2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884411 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 14:44:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
1903 de 2 yıllık dedi

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Mario Gomez'in Beşiktaş Kulübü'ne 2 yıllık kiralanacağı öğrenilirken imza parası 2 milyon Euro + 3.5 milyon Euro yıllık ücret kazanacağı bildirildi.
millet imza atar para alır biz atarız bizden alırlar :evillol:

imza parasıyla yine maliyetli olmuş...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Anıl

Verilen tahmini iniş saatinden sadece 5 dakika geç inecek uçak.

Helal olsun #respect :D

Çevrimdışı can1903

Dolaşsın uçak ya biraz. Dolsun daha.. Çoğu kişi Dış terminalede.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

ucak indi arkadaslar hayirli olsun :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

2551 sayfa》》》》》 tosic , beck , rhodolfo , quaresma , gomez  geldi.

Sezer, süzen hala kadroda ; Veli ile tolgay sakat  ; kerim, pektemek, ömer, necip gidebilir durumda.

Yüzsüz mode on...
Bir adet defansif orta saha ve mümkün olursa İki yönlü bir orta saha ile pire bir stoper bekliyoruz. 1 adt de kaleci fena olmazdi  :evillol:
Yüzsüz mode off..

Geçen seneki genelde çikan 11'den sivok ve ba gitti, direk 11 oyuncusu 5 oyuncu geldi. Bir tane daha gelecek. Eski 11'den 4 oyuncu yedek kulübesine geçecek ( 2'si halen sakat) .(Bu arada yaş ortalaması biraz artmış olacak.)

Net bir şekilde kadro bir tık ileri taşındı. Her gelen yerini aldığı ile denk veya 1-2 tik ilerde. Gomez> ba , rhodolfo = sivok , beck=> serdar , tosic =>motta, quaresma >> olcay , inler >> necip

Tek korkum yatırım ve satış felsefesini bırakıp, populer transfer  yürütmeye başlamayalım.

Hoşgeldin mario..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı melyet

bjktv yayına geçti havaalanından
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Kadir G.

2551 sayfa》》》》》 tosic , beck , rhodolfo , quaresma , gomez  geldi.

Sezer, süzen hala kadroda ; Veli ile tolgay sakat  ; kerim, pektemek, ömer, necip gidebilir durumda.

Yüzsüz mode on...
Bir adet defansif orta saha ve mümkün olursa İki yönlü bir orta saha ile pire bir stoper bekliyoruz. 1 adt de kaleci fena olmazdi  :evillol:
Yüzsüz mode off..

Geçen seneki genelde çikan 11'den sivok ve ba gitti, direk 11 oyuncusu 5 oyuncu geldi. Bir tane daha gelecek. Eski 11'den 4 oyuncu yedek kulübesine geçecek ( 2'si halen sakat) .(Bu arada yaş ortalaması biraz artmış olacak.)

Net bir şekilde kadro bir tık ileri taşındı. Her gelen yerini aldığı ile denk veya 1-2 tik ilerde. Gomez> ba , rhodolfo = sivok , beck=> serdar , tosic =>motta, quaresma >> olcay , inler >> necip

Tek korkum yatırım ve satış felsefesini bırakıp, populer transfer  yürütmeye başlamayalım.

Hoşgeldin mario..

Rhodolfo sivoktan fersah fersah önde onun haricinde katılıyorum.

İnler, ozan, 2. Forvet bekliyorum. Abartıp stoper ve kaleci alırlar ise muazzam olur.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Şansa bak q17 geldiğinde de gomez geldiğinde de elektrik kesildi.Hava alanında çok taraftar var mı

Çevrimdışı Ayberk

@Efe 'nin haberlerini özlemiştik kaç gündür  :)
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı forzatunga

şimdiii, bu yönetim transfer filan yapamaz ,vizyonsuz bunlar vb. iletileri toplasak kaç sayfa yapar?

Çevrimdışı can1903

Şansa bak q17 geldiğinde de gomez geldiğinde de elektrik kesildi.Hava alanında çok taraftar var mı
Taraftar bölündü.. Dış havacılıkta 200 kişi var Genel havacılıkta da  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı musacn1903

Sakamı bu hic bir tv yayında yok .

Çevrimdışı kaanzor

ahaha tribün yapmışlar resmen hava alanına
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ayberk

şimdiii, bu yönetim transfer filan yapamaz ,vizyonsuz bunlar vb. iletileri toplasak kaç sayfa yapar?
beceriksizler, alamazlar, plansızlar, programsızlar gibi bir çok ileti vardı maalesef. çoğu kişi arka planda yapılan işleri görmüyor ya da görmek istemiyor

Çevrimdışı yavvuzz

ahaha tribün yapmışlar resmen hava alanına
link verirmisiniz .

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi bakalım. Allah kaza bela sakatlık vermesin.

A Spor

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

link verirmisiniz .

Bjk tv ben digitürkün dilediğin yerde uygulamasıyla izliyorum ama link bulunur heralde bjk tv için tam bilmiyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ghost

ntvspor'da veriyor şu anda.

Çevrimdışı musacn1903

Çevrimdışı Logins1903

gomezin sozlesme sartlari bilen varmı pek tatmin edici acıklamalar bulamadım 1 senemi kiralandı satıs alma opsiyonu yokmu nasıl olacak sonu bu isin?

Çevrimdışı Ayberk

gomezin sozlesme sartlari bilen varmı pek tatmin edici acıklamalar bulamadım 1 senemi kiralandı satıs alma opsiyonu yokmu nasıl olacak sonu bu isin?
sözleşmenin ayrıntıları açıklanmadı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'e stat gezisi olmayacak büyük ihtimal
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Quaresmayla kıyaslarsak kalabalık az gibi geldi bana.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 15:13:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
cepten az izledimde az kişi var kapattım.
bu q7 nin hoşuna gider bana gelen kalabalığa bak şuna bak der...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana