2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905404 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eyupogluemre

Bunlar haricinde Cenk ve Atiba oynar bence :ok:

Cenk Gönen olan mı?   :icool: :icool:

Çevrimdışı Fr1xsivE

tolgayin 3-4 ay gibi geri takima dönme gibi ihtimali yokmu, ligin ikinci devresine yetisse bari

Gecen sene Eylül ayında aynı sakatlıgı gecirdi Onur Kıvrak ve bütün bir sezon oynamadı.
Tolgay icinde aynı sey olacak dönmesi 6-7 ay alışma süreci vs. 2-3 ay zaten sezon bitiyor.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı cursedofdragon

Atınç Nukan : €5M
Quaresma + Beck + Rhodolfo + Tosic + Gomez : €6.25M

alkışlar fikret orman'a  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Neo Nesil

Ali Ece : Cenk Tosun en az 5 m eder Kerim Frei'de 3'e geldi oda hadi en az 4 eder .. ee üste 6 m euroda istiyor bursa .. 15 m eder .. o paraya Premier ligin avrupanın fransanın italyanın ispanyanın peşinde koştuğu aranguiz'i alırsın .. 15 değil 13'e Aranguiz'i alırsın ligin tozunu atar

aranguizin taliplileri fazla, almamız imkansız..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Trabzon karıştı
Onur vs Şota-Hurma olarak kutuplaştı klüp.
Hacıosmanoğlu kamp yapılan otelde kumar oynarken görüntülendi.Klüp karışık adamların 3-4 mevkide eksiği var.İnler+Onur yapabiliriz

Çevrimdışı can1903

Daha birşey bitmedi.. Vodafone arenada #TribünlerİNLER
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı capo di capi

Ben olsam

Kaleci

Tosic
Rhodolfo
Beck

Atiba

Q17
Ozan (Tolgay)
Sosa
Töre

Tosun
Gomez
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı worns

Gökhan İnler düşüşte, o kadar bonservis ve yıllık ücret isteniyorsa düşünülmemeli bile. Ozan zaten etmez o paraları.

Bir ton maliyeti düşük görece genç yabancı alternatif olduğunu düşünüyorum, yönetim onlarla ilgilenmeli.

Bir de Aquilani var. 31 filan ama oyun görüşü çok iyi. Bonservisi yok. Bir kaç yerde haberi çıktı en makulu o olur.

Çevrimdışı Mehmet K

Tatil dolayısıyla forumu çok takip edemiyorum. Ozan'ın bize transfer olma ihtimali nedir?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Ozan gelirse geleceğe de yatırım olur. İnler veya Aquilani önümüzdeki 2 sezonu idare eder. Muhtemelen sonrasında da piyasası kalmaz.

Ben olsam Ozan'ı zorlarım. Ahmet Nur Çebi'ye nedense çok fazla güveniyorum. Yaparsa o yapar bu transferi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı okansosa

Kaleci alınmazsa eğer eldekilerden Cenk'in oynaması lazım her şeye rağmen araya atılan toplarda çıkışları en atletik olan o.
Cenk istediği kadar atletik olsun çıktığı topları alamayıp kaç kere tehlikeli pozisyon olduğunu hatırlıyorum,kullanamadıktan sonra ne önemi var özelliğin
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Scout

İnler'e 3-4 milyon bonservis 2 milyon yıllık vereceğime her türlü Ozan'ı 6 milyona alır 1.4 civarı yıllık veririm.
Ozan 100.000 Tl Yillik Aliyor 1.4 M € Vermek Nedemek 500 Bin € Vermek Bile Fazla @Çağrı
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 22:10:30 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Orta alanda topla alan kateden bir tane oyuncu yok.

Mecbur Sosa, ayaktan gelip top alacak. 15-20 metre geriye çekilirse maksimum performans alınır lakin 40 metre geriye gelirse bir espirisi kalmaz işin...

Takım boyu uzar, önde Töre ve Quaresma'nın bire birlerine kalır iş. Orta sahada tempoyu ayarlayan, geçiş oyunlarında başarılı, topla mesafe katedebilecek bir 8 elzem.

Tabii, tüm bunları bir parça yapan, denge oyununu bilen süpürücü bir 6 bulup; Sosa'yı 8'de kullanabiliriz.

Oğuzhan, orijin de 8 fakat maalesef geçiş oyunlarında ve ikili mücadelelerde halen agresyon problemi var. Yumuşak kalıyor ve pozisyonunu doğru alamıyor. Vücudunu bile doğru kullanmıyor.

Kilo almış sanki.Ligin 2.haftasına hazırlamalı kendini

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 22:16:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ozan 100.000 Tl Yillik Aliyor 1.4 M € Vermek Nedemek 500 Bin € Vermek Bile Fazla @Çağrı

Tolgay da 300'e oynuyordu.

İlk 11 de oynayan her yerliye aşağı yukarı aynı paraları veriyoruz dengeden ötürü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sarp

Kilo almış sanki.Ligin 2.haftasına hazırlamalı kendini

Kilo mu???dal gibi çocuk :)))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 22:21:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Atınç Nukan : €5M
Quaresma + Beck + Rhodolfo + Tosic + Gomez : €6.25M

alkışlar fikret orman'a  :claps: :claps: :claps:

Yine %80 doğru isimler alındı.

Yine çok geç alındı. Erken almayı başarırsak gerçekten işi öğrenmiş olacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Fikret Orman : Xabi Alonso iyi bir futbolcu, Allah sahibine bağışlasın.

Çevrimdışı WoodGryn

Ocak ayında Dzsudzsak alınmalı bu adam kaçırılmamalı başkaları kapmadan alırlarsa iyi olur harika bir oyuncu çok faydalı olur.

Bursa'ya Necip+Pedro+Pektemek+İsmail+4 milyon versek kabul ederler diyeceğim ama Gs'den Danny'i almışlar galiba.

Çevrimdışı eyupogluemre

Daha topa dokunmadı, performansı nasıl olur bilemiyoruz ama kağıt üzerinde Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvet galiba Mario Gomez  :bandit:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gökhan İnler düşüşte, o kadar bonservis ve yıllık ücret isteniyorsa düşünülmemeli bile. Ozan zaten etmez o paraları.

Bir ton maliyeti düşük görece genç yabancı alternatif olduğunu düşünüyorum, yönetim onlarla ilgilenmeli.

Bir de Aquilani var. 31 filan ama oyun görüşü çok iyi. Bonservisi yok. Bir kaç yerde haberi çıktı en makulu o olur.

Aquilani serbestse Ozan diye bu kadar ugrasmanin mantigi nedir? Yok Cenk/Kerim uste para vs. konusuluyor. Kerim'i gondersek sene sonunda o da super gozukecek. Orasi Bursa burasi Besiktas, millet kapanarak oynamiyor Bursa'ya. Ozan kendisini ispatlamis, Avrupa ya da ligde basarilar yasamis bir oyuncu degil.

Çevrimdışı Logins1903

beyler 29 yasını gecmis oyuncular melo ornegindeki gibi maasını odeyerek kulupten bonservisini alamıyormu boyle bir kural yokmu? bilgisi olan varmı? bu uygulama varsa gokhan inlere nasıl 6 milyon euro istiyolar?