2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907192 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Televizyon Kanalınada Transfer Gerekiyor  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

böyle yayın mı olur ya çıkalım şu digiturk'ten adam akıllı HD yayın yapalım ücretsiz.Başkana sesleniyorum sahip çıkalım kanala bizim kanalımız oluyorda :D  :biggrinking: :halay: :ishock: :evillol: :lol:

Çevrimdışı Yankee

Hakikaten ben hayatımda böyle amatör bir kanal görmedim ya. Acınacak haldeler. Beceremiyorsanız yayınlamaya kalkışmayın  :steamed:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Kalitesizligini gectim su kanalin da bi maci bari adam gibi verin. 1 saattir sorunu cozemediler ya

Çevrimdışı Fr1xsivE

Yayın tekrardan aktif.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hepimiz maçı izliyorduk.. Bu lanet olası kanelin ertrafını çerçeve yapmamışlar... Çoluğumuz var çozoğmuz var.. Çocuğumuz var..

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Bu degisiklik iyi olmus takıma bi hareket getirir belki.

Çevrimdışı Ersoy

Hepimiz maçı izliyorduk.. Bu lanet olası kanelin ertrafını çerçeve yapmamışlar... Çoluğumuz var çozoğmuz var.. Çocuğumuz var..

:evillol: :evillol:

Biz izleyemedik iyi kötü kurtulduk.Elin renklisi izlese ne olur ? Bizimle dalga geçmez mi ? :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Easthanbool

BJK Tv açıldığından beri amatörce yönetiliyor ne yazık ki.Lafta kaç zamandır uydu yayınına geçilecek.
O kadar masraflı bir şeyde değil halbuki klüp için
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı musacn1903

motta ön libero  :ebebe:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

BJK tv twitterda tt oldu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hadi Quaresma bu takımın oyuncusu olduğunu herkese gösterme zamanı.
Taraftarlara iyi ki dönmüşsün dedirtmelisin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Sarp

Kan ter içinde kendimi eve attım. Maçı açtım beeeee oda neee cenk çıkıyor  :bawling:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şu uzun pası ismaile kim attı ? lütfen rhodolfo diyin.

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Şu uzun pası ismaile kim attı ? lütfen rhodolfo diyin.
Rhodolfo attı.  Süper :))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ulan adamların kaleciye bak ya  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Rhodolfo attı.  Süper :))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir an necip attı sandımda korktum.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ulan adam girer girmez sakatlanıyordu ya  :s20: :s20: :s20: :s20: :akuma:

Çevrimdışı Yankee

Çevrimdışı Deniz

Quaresma girer girmez adam Q7 ye daldı..

Çevrimdışı Deniz

Çigano iyi çalımlar atıyor  :icool: