Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uçağın hızlı gelmesinin sebeblerinden birinin özel jet olması olduğuna bağlıyorum.Tarifeli uçaklar mı hızlıdır jetler mi ?
@atalay, 3 kupalı 2009-2010 b.munich takımından sosa-gomez fotoğrafın da var mı arşivde.. ordan takım arkadaşlıkları var..
Bana kızacaksınız ama,Fb 34 bin, Gs 29 bin kombine satmış. Bizim 16 Bin. üstelik bunun 12 Bini geçen sene kombine alanlar. Yani sadece 4 Bin kişiden kulüp para kazanmış.Üstelik rakiplerin kombine fiyatları bizim kombine fiyatlarından çok yüksek.Onur Kıvrak, Ozan Tufan, Gökhan İnler benim çok istediğim oyuncular. Ama bir de seneye maddi anlamda göçme riski var.Artık transfer yapmasak mı diye düşünüyorum.
Ya hadi ben işsiz güçsüz adamım da, uçak takip edip havaalanına gidecek kadar mı işsizsiniz be arkadaş. Yüzlerce binlerce hemde.
Abi hatırladım da remyler mitrogloular falan konuşulurken sen keşke gomez gelse çok iyi iş yapar falan diyordun.Valla bu adamı sen getirdin.
Bir şey biliyoruz da söylüyoruz.
biz beşiktaşlıyız.
Zaten Hocanın tarif ettiğinden sonra belli oldu. Llorente Gomez uyuyordu buna. Gomezi aldık
@Necmi ? Google Ads Algi Operasyonu
Şaka gibi.. Almeida > Demba Ba > Gomez
Yalnız o "büyüktür" işareti Şöyle yapaydın -> Malum, Almeida'nın olduğu yerde en küçük her zaman odur
Simdi Bulgaristan'a giris yapti ucak.. Heralde 20 dk kadar gec gelicek...