2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904689 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

İyi oyuncu dostum. Aslında yıldıza doyuruldu taraftar artık şuan alsan kimse algıda filan bile gıkını çıkarmaz.

Ama akıllar oralara kadar uzanmaz.
Bizimkiler adam için 500bin teklif ederler tatsızlık çıkar :D bence Ozan Gendter şükela olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 23:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bjk 2 oyuncudan 18 milyon euro gelir elde etti. Aldiklari 3-4 tane cöp. Bjk o kadroyla en fazla 3.olur yine. Bjknin yerinde ben olsam, Douglas ve Kalinici alirdim. Bir forvet daha alirdim. Cünkü Q7 ve Töre, 4-2-3-1ün kanatlari degiller. Ne savunmalari iyi, ne de kanat forvet özellikleri var. Skor yükü tamamen Gomez cöpünün üzerinde olacak.

:kop: :kop: :kop: :kop:

@Kutay Türkmen nerden alıntıladıysan ya alıntı yap ya belirt çünkü yorumda fazlaca kuraldışı kavram var kazayla sen gidersin kodese :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 23:39:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar geç gelmesi dışında maliyet olarak çok iyi.

Gomez'e Ba'nın maaşını verip Ba'dan gelen parayı olduğu gibi kasaya atıp sadece Atınç'tan gelenle kaleci ve ortasaha hariç transferi bitirdiler.

Maddi olarak mükemmele yakın iş çıkarıldı tebrik etmek gerek.

Ama zaman olarak tam bir fiyasko var ortada ligin başlamasına iki hafta kaldı sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Twitterda okuyorum adam 'Xabi gelir' e takılmamış yaşı 34 istemem diyor. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onur 1 hafta izin almış. Kanına girmek lazım gerçekten kaçmaz bu fırsat.
2.5 m euro + maç başı 10 bin euro ortalama 2.8 m euro yıllık nasıl karşılayacağız ?

Çevrimdışı Paletli Vinç

Gomez q7 rhodolfo tosic beck aldık hepsi belli bir yaşı var genç takımdan bi anda huzurevine dönmeyelim bu oyuncuları aldık faydalı olucaklar gençlerede beceri kazandırcaklar ama bence sıradaki transfer genç olmalı. Kerim frei ozan tufan takası falan deniliyor saçmalıktır bana göre kerim frei çok yetenekli ve genç bir oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 23:42:13
  • Beşiktaş / Bodrum
2.5 m euro + maç başı 10 bin euro ortalama 2.8 m euro yıllık nasıl karşılayacağız ?

Her türlü karşılanır çok iyi kaleci. Zaten bir kaleci verince 1.4 milyon euro açık kalacak maaş bütçesinde.

Sezer'i göndererek onu da kapatırsın keşke imkan olsa alabilsek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adamlar geç gelmesi dışında maliyet olarak çok iyi.

Gomez'e Ba'nın maaşını verip Ba'dan gelen parayı olduğu gibi kasaya atıp sadece Atınç'tan gelenle kaleci ve ortasaha hariç transferi bitirdiler.

Maddi olarak mükemmele yakın iş çıkarıldı tebrik etmek gerek.

Ama zaman olarak tam bir fiyasko var ortada ligin başlamasına iki hafta kaldı sadece.
ne zamana takım oturur ?

Çevrimdışı eyupogluemre

Mario Gomez şarkısı eşliğinde dans edenler:

Burada da Schweinteiger, Gomez ve birkaç oyuncu daha milli takımdayken dans ediyor:

Bu akım Türkiye'de de yürür bu sene, herkes Mario Gomez şarkısıyla dans edebilir  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Her türlü karşılanır çok iyi kaleci. Zaten bir kaleci verince 1.4 milyon euro açık kalacak maaş bütçesinde.

belki garip gelcek ama yan toplarda ciddi zafiyeti var bence ama genede çok iyi kaleci keşke alınsa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 23:44:15
  • Beşiktaş / Bodrum
ne zamana takım oturur ?

6. hafta bence. Fener'e hazır olur takım. Vurup geçersek fena yardırırız 6-17. haftalar arasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

1)Cambiasso'ya yıllık 2'den 2 yıllık anlaşma.Aquilani de olabilir.
2)Onur için Pedro+Mustafa+Frei(Bu oyuncuların oynadığı tüm bölgelerde eksikleri var)Hatta İsmail de verilebilir.
3)Defansa opsiyonlu kiralık bir isim.

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez q7 rhodolfo tosic beck aldık hepsi belli bir yaşı var genç takımdan bi anda huzurevine dönmeyelim bu oyuncuları aldık faydalı olucaklar gençlerede beceri kazandırcaklar ama bence sıradaki transfer genç olmalı. Kerim frei ozan tufan takası falan deniliyor saçmalıktır bana göre kerim frei çok yetenekli ve genç bir oyuncu.

Ozan yaşlı ve yeteneksiz anlamı mı çıkarmalıyız? Kerimden gençte o nedenle soruyorum.

Çevrimdışı Scout

Bartlomiej Dragowski 17 Yaşında Kaleci
Maçlarını İzlemek Lazım
http://www.transfermarkt.com.tr/bartlomiej-dragowski/profil/spieler/208166

Koyu ve büyük punto kullanmak kural dışı @Scout
Bu kez ben düzeltiyorum tekrarlamazsan sevinirim.
Bilmiyordum Teşekkürler @Çagrı
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 23:49:00 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

6. hafta bence. Fener'e hazır olur takım. Vurup geçersek fena yardırırız 6-17. haftalar arasında.
o zaman fener maçına kadar sadece 1 beraberlik hakkımız var artık derbilerde umudum yüksek
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 23:50:19 Melamadil ]

Çevrimdışı ender

Onur un iyi özellikleri nelerdir. ben uzaktan gelen şutlarda sıkıntısı var diye biliyorum.
Onur bizim elimizdeki kalecilerden iyi ama bence kaleci konusunda bir daha kumar oynamamalıyız.

Çevrimdışı ender

o zaman fener maçına kadar sadece 1 beraberlik hakkımız var artık derbilerde umudum yüksek
konyada oynarsak 3-4 farklı yeneriz de olimpiyatta ne olur bilemem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onur un iyi özellikleri nelerdir. ben uzaktan gelen şutlarda sıkıntısı var diye biliyorum.
Onur bizim elimizdeki kalecilerden iyi ama bence kaleci konusunda bir daha kumar oynamamalıyız.
en büyük handikabı yan toplar karşı karşıya ve uzaktan sutlarda iyi refleksleri iyi genel olarak iyi kaleci

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 23:57:42
  • Beşiktaş / Bodrum

Refleksleri, birebirleri, iletişimi çok iyi.

Çıkışları, ayağı normal kolay kolay hata yapmaz.

Sıkıntısı sadece yan toplar benim gözlemlediğim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

@Kutay Türkmen nerden alıntıladıysan ya alıntı yap ya belirt çünkü yorumda fazlaca kuraldışı kavram var kazayla sen gidersin kodese :D
tamam abi link versem olur mu http://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/denge-nobeti-125437/index94.html
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı aa1903

onur'u trabzon gönderse bile bize göndermez. hadi gönderdi diyelim, isteyeceği paraya onur'dan daha iyi kaleci bulunur. geçin onur'u, olmaz o iş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 00:00:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ender

en büyük handikabı yan toplar karşı karşıya ve uzaktan sutlarda iyi refleksleri iyi genel olarak iyi kaleci

bu kaleci gördüğümde aklıma gelen ilk şey

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı can1903

Cambiasso olmaz bu saatten sonra bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..