2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888299 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Atiba-Necip-Oğuzhan. Bu orta sahaya 1 değil 2 transfer gerekiyor. Biri kiralık biri bonservisle.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

İnler-Aquilani de ilaç olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

İnler+Ozan mı ? :serefe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

oğlum şu gomezin bonservis bedeli muhabbetini anlayan anlatsın bana birşey anlamadım ben ertan süzgün bişeyler diyo ama
biz bu işin sonunda bonservis vermicez mi yani anlatın bana  :alala:

https://twitter.com/ertansuzgun/status/626810867204628484

https://twitter.com/ertansuzgun/status/626810375082770433
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Yabanci kuralina gore 18 kisilik kadroda altyapidan futbolcu bulundurmak gerekiyormu? Necip bu yuzden takimda kalabilir. 2 ortasaha almamizda imkansizlasabilir.

Çevrimdışı TØLGA

İnler-Aquilani de ilaç olur :icool:
ruben amorim cepte diyor ali fuat depe beşiktaş anlaştı isterse gelir diyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Yabanci kuralina gore 18 kisilik kadroda altyapidan futbolcu bulundurmak gerekiyormu? Necip bu yuzden takimda kalabilir. 2 ortasaha almamizda imkansizlasabilir.

Necip vazgecilmez degildir. Eslem var.

Çevrimdışı Hasan Akten

Eslem var işte.

Necip bir yere gitmez zaten. Kimse almaz onu.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Necip vazgecilmez degildir. Eslem var.
Bana gorede degilde fikret baskan ve senol hocaya gore oylemi? Demek istedigim necibi gondermeyebilirler ve 2 transfer isi yatabilir.

Çevrimdışı Pascal

Altyapı oyuncusu için Necip'e mi kaldık?

Eslem var, Muhammed var, Veysel var...dahası da var...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

1-Atınç bizde 11 başlayıp bitirip kaç maça çıktı ?
2- Ben asla atınca çöp muamelesi yapmam artı olarak hiç bir Beşiktaş oyuncusuna çöp ve benzeri imalarda da bulunmam
3- Adamı Valencia istedi satmadılar ki onlarda 7M teklif ettiler haklı olarakta ozan gitmek istedi sonra da sorun oldu
4- G.Amerikadan 6M ye gider adam yada adamlar alırsın ama 14 yabancın var ve türk rotasyonun da azaldı buralardan adam alsak kontenjanı şişirirsin
5- Ozan ın şu an ki değeri 7.5M ve sen bu adamı bir türk klübünden almak istiyorsun ayrıca adam 30 değil 20 yaşında yani 6 dan fazlasını istemekte haklı olabilirler
6-Topuz örneğini vermişsin, adam sadece parayı seçtiği için kariyerinin en üst noktasında iken şimdi dibe vurdu. Tamamen duygusal nedenlerdir onu bitiren :)

1. Cok fazla maca cikmadi, ama bir scoutun izleyip degerlendirebilecegi kadar maca cikti. Bu maclar BJK ayarinda bir takimdaydi, UEFA'da da Tottenham'a karsi cok iyi oynadi.
2. Sen yaptin demedim, ama bizim taraftarin coguna gore elimizdeki oyuncu eger super oynamiyorsa, hele de Atinc gibiyse direk cop muamelesi goruyor.
3. Valencia malencia istemedi, menajer oyunlari. Internette aratinca Valencia'nin hayali teklifi 4 milyon eurodan basliyor, Bursa gazetelerine gidersen 8 milyon euro oluyor. Yalan.
4. Gokhan Inler alinir.
5. Ozan'in degeri 7.5 milyon olamaz, oyle bir kariyeri yok. Demba Ba'yi 6.5 milyon aldik, Mario Gomez'e istedikleri bonservis 8 milyon civarindaydi yahu. Transfermarkt degerleri abarti ve uydurma. FB'nin, GS'nin olmus adamlarina 8-10 milyon euro fiyat biciliyor.
6. Topuz parayi sectigi icin dibe vurmadi, Fener'de oynayamadigi icin dibe vurdu. Sanki Topuz Anadolu'dan dunyanin parasina alinip da buyuklerde patlayan ilk ve tek oyuncuymus gibi yorum yapmissin.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Eslem var işte.

Necip bir yere gitmez zaten. Kimse almaz onu.
Bence o kadarda degil. Bursa veya ts takasta havada karada alirlar. Ts deki salihten kotumu? Evet bjk icin yeterli olmayabilirler ama diger takimlar takas yolua isteyebilirler.

Çevrimdışı Savaş

Ertan Suzgun'e ben guvenirim. Sallama haber yapmaz pek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Altyapı oyuncusu için Necip'e mi kaldık?

Eslem var, Muhammed var, Veysel var...dahası da var...
Bize gore oyle yonetime gore oylemi sence?

Çevrimdışı atalay

Ozan + İnler + N'Doye yazdık ya, halen ona buna güvenirim yazıyorsunuz.

Merak etmeyin bu kadar adam bir araya gelse sıkamaz.

Bu üçünden ne alırlar göreceğiz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Benim derdim Ozan alinsin alinmasin degil, ama bu sark kurnazi Anadolu kuluplerine prim verilmesin. Futbolcunun degerinin cok uzerinde teklif yapilmasin.

Veli, Tolgay, Oguzhan, Olcay bu adamlarin alindigi paralar ortada. Hepsinin bonservisini toplasan Ozan etmiyor, dolayisiyla bu riske degmez. 7-8 milyon istiyorsa al tursusunu kur dememiz lazim Bursa'ya. Yoksa bizi yolunacak kaz gibi gormeye devam edecekler sittin sene.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bence o kadarda degil. Bursa veya ts takasta havada karada alirlar. Ts deki salihten kotumu? Evet bjk icin yeterli olmayabilirler ama diger takimlar takas yolua isteyebilirler.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan + İnler olursa N'Doye olmaz heralde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Pascal

Bize gore oyle yonetime gore oylemi sence?

"Yabanci kuralina gore 18 kisilik kadroda altyapidan futbolcu bulundurmak gerekiyormu?" demişsin. Ben de sana alternatif çözüm üretilebileceğini anlamanı sağlamaya çalıştım. Anladın mı?
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

kartalbaz01

• Ziyaretçi

"Yabanci kuralina gore 18 kisilik kadroda altyapidan futbolcu bulundurmak gerekiyormu?" demişsin. Bende gerekmeyebileceğini anlamanı sağlamaya çalıştım. Anladın mı?
Peki sorumu su sekilde sorayim. Herkes ayni cevabi verdigine gore ben soramamisim. Necip i gondermeden baskan 2 ortasaha alirmi? Peki necip konusunda baskanin sempatisi oldugunu ve altyapidan ciktigi icin onu tutma durumu yuksek degilmi? Bu yuzdende 2 ortasaha transferi beklemek hayalcilik degilmi?

Çevrimdışı Tolga

ruben amorim cepte diyor ali fuat depe beşiktaş anlaştı isterse gelir diyor
:upto: :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Bu 3'unun olması icin Pektemek+Necip+Ömer'in Ozan'a karşılık takas verilmesi gerekiyor.

3 milyon İnler
3 milyon N'doye
2 milyon Ozan totalde 8 milyon yapar.

7 civari da simdi harcadik toplamda 15 milyon euro..

Olur mu? Görünürde olur. Başkan yapar mı? Gözünü kararttıysa yapar. Görücez

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bu 3'unun olması icin Pektemek+Necip+Ömer'in Ozan'a karşılık takas verilmesi gerekiyor.

3 milyon İnler
3 milyon N'doye
2 milyon Ozan totalde 8 milyon yapar.

7 civari da simdi harcadik toplamda 15 milyon euro..

Olur mu? Görünürde olur. Başkan yapar mı? Gözünü kararttıysa yapar. Görücez

Ismailide bonus verelim onu unutma :)