2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884929 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı musacn1903

Farkında mısınız ilk defa sağlık kontrolünden önce anlaştık diye kapa bildirdik ?

Çevrimdışı Kutay

300-400 kişi varmış a sporda söylediler
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı aa1903

ben mi yanlış anlıyorum yoksa gerçekten millet lig tv'ye mi sövüyordu az önce hahaha. a spor da kesmedi.

Çevrimdışı WoodGryn

1 yıllığına kiralamışlar ya nasıl bir yönetim bu ?
bu adam 1 yıllığına alınır mı ? ALLAHIM çıldırıcam ya

Çevrimdışı musacn1903

Fena değil aslında. Quarema disinda oyle kimseye 3 bin 5 bin kişi gitmez

Çevrimdışı KAP

teşekkür ederim. 8 milyon euro bonservisi ödeyecek miyiz 2 yıl sonunda?

haber1903 ün açıkladığından anladığım bizim bonservissiz aldığımız ancak bu şekilde açıklanması Fiorentina'yı FFP bakımından sıkıntıya-yüksek maliyete alıp 0 a vermeleri- sokacakmış bu sebepten kiralık şeklinde göstermelik alındı. 2.senenin sonunda da bonservisi bize geçecek +1lik opsiyonu kullanırsak.

Alıntı yapılan: Haber1903
Oyuncunun ciddi bir maliyet ile Fiorentina Kulübü'ne transfer olması, Beşiktaş'a bonservissiz transfer olmasını engelledi. Bunun üzerine Siyah Beyazlı Yönetim farklı bir plan uygulayarak Gomez'i bedelsiz Fiorentina Kulübü'nden kiralayarak, Fiorentina'nın Gomez'e verdiği yıllık ücretten kurtardı ve Fair-Play açısından Mor Menekşeleri rahatlattı.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı yavvuzz

bu saatte iyi bile . Herkesin işi gücü var . Ayrıca dış hatlardan gelmemesi de etkili olmuş. Meraklı gözler de biraz artırırdı kalabalığı .

Çevrimdışı emre1

Quaresmayla kıyaslarsak kalabalık az gibi geldi bana.

quaresmaya 9 bin kişi geldi gomeze 400-500 civarı baya fark var

Çevrimdışı Logins1903

Farkında mısınız ilk defa sağlık kontrolünden önce anlaştık diye kapa bildirdik ?

kiralıkya ondandır buyuk ihtimalle.. ama simdi kapa baktım 1 sene kiraldık diyor satın alma opsiyonu yok sezon sonu gomez 30 gol atarsa bonservsini nasıl alacaklar?

Çevrimdışı Kutay

2 yıllığına kiralandı diye biliyorum  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı WoodGryn

2 yıllığına kiralandı diye biliyorum  :alala:
A Spordaki adam söyledi 1 yıllık sözleşme imzaladı dedi
2+1 yıllık imzalaması gerekmez miydi neler oluyor ya

Çevrimdışı Tolga

Kiralık olayı 1 mi 2 yıllık mı hala net değil.

Aspor'daki adam sürekli 1 yıllığına kiralandı diyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WoodGryn

Böyle bir adamı 1 yıllığına almak için aptal olmak gerek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

A Spordaki adam söyledi 1 yıllık sözleşme imzaladı dedi
2+1 yıllık imzalaması gerekmez miydi neler oluyor ya

@WoodGryn

Medyanın satın alınacak dediği zamanda Gomez'in kiralık olarak geleceğini HABER1903 okurlarına 29 Temmuz'da duyurmuştuk.

Fiorentina ile Gomez transferi için 2+1 yıl satın alınması için pazarlığa oturan Beşiktaş Yönetimi, Fiorentina'nın UEFA Finansal Fair Play uygulamasına takıldı.

Oyuncunun ciddi bir maliyet ile Fiorentina Kulübü'ne transfer olması, Beşiktaş'a bonservissiz transfer olmasını engelledi. Bunun üzerine Siyah Beyazlı Yönetim farklı bir plan uygulayarak Gomez'i bedelsiz Fiorentina Kulübü'nden kiralayarak, Fiorentina'nın Gomez'e verdiği yıllık ücretten kurtardı ve Fair-Play açısından Mor Menekşeleri rahatlattı.

Bilindiği gibi Galatasaray Kulübü Gomez'i transfer etmek istemiş, bonservis bedelinden dolayı kadrosuna katamamıştı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fore_kazık

pardon ama futbolcular hep 2 yıllığınamı kiralanıyordu da bu 1 yıllık kiralama olayına bu kadar takıldınız ? :alala:

Çevrimdışı Logins1903

Böyle bir adamı 1 yıllığına almak için aptal olmak gerek.
bende onu diyorum bu adam bu sene 30 gol atarsa seneye nasıl alıcksın satıs opsiyonuda yok ?

Çevrimdışı musacn1903

Kapa yapılan açıklamada 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiralandı diyor. Seneye tekrar kiralayip 2 sene sonra bedavaya almış olacağız

Çevrimiçi Samet Ç

bende onu diyorum bu adam bu sene 30 gol atarsa seneye nasıl alıcksın satıs opsiyonuda yok ?
ACF Fiorentina Kulübü ile Yapılan Anlaşma
"ACF Fiorentina bugün Beşiktaş A.Ş ile Mario Gomez'in kiralanması konusunda anlaştığını açıklar. Kontrata oyuncunun satın alma opsiyonu dahildir."

Çevrimdışı Efe

gomez ben nereye geldim diyordur bu kadar taraftari gorunce aval aval bakiyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

3 lü öğretiyorlar

Çevrimdışı fore_kazık

doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi...

hele bi bu sene adam 30 gol atsında o zaman düşünürüz ne yapıcaz şimdi diye. inşallah 30 gol atarda seneye derdimiz bu olur...

Çevrimdışı musacn1903

Satın alma opsiyonu var arkadaşlar merak etmeyin hem kiralik diye takılmayın özel şartlardan dolayı boyle bildirmek zorunda kalmışız mario gomez beşiktaşın oyuncusudur 3 yıllık rahat olun

Çevrimdışı Efe

geldigine sukur edecegine bide çıldırcam diyorsun sizin nasil bir kafa yapiniz var sevinin biraz bu sene gomezi izleyeceksiniz daha ne istiyorsunuz seneye tekrar kiralanir yada satin alinir buyutmeyin herseyi bu kadar
Şampiyon Beşiktaş JK