2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891330 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kaan Türker

Arkadaşlar Merhaba. 2 orta saha transferi söylentileri dolaşıyor ama sizce de biraz ironik değil mi ? Bunun için yeterli zaman ve kaynak var mı?

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Arkadaşlar Merhaba. 2 orta saha transferi söylentileri dolaşıyor ama sizce de biraz ironik değil mi ? Bunun için yeterli zaman ve kaynak var mı?
Kaynak ve zaman var ama yonetim yaparmi onu bilemem.

Çevrimdışı atalay

Bu 3'unun olması icin Pektemek+Necip+Ömer'in Ozan'a karşılık takas verilmesi gerekiyor.

3 milyon İnler
3 milyon N'doye
2 milyon Ozan totalde 8 milyon yapar.

7 civari da simdi harcadik toplamda 15 milyon euro..

Olur mu? Görünürde olur. Başkan yapar mı? Gözünü kararttıysa yapar. Görücez

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almayı düşündüğüne göre gözünü karartmış.

Göz karartmasına gerek yok bunlar zaten ihtiyaç. Kaleci ve stoperi saymıyorum bile.

Olur mu?

Bilmiyorum, göreceğiz.

Çevrimdışı tayfunyasar

Du bakalım bu sene 2 omzu yere degdirecek bölgeye sıra gelecek mi? Oyun içinde kaleci değiştiremiyoruz değil mi? Olsa kaleci özellikli bir forvet işimize çok yarardı.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Kaan Türker

Kaynak ve zaman var ama yonetim yaparmi onu bilemem.
Aslında beni düşündüren veli ve tolgay var 2 transfer yaparlar mi oraya. Bence 1 orta saha 1 kaleci olsa daha iyi olur gibi.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Erdal torunogullari ilk olarak kampin bitmesini bekliycez ortAsaha icin. Gokhanla ilgileniyoruz dedi. Oncelik iyilesmelerindeymis. Bir tane alirlarsa bence dua edelim :)

[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 21:28:23 kartalbaz01 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Sizce bu sene penaltı kime verilmeli ?
Cenk Tosun
Ricardo Quaresma
Mario Gomez
Gökhan Töre
Jose Sosa
Mustafa Pektemek

Çevrimdışı Kaan Türker

Yalnız Shakhtar maçından sonra iyiki rvp olmamış dedim. Bir futbolcu ne kadar fiziki açıdan düşse de rvp nun pozisyonununda topu iskalamasi beni düşündurdu. Van faal deli gibi forvet ararken rvp yi niye gonderdigi ortada bence.

Çevrimdışı Neo Nesil

orta saha transferlerini yapmazlarsa, yapılan transferlerin bir anlamı kalmayacak...

ileriye top süren, mücadelelerde hep ayakta duran fernandesvari bir oyuncu şart bize...

lawal, amorim, veloso gibi oyuncular şart...

devre arasında da 10 numara bölgesine transfer şart oğuzhanın ne olacağı beli değil çünkü...

bir de kaleci olursa tamam. cenk de kiralık gönderilir...

Çevrimdışı Çağatay

1. Cok fazla maca cikmadi, ama bir scoutun izleyip degerlendirebilecegi kadar maca cikti. Bu maclar BJK ayarinda bir takimdaydi, UEFA'da da Tottenham'a karsi cok iyi oynadi.
2. Sen yaptin demedim, ama bizim taraftarin coguna gore elimizdeki oyuncu eger super oynamiyorsa, hele de Atinc gibiyse direk cop muamelesi goruyor.
3. Valencia malencia istemedi, menajer oyunlari. Internette aratinca Valencia'nin hayali teklifi 4 milyon eurodan basliyor, Bursa gazetelerine gidersen 8 milyon euro oluyor. Yalan.
4. Gokhan Inler alinir.
5. Ozan'in degeri 7.5 milyon olamaz, oyle bir kariyeri yok. Demba Ba'yi 6.5 milyon aldik, Mario Gomez'e istedikleri bonservis 8 milyon civarindaydi yahu. Transfermarkt degerleri abarti ve uydurma. FB'nin, GS'nin olmus adamlarina 8-10 milyon euro fiyat biciliyor.
6. Topuz parayi sectigi icin dibe vurmadi, Fener'de oynayamadigi icin dibe vurdu. Sanki Topuz Anadolu'dan dunyanin parasina alinip da buyuklerde patlayan ilk ve tek oyuncuymus gibi yorum yapmissin.

Uefada liverpool karsisinda opare de iyi oynadi ama neden anlasmadik o zaman tek bir macla yada 8-10 mac performansi ile oyuncu degerlendirilmemeli
transfermarkt genelde anlamda isabetli degerler veriyorlar ama her zaman da bir oyuncuyu oradaki degeriyle almak zorunda degiliz demba ba da değeri 13m iken biz gidip 6.5 e aldik ama neden chelsea satmak istiyordu
simdi ozani da bursa bir sebepten ötürü elinden cikarmak istese sadece 6m ye fit olur
topuz da zamaninda fb yerine bizi yada gs ye gitseydi kariyeri daha parlak olabilirdi çünkü o az zaman alacagi belli bir yere gitti o da en buyuk hatasi oldu. G.gonul de fb ye kaca gitti ama simdi nerde goruyosun
Her oyuncu dogru tercih yapamiyor yapan vezir yapamayan rezil olur kisaca
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kaanzor

İyi haberler geliyor umarım çatımızda emekçilerimizde bir önce ayağa kalkar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Neo Nesil

Yalnız Shakhtar maçından sonra iyiki rvp olmamış dedim. Bir futbolcu ne kadar fiziki açıdan düşse de rvp nun pozisyonununda topu iskalamasi beni düşündurdu. Van faal deli gibi forvet ararken rvp yi niye gonderdigi ortada bence.

tek maçla oyuncu değerlendirilmez hocam. demba ba da ilk feyenoord maçında baya etkisizdi. ikinci feyenoord ve ilk arsenal maçlarında adeta şov yaptı...

fenerin kadrosu tam bizim 2010-2012 yıları toplama kadrosu gibi... kalecileri ve defansları tam saatli bomba... en fazla 28. haftada yarıştan kopabilirler...

rvp sezon içerisinde faydalı olacaktır fenere... tabi bir gomez etmez o ayrı   :D

Çevrimdışı TØLGA

oğlum şu gomezin bonservis bedeli muhabbetini anlayan anlatsın bana birşey anlamadım ben ertan süzgün bişeyler diyo ama
biz bu işin sonunda bonservis vermicez mi yani anlatın bana  :alala:

https://twitter.com/ertansuzgun/status/626810867204628484

https://twitter.com/ertansuzgun/status/626810375082770433
oğlum yok mu laa bilen aydınlatın bu kardeşinizi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Scout

Sizce bu sene penaltı kime verilmeli ?
Cenk Tosun
Ricardo Quaresma
Mario Gomez
Gökhan Töre
Jose Sosa
Mustafa Pektemek
Töreye Verilmeli Ne Kadar Çok İstatistik O Kadar Para
Pika Pika

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Erdal Torunoğullarının söylediklerini okuduktan sonra, şevkim yine kırıldı benim. Dilerim strateji için böyle konuşuyordur ama zor, o işi fikret orman güzel yapıyor.

Çevrimdışı mehmetthedum

Mario gomez button... basıyorsunuz cha cha cha...  :halay:

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kaan Türker

tek maçla oyuncu değerlendirilmez hocam. demba ba da ilk feyenoord maçında baya etkisizdi. ikinci feyenoord ve ilk arsenal maçlarında adeta şov yaptı...

fenerin kadrosu tam bizim 2010-2012 yıları toplama kadrosu gibi... kalecileri ve defansları tam saatli bomba... en fazla 28. haftada yarıştan kopabilirler...

rvp sezon içerisinde faydalı olacaktır fenere... tabi bir gomez etmez o ayrı   :D
Bir Maçla degerlendirmek değil amacım. Sadece fiziksel olarak düşüş olsa bile orada bizim bildiğimiz rvp topu kaleye gönderirdi diye düşünüyorum. Benim aklımı karıştırdı açıkçası.

Çevrimdışı Neo Nesil

Mario gomez button... basıyorsunuz cha cha cha...  :halay:

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html

her mario gomez golünden sonra basalım... daha iyi anlam kazanır...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

oğlum yok mu laa bilen aydınlatın bu kardeşinizi
2 yıl kiralandı.2 yıl sonra sözleşmesi de biteceği için bedavaya gelmiş olacak.
2 yıl için yıllık 3.5 ayrıca imza parası olarak 2.5 alacak.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Erdal Torunoğullarının söylediklerini okuduktan sonra, şevkim yine kırıldı benim. Dilerim strateji için böyle konuşuyordur ama zor, o işi fikret orman güzel yapıyor.
ERdal torunogullari oyle bir tip degil. Adama findik fistik yolladik diyebilecek kadar samimi bir insan. Oyle baskan gibi kronik sakat diyip fiyat dusurmez :). Bana kalirsa tek ortasaha alinip transfer kapatilir. Bence bunada sukur tabiki.

Çevrimdışı Sarp

Kırılmasın hocam. Bizimkilerin tarzı bu. Bak kaç hafta sıkıldık sonunda arzu ettiklerimize yaklaştık.
Bakın burada @atalay defalarca yönetimin üstünde durduğu isimleri ve olasılıklarını söyledi.
Ben 2 transfer daha bekliyorum. Siz sıkmayın canınızı  :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

Bir Maçla degerlendirmek değil amacım. Sadece fiziksel olarak düşüş olsa bile orada bizim bildiğimiz rvp topu kaleye gönderirdi diye düşünüyorum. Benim aklımı karıştırdı açıkçası.

hocam ingilterede de kazmalıklarını sürdürüyordu. yeni birşey değil...

https://youtu.be/NgnSr9rm1NU?t=22s

Çevrimdışı can1903

İnler ile anlaşıldı zaten. 2si birden gelebilir. Strateji bunlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Uefada liverpool karsisinda opare de iyi oynadi ama neden anlasmadik o zaman tek bir macla yada 8-10 mac performansi ile oyuncu degerlendirilmemeli
transfermarkt genelde anlamda isabetli degerler veriyorlar ama her zaman da bir oyuncuyu oradaki degeriyle almak zorunda degiliz demba ba da değeri 13m iken biz gidip 6.5 e aldik ama neden chelsea satmak istiyordu
simdi ozani da bursa bir sebepten ötürü elinden cikarmak istese sadece 6m ye fit olur
topuz da zamaninda fb yerine bizi yada gs ye gitseydi kariyeri daha parlak olabilirdi çünkü o az zaman alacagi belli bir yere gitti o da en buyuk hatasi oldu. G.gonul de fb ye kaca gitti ama simdi nerde goruyosun
Her oyuncu dogru tercih yapamiyor yapan vezir yapamayan rezil olur kisaca

Transfermarkt Cenk Tosun'a da 6.5 milyon euro diyor. Asagi yukari dogru saysak hem Ozan hem Cenk'i, Bursa yine ayni degerde adam isteyip ustune de 6 milyon istemis oluyor. Pektemek vb. adamlara razilarsa uste hadi 4 milyon euro olsun, ama yok Kerim, yok Pedro, yok Cenk falan verilemez bunun ustune. Bunlar bizi saf bellemis kaziklayacaklar. Kazik yemememiz lazim. Ozan da gelirse Veli ya da Atiba'yi bile kolaylikla kesebilecegini sanmiyorum, hele hele gelirse Inler'i ve duzeldiginde Tolgay'i kesebilecegini hic sanmiyorum. Sorun hem fiyat hem elimizdekilerle kiyasi. Orta sahada Ozan'dan bir tik ustte/altta cok adam var. Alacaksak Gokhan vb. takimi ust seviyeye tasiyacagi garanti adamlara yonelmemiz lazim.

Bursa kabul edecek olsa, Ismail vb. bir adami Ozan'in bir yilligina kiralik + satin alma opsiyonuna bile gonderelim derim ama Bursa da kendi oyuncusuna guvenmiyor dunyada kabul etmezler boyle bir teklifi. Uyanik olmamiz lazim. Tabata 8 milyon Ismail 5 milyon Ayhan Pektemek 5 milyon derken iflasin esiginden donduk. Boru degil milyon eurolardan bahsediyoruz burada.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Leicester Inler için Napoli ile anlaştı diyorlar kaç verdiler acaba?