Fiorentina kulübü ile opsiyonlu olarak anlaşmaya varılmıştır.

Mario Gomez'e,
-2015-2016 sezonunda 3.500.000 Avro garanti ücreti ödenecektir

SÖZLEŞMESİ 2017 DE BİTİYOR???

ASIL SIZ BILIP BILMEDEN ATIP TUTMAYIN...

opsiyon kelimesinin anlamını bilmiyormusun
bu oyuncu artık bizden başka kimseye satılamaz demektir. Artık sahibi biziz.
Bas bas bağırıyorlar oyuncu satın alındı diye tek bilinmeyen bonservis verildimi yoksa alacaklarına karşılık bonservisinimi alıyor.
biz imza parasımı ödeyeceğiz. ortada FFP yaptırımına uğramış iki kulüp var demekki
bir orta yol bulunmuş üslubuna dikkat etmen için seni son kez uyarıyorum @Neo Nesil 2
kimseye saygısız bir üslupla konuşamazsın

Çevrimdışı Neo Nesil

opsiyon kelimesinin anlamını bilmiyormusun
bu oyuncu artık bizden başka kimseye satılamaz demektir. Artık sahibi biziz.
Bas bas bağırıyorlar oyuncu satın alındı diye tek bilinmeyen bonservis verildimi yoksa alacaklarına karşılık bonservisinimi alıyor.
biz imza parasımı ödeyeceğiz. ortada FFP yaptırımına uğramış iki kulüp var demekki
bir orta yol bulunmuş üslubuna dikkat etmen için seni son kez uyarıyorum @Neo Nesil 2
kimseye saygısız bir üslupla konuşamazsın

hocam onlara bakmıyorsun sürekli bana bakıyorsun. orda adam bana adam gibi söyleyeceğine atıp tutma diyor... ona uyarı yok bana uyarı var.

ayrıca opsiyonu yeni gördüm. anlamını da biliyorum.anlatmanıza gerek yoktu. farketmemişim, ama adamın orda bana  saygısız üslupla konuşmuş olmasına sessizsiniz. biraz adaletli olun
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 21:09:53 Neo Nesil 2 ]