2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921590 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Süleyman Hurma ile yaşadığı olaylar nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı...

İşte Onur Kıvrak’ın açıklaması:

Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptığım Trabzonspor Kulübü’nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış olan hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dileri…

:s20: :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 17:22:24 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı aspireless

Olcay gibi bir futbolcuyu kesemeyen Kerim Frei'dan hâla nasıl ümitli olabiliyoruz ki?
O durum hocaylada alakali. Sanirim yanlis bir bakisacisi. O bakis acisiyla pektemegi kesemeyen cenk tosundan necipi kesemeyen pedrodan da olmaz gibi bir durum ortaya cikar.

Çevrimdışı WoodGryn

Onur tükürdüğünü yalamış
Ali Kro başkesen gibi süleyman hurmaya dayılanan onur şimdi süt dökmüş kediye döndü ve özür diledi
Neyse benim tek isteğim Gomezin yedeği olacak bir forvet ve ön libero
N Doye ve İnler de ısrarcıyım
Ocak ayındada Dzsudzsak alınmalı hemde mutlaka.

Çevrimdışı Çağatay

Alman milli takımına seçilirse eğer parayı pulu geçtim bizim için büyük onur olur. Beşiktaş'ta oynayan 11 alman ın kadrosunu yapmışlar ama sanırım Kuntz dan sonra fiilen alman milli takımında oynayan ilk futbolcu olacak. Gerçi Kuntz fazla süre almamıştı milli takımında ama olur da seçilirse turnuvada epey gol atacağını düşünüyorum

Andreas Beck de oynamıştı abi ama az maç yaptı milli takımla
Gomez ise ayrı bu sene form tutarsa ilk 11 de çok görebiliriz seneye turnuvada
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Süleyman Hurma ile yaşadığı olaylar nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı...

İşte Onur Kıvrak’ın açıklaması:

Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptığım Trabzonspor Kulübü’nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış olan hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dileri…

:s20: :s20: :s20:

Aslında bu bir özür değil tamamen taktiksel bir beyan. Özetle diyor ki beni yanlış anladılar ve bu olay oldu, bir şekilde kabahatim olmadan bu olaya bulaşmış oldum. Özür dilediği yerler ise
1 - ) Trabzonspor camiası
2 - ) Kamuoyu

Başkandan, hurma dan ya da şota dan özür dilenmemiş. Bu saatten sonra Onur Trabzon'dan gidici. Yok eğer gitmezse bu bir camiada yaşanan büyük bir basiretsizlik örneği olarak tarihte yerini alacaktır.

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

şu liverpoola bir oyuncu satabilsek zaten stadın maliyeti çıkar. adamlar saçma sapan adamlara 40-50m eurolar saçıyo. bir kere de bize saçsınlar :D

nedense seneye töreye teklif yapacaklarmış gibi hissediyorum
tabi böyle bir şey olursa sağlam bi 30M filan koymak lazım baştan
nasıl olsa liverpool her türlü kazıklarız bizim başkan varken  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Neo Nesil

2016 daki turnuva eğer oynarsa kariyerindeki son turnuva olur

walla abi milli takımda ne yapar bilmiyorum da bizde sakatlanmazsa çok büyük iş yapar :)

klose 36 yaşında 2014 dünya kupasında oynamıştı... lazioda 2013-14 sezonunda 25 maçta 7 gol performans sergilemişti.

gomez 2020 dünya kupasında bile oynayabilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Andreas Beck de oynamıştı abi ama az maç yaptı milli takımla
Gomez ise ayrı bu sene form tutarsa ilk 11 de çok görebiliriz seneye turnuvada

Fiilen oynamasından bahsettim. Kuntz hem Beşiktaş'ta hem Alman milli takımında oynuyordu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

nedense seneye töreye teklif yapacaklarmış gibi hissediyorum
tabi böyle bir şey olursa sağlam bi 30M filan koymak lazım baştan
nasıl olsa liverpool her türlü kazıklarız bizim başkan varken  :evillol:

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı OrhanAker

Gomezin gelmesi Beck içinde iyi oldu gomez sayesinde milli takım için en azından göz önünde olacak performansını 1-2 tık artırabilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir takım klişe şeyler o kadar sıkça yazılıyor ki artık olay subliminal bir hale geldi.
Mesela Başkan çatı firmasıyla 17 milyon euro ya anlaşmış.
Şimdi diyorum ki anlaşmayı neden pektemek + ismail + bir miktar para olarak yapmamış  :kop: :kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı okansosa

Şimdi diyelim Gomez bu sene 30 golü buldu milli takıma da girdi Turnuvada da yardırdı bu adamın değeri baya artacak haliyle işte o zaman ne olacak satabilecek miyiz yoksa fiorentina da mı hakları yoksa bir sene daha kiralık oynamak zorunda mı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TALAT

Şimdi diyelim Gomez bu sene 30 golü buldu milli takıma da girdi Turnuvada da yardırdı bu adamın değeri baya artacak haliyle işte o zaman ne olacak satabilecek miyiz yoksa fiorentina da mı hakları yoksa bir sene daha kiralık oynamak zorunda mı

şu ana kadar yapılan en iyi tahmin herhangi bir satış durumunda 8m gibi bir parayı fioya verip kalanını biz alacağız. ama kesin bilgi değil tabi ki

Çevrimdışı aspireless

Konu disi ama bu besiktasla alakali haber sitelerinde ornek haber1903 haberlerin altina yorum yapanlarin bazilari troll mu. Mesela adam yazmis demin bir haberin altina "gunes istifa gomez cop" cok sık gorur oldum acaba renkliler kiskanmaya mi basladilar stat transferler falan.

Çevrimdışı Deniz

Ön libero ve kaleci diyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez 40 gol atsın satmayalım. Zaten o 40 gol bize ligi kazandırır. Avrupada 10-15 tane atsa avrupayı kazandırır. Bu kupalardan yapacağımız gelir Gomez den fazla. Üstelik her sene forvet bekliyoruz her sene yeni forvetin formasını alıyoruz :) 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Neo Nesil

haklar fioda. o yüzden onlar geri alır,  biz de anca havamızı alırız...

Çevrimdışı TALAT

kimse ne olduğunu bilmiyor bir sen mi biliyorsun. sözleşme şartlarını yaparken yanında mıydın adamların.
bilip bilmeden konuşmayalım

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş'ın düşüncesi ve hatta forumdaki genel düşünce Gomez başarılı olduğu taktirde seneye Çin e falan satarız düşüncesidir. Şimdi bu konunun sözleşmeye bağlanmama ihtimali bence sıfır. Yoksa Fiorentina ile bunca zaman neyin pazarlığını yaptılar ki
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Bilip bilmeden atıp tutma artık.

Çevrimdışı musacn1903

Gomez kampa ne zaman katılacak bilen varmı bi haber gelmedi bundan
Edit : yukarda bilgi verilmis tamam :D

Çevrimdışı Neo Nesil

kimse ne olduğunu bilmiyor bir sen mi biliyorsun. sözleşme şartlarını yaparken yanında mıydın adamların.
bilip bilmeden konuşmayalım

kiralık değil mi bu adam - evet kiralık

sözleşmesi 2017 de bitiyor mu - evet bitiyor

30 golü geçerse ve dünya kupasına katılırsa, oynarsa fio bize verir mi oyuncuyu? - Hayır vermez...

sözleşme şartı yapılırken yanında değilim ama ortada kap açıklaması var...

Çevrimdışı TALAT

Gomez kampa ne zaman katılacak bilen varmı bi haber gelmedi bundan

1,5 saat sonra

Çevrimdışı TALAT

kiralık değil mi bu adam - evet kiralık

sözleşmesi 2017 de bitiyor mu - evet bitiyor

30 golü geçerse ve dünya kupasına katılırsa, oynarsa fio bize verir mi oyuncuyu? - Hayır vermez...

sözleşme şartı yapılırken yanında değilim ama ortada kap açıklaması var...

sözleşmede opsiyon varsa ki muhtemelen var. o zaman istediğin zaman oyuncuyu alabilir misin alabilirsin. aldıktan sonra istediğin takıma satabilir misini satabilirsin.

kap açıklamasının eksik olduğu belli mi belli.

hala ısrar ediyor musun bence bilip bilmeden edeceksin