2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908647 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Çok içmiş çok nedediğini bilmiyor 33 lük dede V.Persie yi öve öve bitiremiyorlar
Gomezi daha tanıyamamışlar ama şu lig başlasında ondan sonra herşey belli olacak
Fernandao ve Gomez kıyaslanabilir mi ya bunlarda akıl yok.
Demek istediği iki oyuncu birbirinden farklı bu yüzden karşılaştırmak yanlış olur diyor.

Fernandao ile Gomez birbirine daha benzer tipte oyuncular olduğu için dedi yoksa ikisini karşılaştıracak kimse olamaz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WoodGryn

Aquilani gelirse iyi olur
İnleri alırsak 3 milyon bonservis vereceğiz fakat bu adamın fiorentinayla sözleşmesi bitmiş bedavaya gelir aynı zamanda bize katkı sağlar.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 12:39:20 WoodGryn ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ADAM saglık kontrolunden sonra bireysel çalışmış.

Çevrimdışı Kaan Türker

ADAM saglık kontrolunden sonra bireysel çalışmış.
Mario Gomez kolay olunmuyor  :claps: :claps:

Çevrimdışı Doğuhan

elimizdekileri acil çıkarmamız gerekiyor

şu lawali takasla alırsak para vermeden sezerle ömerin maaşlarından dolayı kar bile ederiz

hem inler hem lawal daha iyi olabilir atiba seneye 11 de olmayacak

bu sene bir os alsak bile seneye yine almak gerekecek sonuçta

Çevrimdışı WoodGryn

Necip,Pektemek,Olcay,Ömer,İsmail
Bu 5 adam derhal gönderilmeliler takıma fazlalıklar ama yönetim göndermiyor nedense

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 12:53:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakambu da ayrılmak istiyor.

Şenol Güneş çok önemliydi Bursa için o kalsa dağılmazlardı böyle kaostan yararlanıp Ozan'ı halletmek lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Olcay Durmalı Gönderilmemeli
Pika Pika

Çevrimdışı Doğuhan

ANÇ ozanı bitirmeye çalışacak Torunoğulları İnleri

çok sıkıntı olmaz ikisini birden bile alırlar :D

Çevrimdışı Deniz

Bursa ozanı vermeyecek ama çok pişman olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

@cn1926it adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/cn1926it/status/627056160592375808?s=09
Italyanca bilen beri gelsin..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

@cn1926it adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/cn1926it/status/627056160592375808?s=09

Anlaşma var demiş ama Fanatik'i göstermiş kaynak olarak tırt yani.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bertug

Fanatik haberini kaynak göstermiş önemli bir şey değil.

Çevrimdışı Deniz

İnler ile BJK prensipte anlaştı diyor.

Yalnız haberin detayında kaynak fanatik  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı kralkartal

İsmail ve pektemegin bu sene kadroda hic yer bulamayacaklarini dusunuyorum. Takasta gonderilmeliler.

Çevrimdışı Savaş

Onur mevzusu gittikçe büyüyor. Ya Onur ya Şota, ikisinden birini tercih edecekler.

Tolga + Pektemek takasına hayır diyeceklerini düşünmüyorum bunların. Gayet olabilitesi var.

Bunun haricinde Ozan işi yaş gibi görünüyor. Bursa vermeyecek gibi ama büyük zarar edecekler. Oynamaz o çocuk daha da Bursa'da top falan.

Gökhan inler için çok fazla takım ismi çıkmaya başladı. İngilizler, İtalyanlar.. Napoli ne kopararsam kar gözüyle bakıp kızıştırıcaktır ortalığı.

Gökhan İnler + Onur.. Bu iki adam gelse şahane olur. Kapatalım zaten sonra transferi. Benim gönlümü alırlar :)

Çevrimdışı talha

Millet kafayı yemiş özellikle GS'liler adamın maliyeti 20M'e ulaşıyor falan diye avutuyorlar kendilerini.

Bizimkiler de işi çok abartıyorlar. Keşke yapmasalar. Gerek yok. Gelsin kalitesini ortaya koysun 15+ atsın yeter.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Sıra Trabzonspor'un kaptanında :icool:

FutbolArena Özel - Trabzonspor’da kadro dışında kalan Onur Kıvrak, Trabzonspor’dan ayrılmayı düşünmüyor ama ayrılık halinde tercihi Beşiktaş.

Trabzonspor’dan ayrılmayı düşünmeyen Onur, Muslera’nın varlığı nedeniyle Galatasaray’a transferi düşünmüyor.

Milli kaleci ayrılık halindeyse Beşiktaş’a transfere sıcak bakıyor. Onur, “Gidersem Türkiye’de tercihim Beşiktaş” dedi.

Çevrimdışı LORDBJK

Necip,Pektemek,Olcay,Ömer,İsmail
Bu 5 adam derhal gönderilmeliler takıma fazlalıklar ama yönetim göndermiyor nedense
Ya arkadaşlar şu gönderilecek oyunculara çok takıyorsunuz tamam ben de beğenmiyorum ama necip, olcay'dan daha iyi yedek nerede bulacaksın bir takımın tüm futbolcuları ilk 11 kalitesinde olacak diye bir şey yok ayrıca mustafa yedek 3.forvet için bence yeterli gomez ve cenk sakat olduğunda oynaya bilir.Diğer oyuncular içinde biraz sabredeceğiz benim bildiğim tolga, ismail,  sezer, g.suzen, ömerin seneye sözleşmeleri bitiyor ve yenilenmeyecek.Alan olmasa bile seneye kurtuluyoruz yani.

Birde her kez orta sahaya 2, defansa bir kişi istiyor.Arkadaşlar şimdi alacağımız 2 orta saha seneye tranfer sürecini baltalar seneye şampiyonlar ligine gidersek oradan gelecek para ile daha iyi orta saha transferi yapabiliriz.Ama şimdi boş yere 2 tane alırsak seneyede veli ve tolgayın iyileştiğini düşünün orta sahada seneye gereksiz kalabalık olacak.Sonra bunlardan kurtulmaya çalışıcaz bence 1 tane yeterli bir sükse transferde seneye orta sahaya yaparız :lol:  Ayrıca defansımızın yeterli olduğunu düşünüyorum miloseviç veya franko gitmediği sürece bence gereksiz adam fazlası olur daha eldekileri oynatıp satmamız gerekiyor. :evillol:

Kısaca evet buradaki her kez her şeyin bir anda olmasını istiyor.Ama hayat öyle değil bir takım zorlukları var takımımıza güvenelim bir orta saha transferi ile bu sene çok rahat şampiyon oluruz.Sonra seneye gidenlerin paraları ve şampiyonlar liginden gelen para ile 2-3 iyi transferle birlikte tutulamaz bir takım oluruz bence.Ayrıca seneye getirilecek topçularda açılmış bir vodafone  arena ve şampiyonlar ligi etkisini unutmayın.

Demem o ki genç gelmeyecekse kadroyu şişirmenin bir manası yok 1 transferle inşallah bu sezon kapanır. Çünkü ben tolgay ve oğuzha'nın kaybedilmesinden yana değilim hatta milli takım iskeletinin bu iki oyuncu üstünden kurulması gerektiğini düşünüyorum.

Son sözüm umutsuzluğa kapılmayın ve sadece arkanıza yaslanıp takımımıza güvenin ve sabredin, çünkü şampiyon olamasak ta bu takımın her yıl daha iyi ye gittiğini görmek beni mutlu ediyor güzel günler yakın  :money:

Çevrimdışı aspireless

Gomez transferiyle  Basina inancim biraz daha azaldi. Yok 9 milion bonservis 5 milion gomeze dendi. 2 milion imza parasi 4.5 gomeze diyenler oldu.
Suan tek resmi aciklama 3.5 gomeze yillik ucret galiba.

Çevrimdışı Ozan E.

Konu dışı: Mario Gomez transferimiz sonrası yıllık ücretlerdeki son durumu güncelledim.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/75/

Çevrimdışı atalay

Kulübün yeni patronu: Ahmet Bulut.

Ertan'ın pabucu dama atıldı; geri gelir ama...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bizim taraftarin olcayla ne alip veremedigi var anlamiyorum. Verilen gorevi layikiyla yerine getiriyor beklenen gol ve asistse yeteri kadar istatistigi var. Karakterse son derece karakterli.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!