2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889698 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı can1903

Besteler başlamış.. Ankaranın bağlarını Gomez'e uyarlamışlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Logins1903

tunaydın arkadaslar dun gece bir ruya gordum  balazs dzsudzsaki ocak ayında takıma katıyoruz ama f.orman mayıs ayında 13milyona euroya schalkeye satıyor nasıl bir ruyadır bu :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

uçak iyi yardırıyor yalnız :D

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy Gözün aydın mario gomezi almışssınız :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

@SDemirsoy Gözün aydın mario gomezi almışssınız :evillol: :evillol:
Büyük totem yaptık @SDemirsoy ile  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kaan Türker

Bana kızacaksınız ama,

Fb 34 bin, Gs 29 bin kombine satmış. Bizim 16 Bin. üstelik bunun 12 Bini geçen sene kombine alanlar. Yani sadece 4 Bin kişiden kulüp para kazanmış.

Üstelik rakiplerin kombine fiyatları bizim kombine fiyatlarından çok yüksek.

Onur Kıvrak, Ozan Tufan, Gökhan İnler benim çok istediğim oyuncular. Ama bir de seneye maddi anlamda göçme riski var.

Artık transfer yapmasak mı diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın ama gs 29 bin kombine satamaz. Kendi yakın arkadaşlarımdan biliyorum ki adamlar her sene kombine alırlardı. Yönetimie ve hamzaya çok tepki var. Ayrıca senelerdir bu renklilerin tüm haberleri abartılarak yazılıyor. Algı operrasyonu denen şeyi çok iyi kullanıyorlar. Geçen sene fb 25 bin kombine dediler bu sene azize kendi açıkladı geçen sene 11 bin kombine sattık diye. Renkliler ile ilgili hiç bir açıklamaya ben inanmıyorum. Ayrıca, kombine alımlarında taraftarımızda ciddi bir bilgisizlik var. O kadar yakınen takımı takip edenler bile alacakları kombinenin vodafone arena açıldıktan 1 sene içerisinde dahil olacağını bilmiyor ve olimpiyata kombine almam diyor. Bilmeyen taraftar topluluğu sayısı da azımsanacak kadar değil. Bu tip unsurları da unutmamak lazım. Son olarak fb nin bu sene de 34 kombine falan sattığına inanmıyorum hayatları yalan dolan şişirme.

Çevrimdışı beshicktush

Gsye para lazım,muslerayı satıp ucuza Onur'u almak isteyeceklerdir,onlardan önce davranıp tolga+cenk(hatta kabul etmezlerse pektemek'i de ekleyebilirz) verip onur'u kapmamız lazım,böylelikle günay'ın da 2.kaleciliği kesinleşir,orta sahaya da ozan yada inleri aldık mı 1 stoper dışında tüm mevkiler tamamlanmış olacak

Çevrimdışı Sarp

Gsye para lazım,muslerayı satıp ucuza Onur'u almak isteyeceklerdir,onlardan önce davranıp tolga+cenk(hatta kabul etmezlerse pektemek'i de ekleyebilirz) verip onur'u kapmamız lazım,böylelikle günay'ın da 2.kaleciliği kesinleşir,orta sahaya da ozan yada inleri aldık mı 1 stoper dışında tüm mevkiler tamamlanmış olacak

Taraftarları isyan bayrağını çekmiş durumda. Muslera'yı satamazlar. Tesisleri başlarına yıkarlar.
Hadi diyelim sattılar, 15 mil. euro bütçe açıkları var ffp sözleşmesi yüzünden elleri bağlı.
İnanılmaz bir öz güven yada cahil cesareti var bunlarda çünkü inatla ffp sözleşmesini 1 yıl esnetebileceklerini
düşünüyorlar   :D

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Baya hızlı geliyor :)

o uçak olduğunu nerden biliyoruz?

Çevrimdışı beshicktush

Taraftarları isyan bayrağını çekmiş durumda. Muslera'yı satamazlar. Tesisleri başlarına yıkarlar.
Hadi diyelim sattılar, 15 mil. euro bütçe açıkları var ffp sözleşmesi yüzünden elleri bağlı.
İnanılmaz bir öz güven yada cahil cesareti var bunlarda çünkü inatla ffp sözleşmesini 1 yıl esnetebileceklerini

Son 4 senede 3 kez şampiyon oldular ama acınacak haldeler yine de..iki yıl üst üste şampiyon olamasınlar ilk 5 e giremez bunlar o derece çökerler..

Çevrimdışı Kaan Türker

Son 4 senede 3 kez şampiyon oldular ama acınacak haldeler yine de..iki yıl üst üste şampiyon olamasınlar ilk 5 e giremez bunlar o derece çökerler..
Biliç sağolsun 2 sene adamlara resmen şl hediye etti.

Çevrimdışı Doğuhan

buda bir seçenek:

demba ba nın takımının ne düşme tehlikesi var ne de haftaya yenilirse Asya kupası defteri kalacak

marttan ekime oynanan bir lig çin ligi son 8 maçları kalmış

yarım sezon versin çinliler bedavaya o kadar maaş vereceklerine

o sırada gomezin de sakatlığa meylini devamlılığını görüp ona göre devre arasında ndoye gibi bir takviye olabilir

Çevrimdışı melyet

onlar olmak istemiyorlarda biz kendi kendimize tabikide hakemlerle beraber şampiyon yapıyoruz :s20:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Paletli Vinç

Gomezin kiralanma sebebini biri açıklayabilirmi bana ? bu arada hayırlı olsun :)

Çevrimdışı Scout

İbrahimovice Çıkartma Yapacaklardı Hani  :evillol: :evillol: :evillol: Zamaninda Bize Fakir Diyenler Simdi Ne Hallerde
Pika Pika

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bu transfer sezonunu da başkan bence 10 üzerinden 8 ile bitirmek üzere. Bu mali yapıda bir yandan stad yapıp diğer yandan alabileceğin en iyi adamları alıyorsun. Quaresma konusunda çok eleştirdim ama illa ki arka planda farklı olaylar vardır.
Demba'yı satıp Gomezi bu şartlar da almak tarihi başarıdır. Sadece atınç parasına 5 tane ilk 11 oyuncusu alındı.
Geçen yıl Demba Ba, Sosa, Gökhan Töre'nin bonservisi, devre arası bedava sayılacak bir paraya Tolgay.. Başarı oranı çok yüksek bir transfer sezonuydu.
Bu yılda Tosic ve Beck ile iki bek bölgesinde sorun kağıt üzerinde giderildi. Rhodolfo gibi defansif bir beyin ve lider alındı. Quaresma her ne kadar alınırken istemesemde umarım başarılı olacak. Ve Gomez  :D ve şuan orta saha transferi bekliyoruz bence yine en makul oyuncu alınacak.

Başkanı ve yönetimi tebrik ediyorum.

Çevrimdışı Sarp

İbrahimovice Çıkartma Yapacaklardı Hani  :evillol: :evillol: :evillol: Zamaninda Bize Fakir Diyenler Simdi Ne Hallerde

Geçen yıl tam takım köşk ziyareti yapmasalardı? Acaba bugün neyi konuşuyor olurlardı?
Çatılarını sözleşme gereği kapatmaları lazım. 2 sene oldu hani nerede o çatı? Kaça mal olacak böyle bir proje?
Gibi gibi... Ama yok Zlatan geliyor yok Xabi 'ye pusu kuruldu  :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Darısı bize...

@atalay, 3 kupalı 2009-2010 b.munich takımından sosa-gomez fotoğrafın da var mı arşivde.. kısmen de olsa ordan takım arkadaşlıkları var..
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 13:47:35 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Oktay A.

https://twitter.com/Eurosport_TR/status/626670126209859585

vay bee Kuntz ve Aumann ı görünce gözlerim yaşardı ulan ne adamlardı bee çocukluğumuzun yıldızları benim için o zamanlar 3 kaleci vardı
1 Genzo Wakabayashi
2 Andreas Köpke
3 Raimond Aumann
 :claps: :claps: :D :icool: :icool:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Aykutt

Baya hızlı geliyor :)
uçağın hızlı gelmesinin sebeblerinden birinin özel jet olması olduğuna bağlıyorum.Tarifeli uçaklar mı hızlıdır jetler mi ?

Çevrimdışı beshicktush

Mario Gomez'in satın alma opsiyonunun miktarıyla ilgili bir bilgi mevcut mu acaba?Ben daha bir yerde göremedim

Çevrimdışı Erhan

@atalay, 3 kupalı 2009-2010 b.munich takımından sosa-gomez fotoğrafın da var mı arşivde.. ordan takım arkadaşlıkları var..

Biraz kalabalıklar  :D