2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891126 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bir şey aklıma geldi şimdi. Geçen sene Tolgay neden doğru düzgün forma bulamıyordu 11'de ? Ya sonradan giriyo ya da erken çıkıyordu.

Nedeni var.

Bilic'e göre kutuya giremememizin ve ön bölgede etkin olamamızın sebebi olarak orada oynayacak +1 oyuncu olmadığını düşünmesi.

Pektemek ısrarı da, Tolgay'ı alıp Cenk'i oyuna sokması da bu sebepten. Önü kalabalık tutmak isterken Tolgay'ın yerine kesici özellikleri daha güçlü Atiba ve Necip'i tercih etmesi de bu yüzden.

Tabii topu 3.bölgeye kim taşıyacak yada topla o 30-40 metrelik alanı kim katedecek hiç düşünmüyordu. Sosa, 30 metre geriye gelip top alıyor; Atiba, stoperlerin arasına giriyor; hücum Töre'nin bire birlerine kalıyordu.

Çevrimdışı Jukebox

Gelsin Ndoye, Inler, Douglas. Ersan/Pedro/'Milo'dan birinin gidecegini dusunuyom.

Gunay
Beck-Rhod-Douglas-Tosic
Tore-Inler-Sosa-Quaresma
Ndoye-Gomez

Doveriz rakipleri.
Off off...  :icool:

Çevrimdışı yedic

Tolga  + Cenk gonen i verip onur kivrak i alsak cok iyi olur. Ikinci kafamdaki dusunce de Pektemek + Koybasi + para = ozan tufan

Çevrimdışı Scout

Atiba Gittiği Zaman Tolgayin Yedegi İcin Bu Adami Alabiliriz

Paslari Yerinde
Pika Pika

Çevrimdışı Ayberk

gs taraftarı hep ağlar isyan eder çıldırır ama hep onlar şampiyon oluyor ben de buna çıldırıyorum :duman:
futbol sadece sahada oynanmıyor. 10 a karşılık 0 kırmızı kart, hem de melo varken. güç dengemizi iyice yükselttikçe entrika ve lobilere karşı da daha sert olacağız
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı adil arif

Bana kızacaksınız ama,

Fb 34 bin, Gs 29 bin kombine satmış. Bizim 16 Bin. üstelik bunun 12 Bini geçen sene kombine alanlar. Yani sadece 4 Bin kişiden kulüp para kazanmış.

Üstelik rakiplerin kombine fiyatları bizim kombine fiyatlarından çok yüksek.

Onur Kıvrak, Ozan Tufan, Gökhan İnler benim çok istediğim oyuncular. Ama bir de seneye maddi anlamda göçme riski var.

Artık transfer yapmasak mı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Bursa Dany'i almış. Serdar'ı yolla gelsin :D

Çevrimdışı Jukebox

Bana kızacaksınız ama,

Fb 34 bin, Gs 29 bin kombine satmış. Bizim 16 Bin. üstelik bunun 12 Bini geçen sene kombine alanlar. Yani sadece 4 Bin kişiden kulüp para kazanmış.

Onur Kıvrak, Ozan Tufan, Gökhan İnler benim çok istediğim oyuncular. Ama bir de seneye maddi anlamda göçme riski var.

Stadımız bi açılsa kombine satıcaz güzel güzel.

Çevrimdışı Jukebox

Tolga  + Cenk gonen i verip onur kivrak i alsak cok iyi olur. Ikinci kafamdaki dusunce de Pektemek + Koybasi + para = ozan tufan
Onur'u alamayız vermezler.

Çevrimdışı Anıl

Bana kızacaksınız ama,

Yanlış biliyorsunuz bizim kombine fiyatlarımız da epey yüksek.

Şuan kullanabileceğimiz 13 milyon euromuz var. O yüzden maddi anlamda göçme riski falan yok.

Sportif başarı gelmediği sürece biz hiç adam almasakta maddi anlamda düzelemeyiz zaten. Hazır 13 milyon euromuz varken saldırmak lazım.

Gökhan-Ozan-Serdar = 10 milyon euro.

Bir de iyi bir kaleci kiralarsak opsiyonlu şekilde şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kralkartal

Ben artik türk kaleci istemiyorum arkadas onur kivragada guvenmiyorum tolgaylayla cenk goneni yollayip saglam bi yabanci kaleci alalim

Çevrimdışı Ceeyyhun

kombinenin yüksek olduğunu düşünmüyorum, hele geçen sene almış biri olarak sudan ucuz bile diyebilirim. daha ortada transfer falan yokken almıştım kombinemi. onu alalım, bunu alalım diyoruz ama en az 2 sezonluk kombine satıldı geçen sene 15 bin bile satamadık.
şimdi herkesin yani gücü yetenin kombine alıp, bu kadar sıkıntıda çok başarılı işler çıkaran yönetime, her şeyden önemlisi Beşiktaş'a destek olma zamanı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursa Dany i aldı ama rotasyona aldı.

Adamların elinde sivok serdar aziz ve ertuğrul vardı şu genç olan çocuk.

Dany i aldılar şimdi. Aslında kötü oldu, takas teklifinde pedro falan kıymetli olabilirdi.

Çevrimdışı adnan

şırnakta 3 askerimiz şehit olmuş.bütün hevesim kaçtı yine futbola transfere dair.allah belasını versin bu kalleşlerin
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Fatih

Ucak simdi havalandi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı kralkartal

Dany i aldılar şimdi. Aslında kötü oldu, takas teklifinde pedro falan kıymetli olabilirdi.
4 tane stoperimiz var altı üstü..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necip+pektemek + 4 m euroya alsak temiz iş 

Çevrimdışı Doğuhan

artık oyuncu da satan bir kulüp olacaksak takas yoluyla da acil fazlalıklardan arınmak lazım

franco ömer(kerim) necip OUT ozan serdar aziz IN

ismail sezer ömer OUT lawal emre güral IN

pektemek tolga OUT Onur Kıvrak IN

varyasyonları denenmeli yıllık ücretlerini düşünürsek para bile kazanmış oluruz

NOT: süzen i de paketlemek istedim ama onu alacak takım bulamadım :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fikret ormana sormuşlar gomez kaç para?
cevap: alırken mi satarken mi :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Scout

Bir Orta Saha ve Kaleci Acilen Alınıp , İmkan Varsa Bir Stoperde Opsiyonlu Kiralanmalı
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 13:03:27 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ayberk

Bana kızacaksınız ama,

kombinenin yüksek olduğunu düşünmüyorum, hele geçen sene almış biri olarak sudan ucuz bile diyebilirim. daha ortada transfer falan yokken almıştım kombinemi. onu alalım, bunu alalım diyoruz ama en az 2 sezonluk kombine satıldı geçen sene 15 bin bile satamadık.
şimdi herkesin yani gücü yetenin kombine alıp, bu kadar sıkıntıda çok başarılı işler çıkaran yönetime, her şeyden önemlisi Beşiktaş'a destek olma zamanı.
stad olsun transfer olsun her şeyin en iyisini en hızlısını isteyip en az destek veren bir taraftar grubumuz var. iğneyi biraz da kendimize batırmamız lazım
Beşiktaş tek, siz hepiniz