2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912760 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Böyle patrona can feda. Gerekirse hep Ahmet Bulut olsun her çıkan isim burda istediğimiz oyuncular.

Çevrimdışı TALAT

Yok be abi konsantrasyonu yerinde olduğu zaman çok etkili oluyor rakip beklere karşı. Ben çok maçını hatırlıyorum top rakipteyken bekinin hemen dibinde olduğu.

Mesela Liverpool deplasman, Hollanda deplasman gibi maçlar en iyi maçlarıydı bu anlamda.

genelde zaten hedef maçlarda yapıyor. ligde de bir kaç maçta yaptı ama genelde benim gözlemim geriye gelmiyor. hee geldiğinde de güçlü olduğu için omuzu koyup topu alabiliyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki garip gelecek ama oğuzhan ozandan saf yetenek anlamında 2 gömlek iyi bence
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 14:51:23 Melamadil ]

Çevrimdışı Tolga

Ozan için yeni bir teklif yapılacağı söyleniyor.

6 m euro ve 2 oyuncu şeklinde olabilirmiş.(Bir tanesi Pektemek olabilir.)

Yönetim bu paraları verirse mutlaka ileride satabileceğini düşündüğünden verecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Yönetim bu paraları verirse mutlaka ileride satabileceğini düşündüğünden verecektir.

bunu kabul etmezlerse daha ileriye gitmemek lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tek orta saha alınacaksa necibi vermezler bence. sayısal olarak eksik kalıyoruz. şenol hoca da hep şu an sayısal olarak eksiğiz diyor. anca 2 orta saha alınırsa necip gönderilir diye düşünüyorum
aslında evet bana kalsa vermem ama bursanın işine gelir diye düşündüm pektemek kesinlikle gitmeli yanına ismail en ideali olur bizim için pektemek + kerim frei  1 yıllık kiralık + 5 m euroda mantıklı olabilir

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 14:50:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
giunti gibisi gelmedi ozan felan hikaye bence.
italyada çok giuntiler var yabancı sınırıda yok.
vermesinler yerliye bu kadar para...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Doğuhan

oyuncu illa 11 de harikalar yaratması mı gerekiyor ?

kerim tarzında bir tane oyuncu her bench de olmalı

hamle oyuncusu olarak gayet etkili 

sorun 3m eder miyse evet daha uyguna aynı özellikte isim bulunabilirdi

iyi bir teklif varsa gidebilir ancak şaun için göndereceğimiz 7. 8. oyuncu olur

Çevrimdışı Mehmet K

Su Kerim Freiyi paketlere koymaktan vazgeçin artik , Herkes olur Frei olmaz !!
Qaresma bile Forma rekabetinde Frei cok buyuk rakibim cunku fazla yetenekli , Gokhan ile ise iyi ki ayni kanatta oynamıyorum diyor !! O bile Olcayi saymıyor...
Senol Hoca da Bu sezonun Yildizi Frei olacak diyor ve asla gönderilmesini istemiyor ..
Ama siz israrla Paket yapıyorsunuz adami !!
Hemde Ozan gibi kisitli yetenek icin ! Ayip yahu...

Fazla abartmamak lazım Kerim'i ama ben de takasta kullanılmasına karşıyım. Ayrıca Ozan'a kısıtlı yetenek dediğin için şaşkınlık içindeyim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolga çok deli para yalnız bu yabancı kuralında vermemek lazım

Çevrimdışı Kadir G.

Böyle patrona can feda. Gerekirse hep Ahmet Bulut olsun her çıkan isim burda istediğimiz oyuncular.

Çevrimdışı Tolga

bunu kabul etmezlerse daha ileriye gitmemek lazım.
Şahsen Ozan için bu paraları ben vermem.

Fakat bunu da kabul etmeyeceklerse görüşmeler hemen kesilmeli.

Çevrimdışı Anıl

oyuncu illa 11 de harikalar yaratması mı gerekiyor ?

kerim tarzında bir tane oyuncu her bench de olmalı

hamle oyuncusu olarak gayet etkili 

sorun 3m eder miyse evet daha uyguna aynı özellikte isim bulunabilirdi

iyi bir teklif varsa gidebilir ancak şaun için göndereceğimiz 7. 8. oyuncu olur

Kayseri Erciyes maçı hariç hangi maçta etkili oldu bu sene ? Kerim'in maksimumu bu daha da birşey olmaz ondan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

genelde zaten hedef maçlarda yapıyor. ligde de bir kaç maçta yaptı ama genelde benim gözlemim geriye gelmiyor. hee geldiğinde de güçlü olduğu için omuzu koyup topu alabiliyor.

Abi o da Bilic etkisiydi sanırsam :evillol:

Misal şunu iyi hatırlıyorum. Liverpool maçından önce Bursa maçı vardı ve haftalardır kötü oynuyorduk. Bursa maçında vites arttırcaktı takım öyle hissediyordum ki öyle oldu. Bunda Bilic'in payı olduğuna inanıyorum.

Töre 1 gol 1 asistle oynadı o maç (penaltı pozisyonunu sayarsak 2). Onu konsantre etmek hocasına bağlı bence :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Şahsen Ozan için bu paraları ben vermem.

Fakat bunu da kabul etmeyeceklerse görüşmeler hemen kesilmeli.

tahminim edecekleri yönünde.

Çevrimdışı Tolga

tolga çok deli para yalnız bu yabancı kuralında vermemek lazım
Dediğim gibi bana göre çok büyük bir para bu.

Ben olsam vermem.

Çevrimdışı kralkartal

Gökhan süzen ve sezer öztürk gitti zaten.

Cok saglam bir kaleci alinacaksa= cenk gönen+ tolga zengin gidebilir. Alt yapidan bir kaleci 3.kaleci olur.

2 orta saha alinacaksa= pektemek+ ismail+ necip gidebilir. Eslem alt yapidan cikarilip kadroya eklenir.

1 orta saha alinacaksa= pektemek+ ismail gidebilir.

Çevrimdışı Anıl

Orta sahadan ziyade Onur Kıvrak transferine odaklandım ben o konuda birşeyler bekliyorum :icool:

Çevrimdışı Scout

33 Bin € Alan Ozan Tufan Eğer Besiktasa Gelirse 1 M € Maaş Alacaktir , Bence Bizi İkinci Muhammed Demirci Vakasi Bekliyor  :ok:
Pika Pika

Çevrimdışı emre1

beyler belki size abartılı gelebilir ama kerim bence gökhandan bile yetenekli yere yakın ve süratlı top özellikle ayağındayken topa olan hakimiyeti bana göre çok kuvetli topla beraber cabuk hızlanabiliyor adam eksiltme özelliğide var yine bana göre takımda en iyi adam eksiltebilen oyunculardan biri. gecen sezon bilic olcayda ısrar edeceğine kerime sans verseydi suan cok farklı konusabilirdiinz o yüzden kerime haksızlık etmeyin derim

Çevrimdışı kralkartal

33 Bin € Alan Ozan Tufan Eğer Besiktasa Gelirse 1 M € Maaş Alacaktir , Bence Bizi İkinci Muhammed Demirci Vakasi Bekliyor  :ok:
Ozana kimse 1 milyon vermez en fazla alacagi 600 bin

Çevrimdışı TALAT

beyler belki size abartılı gelebilir ama kerim bence gökhandan bile yetenekli yere yakın ve süratlı top özellikle ayağındayken topa olan hakimiyeti bana göre çok kuvetli topla beraber cabuk hızlanabiliyor adam eksiltme özelliğide var yine bana göre takımda en iyi adam eksiltebilen oyunculardan biri. gecen sezon bilic olcayda ısrar edeceğine kerime sans verseydi suan cok farklı konusabilirdiinz o yüzden kerime haksızlık etmeyin derim

bir de ilginç bir istatistik var. ligde beşiktaş adına maç bazına en çok forma giyen isim kerimdi yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı TALAT

Ozana kimse 1 milyon vermez en fazla alacagi 600 bin

ozanın şu an türkiyede alacağı min. ücret 1m

Çevrimdışı mehmetthedum

Bizim kadar oyuncusunu gömen yoktur kamuoyu önünde. Şunu içinizden yazın. Buraları okuyan reddeder takası zaten veya yeni istekler ekler.

Bana göre onur ve tolga aynı takımda oynayamaz, dolayısıyla onura yürüyeceksek, önce tolganın ağzından trabzonluları kavrayacak ve mutlu edecek açıklamalar yaptırıp istemelerini saglamalıyız. 2011 şampiyonluğu, fenerbahçe, memleket özlemi filan gibi birşeyler.bu işten tolga'nın haberi bile olması gerekmez. Trabzon camiası eski kaptanlarına fit olduğunda yanına ihtiyaç duydukları bir mevkiden oyuncu ekleyerek ki pektemek onlar için bicilmiş kaftan, cardozonun yanında gezer, arar, koklar , pres yapar falan filan. (Bakın başladım satmaya......). Yetmez derlerse hay hay, ekicinin yanına gurbetçi sezeri verelim, bizde taraftar baskısı nedeniyle oynatamadık ama çok klas bir orta sahaydı malum :) endemik ortamını bulunca ekici ve özer ile beraber döktürürler, yedek de yaparsınız, kadro derinliğiniz olur, madem pazarlığa başladık sırf sizi ikna etmek ve kazıklanmadığınızı camianıza hissettirmek için yedek sol bekiniz de yokmuş , buyrun mücadeleci ve hücumcu süzen, bizim defans sizinki kadar iyi olmadığından bize daha defansif biri lazımdı tosici aldık, süzen size yarar bro. Malum , Beyefendi de trabzonsporu krizsiz ve derin bir kadroyla görmekten mutlu olur. Şehir mutlu olmalı!!!! 

Bırakalım da adamları pazarlasınlar arkadaşlar , gömmeyin.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 15:06:54 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Kerim için de şunu söyleyeyim.

Ben de üzerine çok koyabileceğini maalesef düşünmeyenlerdenim.

Fakat Şenol Hoca varken bir sezon daha tutmak gerektiğini düşünüyorum.

Bu sezon gözüm özellikle Oğuzhan ve Kerim de olacak.