2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907943 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Logins1903

https://twitter.com/ersinduzen/status/626452673173286912

sozlesmesinin son senesindeki bir futbolcu icin bu kadar ucret cok bence yalan haber birde 29 yasını gecen oyuncularda melodaki gibi son senelerinde yıllık ucretini odeyip  serbest kalamıyolarmı gokhan inlerde bu secenek yokmu?

Çevrimdışı Hasan Akten

Kerim+Mustafa/Ömer+3 milyon euroya Ozan alsak süper olur.

Çevrimdışı Easthanbool

Ersanla Rhodolfo uyumunu da sevdim inşallah aynen devam ederler
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

https://twitter.com/ersinduzen/status/626452673173286912

:akuma: :akuma: :akuma: :akuma:

Seneye sözleşmesi bitiyor 31 yaşında oyuncu... Ayrılmaya ikna edersen gelir. 6 milyon imkansız.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu kadar güçsüz bir rakibe karşı stoper tandeminin uyumunu değerlendirmek pek mantıklı değil bence.

Çevrimdışı WoodGryn

Şu pektemeği necibi olcayı bi elimizden çıkarsak harika olacak Bir an önce gitmeleri lazım hele ki pektemek ya ayar oluyorum bu adama ben
zap zayıf birşey eti ne budu ne koşamıyor hiçbirşey yapamıyor ufacık birşey
hemen gitmesi lazım aldığı parada az değil arkadaş 1.8 milyon euro alıyor Quaresma bile 1.7 milyon euro alıyor  :evillol:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Hocanın acıklamalrında sunu cıkardım bazı maclara şu ileri ucla cıkabiliriz.

Gomez

Olcay - Quaresma - Tore

Sosa - Atiba
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocanın acıklamalrında sunu cıkardım bazı maclara şu ileri ucla cıkabiliriz.

Gomez

Olcay - Quaresma - Tore

Sosa - Atiba

nayır olcay kes kerim koy oraya öyle çıkcaz :)

şöyle bir yorumları okudumda adam sayfanın birinde quaresma başladı yine şımarık şımarık paslara diyor sonra 2.ci sayfada quaresma'yı övüyor çok canlar yakar filan diyor :) Çok değişik bir taraftarız vesselam  :)

Çevrimdışı Fr1xsivE

Konu kilit. :lol:

Şu resmi link halinde atabilirmisin rica etsem

Çevrimdışı WoodGryn

Şunu farkettim Quaresma ilk geldiğinde daha çok bencildi hiç pas atmıyordu ilk beşiktaşa geldiğinde
ama şu maçta gördüm kü biraz daha takım oyununa uygun takımı oyunu çerçevesinde oynuyor paslarını atıyor sürekli kendi gitmiyor bu dikkatimi çekti
olgunlaşmış toparlanmış Q7 ve Töre Gomeze güzel asistler yaparlar.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ersanla Rhodolfo mac boyu sadece yanyana kostular.

Rakip herhangi bir baskı vs. de yapmadı o yüzden ben herhangi bir uyum göremedim.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı magnes

@Fr1xsivE

Van Persie golüyle Gomez'e cevap vermiş Persie daha iyi  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

şöyle bir yorumları okudumda adam sayfanın birinde quaresma başladı yine şımarık şımarık paslara diyor sonra 2.ci sayfada quaresma'yı övüyor çok canlar yakar filan diyor :) Çok değişik bir taraftarız vesselam  :)

maçı izlemedin sanırım. bir pozisyonda düzgün orta yapabilecek ya da içeri girebilecekken rabona denen hareketi yaptı ve kalecinin üstüne giden topu rahatça tuttu.

daha sonrasında ise böyle hareket yapmadan direk orta yapmayı denedi 1-2 tehlike bir de asist yaptı.

quaresmanın zaten eksi olarak gözüken tarafı bu tip hareketleri çokça yapması. geçen geldiğinde de böyle hareketlerle taraftarı gazlamaya çalışıyordu. etkisi oldu mu bu hareketleri olmadı hatta bir keresinde beceremedi arkasından kırmızı kart gördü takımı sabote etti.

heralde senin kafanda ya sadece öveceksin ya da yereceksin. işte hep bundan kaybediyoruz. sorgulama yok ki tın
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fr1xsivE

Çevrimdışı Deniz

Geçen sene de güzel bir kadro kurarken iyi bir sağ bek almamanın acılarını lig içinde epey çektik ..

Yine güzel bir kadro kurma aşamasındayız ama bu kez de kaleci almayı düşünmüyoruz.

Kaleci almak şart,şampiyonluk yolunda kaleci transferinin ne kadar önemli olduğunu görecez.Geç olmadan bu iş bitirilmeli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

1 kaleci 1 ön libero alalım.Uefa avrupa liginde final garanti sakatlık birşey olmazsa  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Geçen sene de güzel bir kadro kurarken iyi bir sağ bek almamanın acılarını lig içinde epey çektik ..

Yine güzel bir kadro kurma aşamasındayız ama bu kez de kaleci almayı düşünmüyoruz.

Kaleci almak şart,şampiyonluk yolunda kaleci transferinin ne kadar önemli olduğunu görecez.Geç olmadan bu iş bitirilmeli..

Bosuna hevesleniyoruz bence kaleci alınmayacak.

Zaten ihtiyaclara bakıldıgında 1 stoper - 2 orta saha - 1 kaleci almamız lazım fakat sadece 1 adet orta saha alınacak oda belki ..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersin Düzen kim ya inanmayın böyle adamlara.Haberleri Fırat'tan alıyordur kesin ikisi de güvenilmez

Bosuna hevesleniyoruz bence kaleci alınmayacak.

Zaten ihtiyaclara bakıldıgında 1 stoper - 2 orta saha - 1 kaleci almamız lazım fakat sadece 1 adet orta saha alınacak oda belki ..

2 tane orta sahaya gerek yok bence 1 ön libero 1 kaleci yeterli.Sosa,atiba,necip,oğuzhan,transfer,sosa,quaresma burdan güzel orta sahalar yapabiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 21:39:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ozan'ı alırsak geriye bir tek kaleci kalıyor onu 31 Ağustos'a kadar beklemeye razıyım.

Ozan Sosa Oğuzhan çok sağlam olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 21:41:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ligde an itibariyle en iyi hücum 4'lüsü bizde.

Quaresma Töre Sosa Gomez.

Tolgay olsa efsane olurdu. Eğer Ozan alınırsa seneye Ozan Tolgay resmen yardıran bir ortasaha olur.

İyi bir sol bek ve Beck ile müthiş bir 8'li çıkar ortaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Şaka maka taraftar Xabi Alonsoyu istiyor ya puahahhaa
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Ali Ece : Cenk Tosun en az 5 m eder Kerim Frei'de 3'e geldi oda hadi en az 4 eder .. ee üste 6 m euroda istiyor bursa .. 15 m eder .. o paraya Premier ligin avrupanın fransanın italyanın ispanyanın peşinde koştuğu aranguiz'i alırsın .. 15 değil 13'e Aranguiz'i alırsın ligin tozunu atar
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "