Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haha Güldüm , Federasyonun Ne Yapacagi Belli Degil Seneye Kurallar Degisirse ve Sen Elindeki Gelecek Vaadeden Yerli Oyuncuyu Yolluyorsan Senden Şüphe Ederim
GK : Tolga-GünayRB : Beck-SerdarCB : Rhodolfo-MilosevicCB : Ersan-FrancoLB : Motta-TosicDMF : Atiba-VeliCMF : İnler-TolgayAMF : Sosa-OzzyRMF : Töre-KerimLMF : Quaresma-OlcayFW : Gomez-CenkSistemde gol atmalarda sıkıntı çekebiliriz.Burda ortasahayı ele alalım.Şimdi Gomez tek başına ligte 20 gol attığını varsayalım.Kilit adamlar ileri ortasaha üçlüsü yani Sosa-Quaresma-G.Töre oluyor.Şablona kağıt üzerinde bakınca müthiş bir ileri hatmış gibi gözükse de bu 3lünün gol istatistiği normalin altında diyebiliriz.3ü de önemli Extra iş yapan oyunculardır.Quaresma artık kolay kolay değişemez oyun karakteri olarak daha çok asist yapan kanat özelliğinde keza Sosa da asist apan ortasahadır.Gökhan Töre ise daha 24 yaşında ve hızlı gelişen bir oyuncu.Törenin gol atma özelliğinin gelişmesi gerek aynı Robben gibi.Çok iyi özellikleri var her maçta göze çarpan ve en gayretli en az hata yapan oyuncudur Töre.Ama gol yollarında daha aktif kendini göstermeli.Kanatlarda kalmamalı.Sosa ve İnlere de büyük iş düşüyor.Gol istatistikleri en aşağı 7-8 gol olmalıdır ki İleri hücum gücünü sadece kağıt üstünde değil sahada Goller,asistler olarak verim alınmalı.İlk mesajımda biraz uzun yazdım kusura bakmayın
©Cihan Di Lazoglu© @ChnLzoglu 23 sn.24 saniye önceBursaspor baskaniOzana karsilik gokhan tore ve quaresmayi istedi ve hayata gözlerini yumdu.
eurosport ta Filorentina açıklama yapmış, Beşiktaşlı yöneticilerle son detaylar görüşülüyor diye Gomez için, ulan ne son detaymış bu.
Bu akşam ki NK Zavrc maçı BJK TV'den mi yayınlanacak? D-Smart reklamında göremedim de.