2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904481 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Cılgın cocuk iso güzel attı asisting q7
Yalnız quaresma sag kanatta , sol kanatta oynadıgından cok daha etkili olan bir oyuncu bu bize biraz sıkıntı yasatabilir.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Easthanbool

Oo İsmail güzel attı asist QUARESMAAA  :halay:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mert E

Çevrimdışı TALAT

quaresma oyuna girdikten sonra sağdan çok güzel ortalar yaptı (rabona hariç) ama sağda töre dersek solda nasıl yapacak bakalım bu ortaları
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı F1903

Bursaspor'dan Ozan'i veya Serdar Aziz'i mi aliyorlar, Erciyes'ten Ogulcan'i mi aliyorlar bilmiyorum ama bir sekilde takas ile Serdar, Necip, Ismail ve Pektemek'ten en az 2 tanesinin gonderilmesi lazim.

Fener'in bana gore bu transfer sezonunda yaptigi en dogru hamle 'biz ust duzey bir kadro kurmak istiyoruz, vasat oyunculara takimimizda yer yok' argumaniyla 5 oyuncusu ile yollarini ayirmasiydi.

Aynisini bizim de yapmamiz lazim. Biz Gokhan Tore, Sosa, Oguzhan, Cenk Tosun, Gomez vs. gibi futbolu iyi bilen ve iyi oynayan kaliteli isimler ile yolumuza devam etmek istiyoruz, vasat oyunculari yedek olarak dahi takimda tutmak istemiyoruz demeli ve teker teker gondermeliyiz.

Çevrimdışı TALAT

aha pektemek de attı. ben bugün dışarda yatarım arkadaş. ismailden sonra pektemek de gol attı. deprem falan olur mazallah

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma bu sene coşacak gibi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mert E

Eyvah Pettemek de attı bugün hayırdır ya  :ishock: :halay:

Çevrimdışı mehmetthedum

Pektemek attı asisting ismail. Ayrıca ersan da atmıştı.

Noluyo yav?
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 20:55:03 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Easthanbool

Pektemek gol demek  :naughty: :dry:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

ismaille pektemek gol atti basimiza gelecek var :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı F1903

Serdar, Necip, Ismail ve Pektemek'i gondermeliyiz yazmamin uzerinden 2 dakika gecmeden once Ismail sonra Pektemek gol atti. Bu nasil bir durumdur :)

Çevrimdışı Easthanbool

İsmail ile Mustafayı hemen pazarlamamız lazım Bursa'ya.Çatır çatır gollerini de attılar  :deal:

Çevrimdışı Deniz

İsmail ve pektemek gol attı ben şok ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

Bu maçta çıkaracak 2 sonuç var. 1) ismail ve pektemek gol attığına göre rakip çok güçsüzdü bu maçı pek fazla ölçü almamak lazım :)
2) quaresma ismaile bile kafa golü attırdığına göre m.gomez e ne goller attırır orasınıda renkliler düşünsün ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Neo Nesil

böyle yayın mı olur ya çıkalım şu digiturk'ten adam akıllı HD yayın yapalım ücretsiz.Başkana sesleniyorum sahip çıkalım kanala bizim kanalımız oluyorda :D  :biggrinking: :halay: :ishock: :evillol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=MVAaQbf7N2Y&feature=youtu.be&t=28s

0:28

Çevrimdışı TALAT

Bu maçta çıkaracak 2 sonuç var. 1) ismail ve pektemek gol attığına göre rakip çok güçsüzdü bu maçı pek fazla ölçü almamak lazım :)
2) quaresma ismaile bile kafa golü attırdığına göre m.gomez e ne goller attırır orasınıda renkliler düşünsün ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

quaresma attırdı ama sağda kim oynayacak. töre bence sola göre sağda daha etkili. quaresma solda olsun diyorum ama o nasıl olur onu da bilmiyorum

Çevrimdışı Deniz

Gol bile attılar sat sat sat  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

Q7 ismaile bile kafa golü attırdi.Gomez ile birlikte çok fena ateş edecekler

Çevrimdışı aa1903

tolga iyi oynuyormuş, pektemek ve ismail gol atmış. iyi mi kötü mü bilemedim :D

Çevrimdışı Scout

Quaresma Paslı oynamaya baslamis
Pika Pika

Çevrimdışı okansosa

Moustapha Pactemec gol atmış geçen sene de böyle saçma sapan bir takıma 3 tane atmıştı hazırlık kampında istatistiğini bozmuyor :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı F1903

Bir yandan Ismail ve Pektemek'in gol atmasi Senol Hoca'yi yanlis dusuncelere sevkeder diye korkuyorum bir yandan da belki Bursa'nin dikkatini ceker ve artik takasa daha sicak bakarlar diye seviniyorum. Tarifsiz duygular yasatti bu arkadaslar bana..

Çevrimdışı WoodGryn

Ya bu dengesiz spiker
Gomez çok iyi bir oyuncu transferi gerçekleşirse çok faydalı olur diyor
ya Gerçekleşmedi mi bu transfer ? bu dengesiz niye böyle söyleyip canımızı sıkıyor ?

Çevrimdışı Karabay

q7 şımarmazsa fark katacak bize. bu gelişinde ayakları daha iyi basıyor.