2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914974 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emre1

arkadaşlar bursa ozan için c.tosun+kerim+6m.euro istemişti demi.. cenk'i 5 m euro kerim'i 4 m euro civarlarında varsayarsak 9 m. euro eder 6 daha 15 m euro eder sizce akla yatan bi rakam mı ozan için bu fiyat.. demba ba bile 13 m euro ya gitti ligde 20 gol avrupada 10 gol atan adam ki bu rakamı biz piyango olarak dile getirdik.. şimdi bursa gibi takımlar anadolu takımları yani ellerine 40 yılda bir geleceği aydınlık bu tip oyuncular geçince napcağını şaşırıyolar elleri ayakları birbirine dolaşıyor yapıştırıyolar 15-20 milyon euro ücretleri etiket die üzerlerine avel avel dolaşıyolar piyasada. ozanın edeceği para bonservis ücreti 5 milyon euro dur fazlası kurtarmaz yıllıkta verirsin 800 900 bin euro tamamdır. yok pektemek+necip+ ismail+5 milyon euro cok komik. muhakkak fazlalıkları bu tip takaslarla elden cıkarmak gerekiyor satılamazlarsa ama çok fazla ozan için 

Çevrimdışı kralkartal

Ozani almayalim gokhan inler gelsin bursaninda ne hali varsa gorsun kapansin bu mevzu

Çevrimdışı kralkartal

Sanirsin giunti arkadas iyice uyuz etti bursa kendine

Çevrimdışı Mert E

Ozan daha 20 yaşında ve U17 den A milli takıma kadar her seviyede oynamış ve toplam 41 kez milli olmuş bir oyuncu değerlendirirken bunları da göz önüne almak gerekli bence ki şu anda Fatih Terimin değişilmezlerinden biri de oldu A Milli takımda Neciple falan karşılaştırmak komik oluyor gerçekten  :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ozan gelirse bunu yasamayacakmisiz...
Bu arada direkten duvar nedir arkadas.. :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

ozan fanı değilim yada oyuncuyu savunmuyorum ama
daha 19-20 yaşlarında milli takımda oynayabilen adamın
kumaşı kötü değildir.
bazı arkadaşlar ozan transferi için
pektemek+necip+ismail yeter filan diyorlar ama
bu üç adamı sen direk satsan bile bir ozan parası etmiyor malesef
o kadar da gömmeyin ozan ı
yok tarık çamdal olur yok mehmet topuz olur yok mami olur filan

olmaz abicim olmaz bu çocuk şenol hocanın elinde onlardan hiçbiri olmaz
seneye bilic e yada l'pool a satarız ama bi 10M pounda orası ayrı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 15:47:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ozan daha 20 yaşında ve U17 den A milli takıma kadar her seviyede oynamış ve toplam 41 kez milli olmuş bir oyuncu değerlendirirken bunları da göz önüne almak gerekli bence ki şu anda Fatih Terimin değişilmezlerinden biri de oldu A Milli takımda Neciple falan karşılaştırmak komik oluyor gerçekten  :)
ben yaşlandım galiba şu adamın maç görüntülerini bir daha izleyeyim  nasıl göremedim ben bu oyuncuyu.
şifolar,sergenler,giuntilerle coşmuş biri olarak bu gençler yetenekli gelmiyor gözüme belkide...

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Jukebox

Bir etten duvar diyor ama dili sürçmüş galiba. :D
Ne efsane maçtı yalnız.Bütün beşiktaşlılar kalp krizinin eşiğinden döndü bu maçta. :D

Çevrimdışı Çağatay

"bir etten duvar" olmasın o :D

ayrıca o pozisyonu yaşayıp yaşamamak sadece ozan ile alakalı olmamalı
herhangi bir maçta yaşanabilir böyle bir pozisyon
önemli olan bu pozisyonlarda çok fazla kalp krizi geçiren taraftar olmasın
ben mesela 3 defa vefat ettim o pozisyonu izlerken  :kop:

Çevrimdışı Mert E

ben yaşlandım galiba şu adamın maç görüntülerini bir daha izleyeyim  nasıl göremedim ben bu oyuncuyu.
şifolar,sergenler,giuntilerle coşmuş biri olarak bu gençler yetenekli gelmiyor gözüme belkide...

Abi estağfurullah tabi ki Şifolar,Sergenler,Giuntiler Beşiktaş tarihine geçmiş çok kaliteli futbolcular ama şu an bu kalitede orta saha oyuncumuz var mı buna bakmak daha önemli değil mi ?
Tamam Atiba çok mücadele eder çok fazla top kazanır ama bu topu Sosaya taşımada ne kadar etkili ? Necip zaten belli bir seviyenin üstüne hiç çıkamadı.
Ozan'ın en büyük artısı bence Şenol Güneş,İnlerde olabilir buna kimse hayır demez ama Ozan bu kadar da gömülecek bir oyuncu değil bence 

Çevrimdışı adil arif

Bizim kadar oyuncusunu gömen yoktur kamuoyu önünde. Şunu içinizden yazın. Buraları okuyan reddeder takası zaten veya yeni istekler ekler.

Bana göre onur ve tolga aynı takımda oynayamaz, dolayısıyla onura yürüyeceksek, önce tolganın ağzından trabzonluları kavrayacak ve mutlu edecek açıklamalar yaptırıp istemelerini saglamalıyız. 2011 şampiyonluğu, fenerbahçe, memleket özlemi filan gibi birşeyler.bu işten tolga'nın haberi bile olması gerekmez. Trabzon camiası eski kaptanlarına fit olduğunda yanına ihtiyaç duydukları bir mevkiden oyuncu ekleyerek ki pektemek onlar için bicilmiş kaftan, cardozonun yanında gezer, arar, koklar , pres yapar falan filan. (Bakın başladım satmaya......). Yetmez derlerse hay hay, ekicinin yanına gurbetçi sezeri verelim, bizde taraftar baskısı nedeniyle oynatamadık ama çok klas bir orta sahaydı malum :) endemik ortamını bulunca ekici ve özer ile beraber döktürürler, yedek de yaparsınız, kadro derinliğiniz olur, madem pazarlığa başladık sırf sizi ikna etmek ve kazıklanmadığınızı camianıza hissettirmek için yedek sol bekiniz de yokmuş , buyrun mücadeleci ve hücumcu süzen, bizim defans sizinki kadar iyi olmadığından bize daha defansif biri lazımdı tosici aldık, süzen size yarar bro. Malum , Beyefendi de trabzonsporu krizsiz ve derin bir kadroyla görmekten mutlu olur. Şehir mutlu olmalı!!!! 

Bırakalım da adamları pazarlasınlar arkadaşlar , gömmeyin.

Öyle bir anlattın ki bu oyuncuların hepsine ısındım. Bence hiçbirini göndermeyelim. :D

Çevrimiçi Necmi

Ozan Tufanı bir tek benmi beğenmiyorum
onun nesine güvenipte Beşiktaş orta sahasını emanet edeceğiz
Gökhan İnleri alırsak tamam oda alınır pişirilir ama tek başına Ozan
düşünmek için bana çok saçma geliyor Beşiktaşın orta saha yükünü
kaldıramaz Biz Bursa değiliz arkadaşlar

Çevrimdışı arc1999

Ozan gelsin bence iyi topçu :)

Çevrimdışı WoodGryn

Haklısın abi kesinlikle
Gökhan İnler daha faydalı olur Ozana verilen 6 milyon euro ya yazık olur bikere o adam okadar etmez bakıldığında 6 milyon euro az değil

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi bu Tolga çıkar Onur'u destekleyen konuşmalar yapar o zaman da Trabzon kapısı kapanır.
Bu arada Fikret Başkanın bu hamlelerinden sonra takımda sürekli olarak yıldızları satma eğilimi oluştu. İşte Ozan'ı alırsak seneye 10 m satarız, Kerim'i parlatırsak şu fiyata satarız, Töre seneye daha fazla ücretlerle satılır. ( Yanılıyormuyum )
Neden takımda tutup ta UEFA - ŞL şampiyonluğu hedeflenmiyor anlayabilmiş değilim  :alala:
Düşünsenize bu oyunculardan gerekli verim alınırsa senede sadece 1-2 nokta transfer yapsak yeterli olacak. O transferleri düşünemiyorum bile. Artı olarak bu alınacak oyuncular transfer sezonunun başında alınır uyum sorunu da kalmaz .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 16:22:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
biz de beğenmeyenlerdeniz ama azınlığız çünkü çoğunluk çok beğeniyor.
bana göre de gökhan inler 2 tık bu ozandan üstün.
ben yabancı italyan tercih ederim ama illa ozan mı inler mi deseler inlere yoğunlaşsınlar derim...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Katılıyorum. Büyük maçlarda çok pas hatası yapıyor.

Şuanki durumumuz için ilacımız Gökhan İnler gibi bir pasördür :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

"bir etten duvar" olmasın o :D

ayrıca o pozisyonu yaşayıp yaşamamak sadece ozan ile alakalı olmamalı
herhangi bir maçta yaşanabilir böyle bir pozisyon
önemli olan bu pozisyonlarda çok fazla kalp krizi geçiren taraftar olmasın
ben mesela 3 defa vefat ettim o pozisyonu izlerken  :kop:
yok ben kriz geçirmem o pozisyonda durmuştu zaten çalışmayan kalp neden kriz geçirsin
top üstten auta çıktıktan yaklaşık bir dakika sonra bir pıt sesiyle moladan çıktı :D

Çevrimdışı can1903

İlk tercihim Gökhan İnler fakat Ozan Tufan gelirse. Net diyorum 3 ay sonra sosyal medya hesaplarında Profilde Ozan Tufan olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Abi milli takımında orta sahasında o oynuyor yapma gözünü seveyim
tamam genç ve pişmesi lazım ama dünyada onun gibi bi ton örnek var
zaten bu adamlar bu yaşlarda büyük takımlarda iyi süreler alırlarsa
daha hızlı gelişiyorlar
mesela pogba juve ye gittiğinde 19 yaşındaydı ve o sene 27 serie a  maçına çıkıp 5 gol atmış
neden ozan da bizde benzer performansı sergilemesin
pekala o yaşta a milli seviyesinde oynayan
ve bundan sonra da oynayacak olan bir adam
bizde çatır çatır oynar diye düşünüyorum

Çevrimdışı TALAT

Şimdi bu Tolga çıkar Onur'u destekleyen konuşmalar yapar o zaman da Trabzon kapısı kapanır.
Bu arada Fikret Başkanın bu hamlelerinden sonra takımda sürekli olarak yıldızları satma eğilimi oluştu. İşte Ozan'ı alırsak seneye 10 m satarız, Kerim'i parlatırsak şu fiyata satarız, Töre seneye daha fazla ücretlerle satılır. ( Yanılıyormuyum )
Neden takımda tutup ta UEFA - ŞL şampiyonluğu hedeflenmiyor anlayabilmiş değilim  :alala:
Düşünsenize bu oyunculardan gerekli verim alınırsa senede sadece 1-2 nokta transfer yapsak yeterli olacak. O transferleri düşünemiyorum bile. Artı olarak bu alınacak oyuncular transfer sezonunun başında alınır uyum sorunu da kalmaz .

abi bugüne kadar uefa kupası şampiyonluk hedefledik (olması gerektiği gibi) ve elimizdeki oyuncuların ederi geldiğinde gözümüzde daha yüksek görüp satmadık. onlardan daha da faydalanırız diye.

ama artık olması gereken oyuncuyu 2-3 sene oynattın mı ederi de geldiyse satacaksın ki hem yenisi gelsin hem de 3-5 takıma kalsın.

ayrıca oyuncu satmanın çok büyük bir faydası var. eğer avrupaya oyuncu göndermeye başlarsan, hedefi avrupa olan genç oyuncuların tercih edeceği takım sen olursun. ilk zamanlar 1-2 milyona oyuncu alırsın max.10 a satarsın. bu olayı devamlı yapmaya başlarsan artık 15-20lik oyuncuları da alabilirsin 35-40a satarsın.

herkesin olmak istediği porto da böyle başladı. önce çok ucuz adamları alıp parlatıp satıyordu şimdi ise az çok piyasası olan adamları alıp 15-20ye elite takımlara 40-50ye satıyor. bu arada da hedeflediği başarılara koşuyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı fatihbjk

Kerimle Ozan takasına olumlu bakan arkadaşlar, ozan kötü felan demiyorumda Kerim dende benim çok beilentilerim var. Yani diyeceğim kerim cenk ustune 6m çok arkadaşlar bence.kerimle kafa kafaya takas olsa hadi neyse.

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman bizi bir sezonda taraftarlıktan tüccara devşirdi :nerd:
akşam kendi kendime düşünüyorum şimdi gomez i çinliler istese kaça satarız acaba diye :alala: