Necip,Pektemek,Olcay,Ömer,İsmail
Bu 5 adam derhal gönderilmeliler takıma fazlalıklar ama yönetim göndermiyor nedense
Ya arkadaşlar şu gönderilecek oyunculara çok takıyorsunuz tamam ben de beğenmiyorum ama necip, olcay'dan daha iyi yedek nerede bulacaksın bir takımın tüm futbolcuları ilk 11 kalitesinde olacak diye bir şey yok ayrıca mustafa yedek 3.forvet için bence yeterli gomez ve cenk sakat olduğunda oynaya bilir.Diğer oyuncular içinde biraz sabredeceğiz benim bildiğim tolga, ismail, sezer, g.suzen, ömerin seneye sözleşmeleri bitiyor ve yenilenmeyecek.Alan olmasa bile seneye kurtuluyoruz yani.
Birde her kez orta sahaya 2, defansa bir kişi istiyor.Arkadaşlar şimdi alacağımız 2 orta saha seneye tranfer sürecini baltalar seneye şampiyonlar ligine gidersek oradan gelecek para ile daha iyi orta saha transferi yapabiliriz.Ama şimdi boş yere 2 tane alırsak seneyede veli ve tolgayın iyileştiğini düşünün orta sahada seneye gereksiz kalabalık olacak.Sonra bunlardan kurtulmaya çalışıcaz bence 1 tane yeterli bir sükse transferde seneye orta sahaya yaparız

Ayrıca defansımızın yeterli olduğunu düşünüyorum miloseviç veya franko gitmediği sürece bence gereksiz adam fazlası olur daha eldekileri oynatıp satmamız gerekiyor.

Kısaca evet buradaki her kez her şeyin bir anda olmasını istiyor.Ama hayat öyle değil bir takım zorlukları var takımımıza güvenelim bir orta saha transferi ile bu sene çok rahat şampiyon oluruz.Sonra seneye gidenlerin paraları ve şampiyonlar liginden gelen para ile 2-3 iyi transferle birlikte tutulamaz bir takım oluruz bence.Ayrıca seneye getirilecek topçularda açılmış bir vodafone arena ve şampiyonlar ligi etkisini unutmayın.
Demem o ki genç gelmeyecekse kadroyu şişirmenin bir manası yok 1 transferle inşallah bu sezon kapanır. Çünkü ben tolgay ve oğuzha'nın kaybedilmesinden yana değilim hatta milli takım iskeletinin bu iki oyuncu üstünden kurulması gerektiğini düşünüyorum.
Son sözüm umutsuzluğa kapılmayın ve sadece arkanıza yaslanıp takımımıza güvenin ve sabredin, çünkü şampiyon olamasak ta bu takımın her yıl daha iyi ye gittiğini görmek beni mutlu ediyor güzel günler yakın