Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi oyuncu dostum. Aslında yıldıza doyuruldu taraftar artık şuan alsan kimse algıda filan bile gıkını çıkarmaz.Ama akıllar oralara kadar uzanmaz.
Bjk 2 oyuncudan 18 milyon euro gelir elde etti. Aldiklari 3-4 tane cöp. Bjk o kadroyla en fazla 3.olur yine. Bjknin yerinde ben olsam, Douglas ve Kalinici alirdim. Bir forvet daha alirdim. Cünkü Q7 ve Töre, 4-2-3-1ün kanatlari degiller. Ne savunmalari iyi, ne de kanat forvet özellikleri var. Skor yükü tamamen Gomez cöpünün üzerinde olacak.
Onur 1 hafta izin almış. Kanına girmek lazım gerçekten kaçmaz bu fırsat.
2.5 m euro + maç başı 10 bin euro ortalama 2.8 m euro yıllık nasıl karşılayacağız ?
Adamlar geç gelmesi dışında maliyet olarak çok iyi.Gomez'e Ba'nın maaşını verip Ba'dan gelen parayı olduğu gibi kasaya atıp sadece Atınç'tan gelenle kaleci ve ortasaha hariç transferi bitirdiler.Maddi olarak mükemmele yakın iş çıkarıldı tebrik etmek gerek.Ama zaman olarak tam bir fiyasko var ortada ligin başlamasına iki hafta kaldı sadece.
Her türlü karşılanır çok iyi kaleci. Zaten bir kaleci verince 1.4 milyon euro açık kalacak maaş bütçesinde.Sezer'i göndererek onu da kapatırsın keşke imkan olsa alabilsek.
ne zamana takım oturur ?
Gomez q7 rhodolfo tosic beck aldık hepsi belli bir yaşı var genç takımdan bi anda huzurevine dönmeyelim bu oyuncuları aldık faydalı olucaklar gençlerede beceri kazandırcaklar ama bence sıradaki transfer genç olmalı. Kerim frei ozan tufan takası falan deniliyor saçmalıktır bana göre kerim frei çok yetenekli ve genç bir oyuncu.
6. hafta bence. Fener'e hazır olur takım. Vurup geçersek fena yardırırız 6-17. haftalar arasında.
o zaman fener maçına kadar sadece 1 beraberlik hakkımız var artık derbilerde umudum yüksek
Onur un iyi özellikleri nelerdir. ben uzaktan gelen şutlarda sıkıntısı var diye biliyorum. Onur bizim elimizdeki kalecilerden iyi ama bence kaleci konusunda bir daha kumar oynamamalıyız.
@Kutay Türkmen nerden alıntıladıysan ya alıntı yap ya belirt çünkü yorumda fazlaca kuraldışı kavram var kazayla sen gidersin kodese
tamam abi link versem olur mu http://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/denge-nobeti-125437/index94.html
en büyük handikabı yan toplar karşı karşıya ve uzaktan sutlarda iyi refleksleri iyi genel olarak iyi kaleci