Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quaresma attırdı ama sağda kim oynayacak. töre bence sola göre sağda daha etkili. quaresma solda olsun diyorum ama o nasıl olur onu da bilmiyorum
Ya bu dengesiz spikerGomez çok iyi bir oyuncu transferi gerçekleşirse çok faydalı olur diyorya Gerçekleşmedi mi bu transfer ? bu dengesiz niye böyle söyleyip canımızı sıkıyor ?
Kulüp bile yarın İstanbul'da diye yazdı. Takma kafaya yani.
Şu Bjk tv yi digiturk den çıkartıp normal hd yayın yapalım. Takımın kanalını normal yayınlayın hem reyting artar. Bu tip seylerde masraftan kaçmamamız lazım. Takımın marka değeri için bu tip şeyler önemli. TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmail ile Mustafayı hemen pazarlamamız lazım Bursa'ya.Çatır çatır gollerini de attılar
Yani artık uzun süredir bekliyoruz ettiğimiz sabırın maddi hesabı yok yani baya bi sabrettik
Demba Ba transferi de böyle olmuştu galiba.Hatta bence o daha zorluydu.Gomez'in bize çok zor gelmesinin sebebi arada gsnin olması ve yıldız oyuncu olmasıdır.Sen almasan hemen adam kapış kapış gidecek.
hd yayına geçmenin o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. muhtemelen yüksek meblağlı yatırım gerekiyordur.
https://twitter.com/ersinduzen/status/626452673173286912
Yani iyiki cincon dan önce davrandık aldık ve iyiki aldık diyebileceğimiz bir performans sergileyeceğine inanıyorum kendini ispat edecektir çünkü güntekin onay bugün açıkladı gomez artık iyileşti dedi gol kralı olur dedi beşiktaşta başarılı olacaktır dediQuaresmayla çok can yakarlar.
Bende az çok izledim.Santraforda dünyanın belkide en iyisi ya da en iyi 2.si.Forvet değil yalnız santrafor şimdi abarttın diyenler çıkmasın da.
muhtemelen orta saha alıp transferi kapatırlar, kaleci falan alacaklarını hiç zannetmiyorum anca devre arası transfer döneminde alırlar kaleci o zamana kadar idare edicez artık
Gomez Ronaldo ve Messiden sonra Dünyada en çok gol atan oyuncuymuşV.Persie değil bak Gomez sen düşün yani V.Persie Demiyor Gomez Diyorlar