2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929858 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaanzor

Ozan işi İnlerin fiyatını düşürmek için Başkanın tiyatrosu olabilir :)
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kralkartal

En güzeli İsmail pektemek necip + 6 milyon tl = ozan tufan   

Çevrimdışı atalay

Ozan - Cenk takasına nasıl inanıyorsunuz üstelik 6 milyon euro.

Tosun - Ozan ile kafa kafaya bile takas edilmez.

Ozan'ı istiyoruz orası ayrı.

Alırsak yada almışsak da iyi transfer yapmış oluruz.

Çevrimdışı TALAT

ekşiden

6 milyon euro + kulübün demiören'e borçları karşılığında bursaspor'dan transfer edilmiştir, hoş gelsindir.

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada yazılana göre onur krizinin sebebi öndeki araca binmesiymiş  :D :D Süleymanda arkadakine geç demiş bu ne la :evillol:

Çevrimdışı talha

Haha Güldüm , Federasyonun Ne Yapacagi Belli Degil Seneye Kurallar Degisirse ve Sen Elindeki Gelecek Vaadeden Yerli Oyuncuyu Yolluyorsan Senden Şüphe Ederim

Kurallar daha değişmez. Ayrıca ciddiyim Kerim'İ çok abartmayın. Ben de seviyorum. Hızını ve yeteneğini de bayılırım ama o kadar işte. Takım içinde kendine yer bulamıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı OrhanAker

Ozan haberleride asılsız gençler biri sağlam sallamış  :) Bölükbaşı yalanladı

Çevrimdışı musacn1903

Ne yaptınız siz ya cenk tosunumnbonservisi tek basına 6 m di ne takası . Kerimi şenol hoca bırakmaz . Ozaman en fazla ömer pektemek necip verirler belki bir tane kiralik verilir bir seneligine birisi ama o kerim ya da cenk olmaz

Çevrimdışı TALAT

yalnız olur da transfer dönemini bir şekilde gomez+ozan+onur ile kapatırsak

hayali bile güzel  :ishock:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Haber doğru olsaydı eğer ;

Ozan Tufan Beşiktaş'ta 

Değil

6 milyon euro ve Cenk Tosun Bursa da  olmalıydı

Neyse; forumu hareketlendirdi bu asparagas haber  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fr1xsivE

GK : Tolga-Günay

RB : Beck-Serdar
CB : Rhodolfo-Milosevic
CB : Ersan-Franco
LB : Motta-Tosic

DMF : Atiba-Veli
CMF : İnler-Tolgay
AMF : Sosa-Ozzy
RMF : Töre-Kerim
LMF : Quaresma-Olcay

FW : Gomez-Cenk

Sistemde gol atmalarda sıkıntı çekebiliriz.Burda ortasahayı ele alalım.Şimdi Gomez tek başına ligte 20 gol attığını varsayalım.Kilit adamlar ileri ortasaha üçlüsü yani Sosa-Quaresma-G.Töre oluyor.Şablona kağıt üzerinde bakınca müthiş bir ileri hatmış gibi gözükse de bu 3lünün gol istatistiği normalin altında diyebiliriz.3ü de önemli Extra iş yapan oyunculardır.Quaresma artık kolay kolay değişemez oyun karakteri olarak daha çok asist yapan kanat özelliğinde keza Sosa da asist apan ortasahadır.Gökhan Töre ise daha 24 yaşında ve hızlı gelişen bir oyuncu.Törenin gol atma özelliğinin gelişmesi gerek aynı Robben gibi.Çok iyi özellikleri var her maçta göze çarpan ve en gayretli en az hata yapan oyuncudur Töre.Ama gol yollarında daha aktif kendini göstermeli.Kanatlarda kalmamalı.Sosa ve İnlere de büyük iş düşüyor.Gol istatistikleri en aşağı 7-8 gol olmalıdır ki İleri hücum gücünü sadece kağıt üstünde değil sahada Goller,asistler olarak verim alınmalı.

İlk mesajımda biraz uzun yazdım kusura bakmayın :)

Öncelikle  :hosgeldin

Yazında " Töre en az hata yapan oyuncudur " dışındaki herseye katılıyorum.  :ok:

Bu arada agır Töreciyimdir fakat cok fazla sey yapmak istemesinden dolayı cok hata yapıyor.

Mesela artık geri geri orta sahaya kadar adam calımlamaya calısmasından vezgecmesi lazım topu rakip alandan alıyor bazen bizim kaleye dogru sürüklüyor topu halbuki ver gerideki adama sen kos ileri yine.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Kemal

Gomez KAP'ı nerde çıldırıciim !!!!

Çevrimdışı kaanzor

©Cihan Di Lazoglu© ‏@ChnLzoglu  23 sn.24 saniye önce
Bursaspor baskani
Ozana karsilik gokhan tore ve quaresmayi istedi ve hayata gözlerini yumdu.

:lol: :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yeni forvet alınırsa Cenk verilebilir ama 6milyon çok fazla.Cenk'in daha öteye gidebileceğini düşünmüyorum hep yedek kalacak ve 25 yaşına geldi artık hala çocuk muamelesi görüyor taraftardan

Çevrimdışı Mert E

©Cihan Di Lazoglu© ‏@ChnLzoglu  23 sn.24 saniye önce
Bursaspor baskani
Ozana karsilik gokhan tore ve quaresmayi istedi ve hayata gözlerini yumdu.

:lol: :lol:
Zirvede bırakmış  :kop:

Çevrimdışı Kemal

eurosport ta Filorentina açıklama yapmış, Beşiktaşlı yöneticilerle son detaylar görüşülüyor diye Gomez için, ulan ne son detaymış bu.

Çevrimdışı Scout

Muhammed Demirci BayramPaşaya Gitmiş  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı okansosa

daha yeni girdim internete bu gomez kiralık olayı nedir ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

eurosport ta Filorentina açıklama yapmış, Beşiktaşlı yöneticilerle son detaylar görüşülüyor diye Gomez için, ulan ne son detaymış bu.

Bu İtalyan'lar bizden beter.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ANÇ Ozan için Bursaspor la anlaşmış haberleri var sanırım bundan bir tek Bursaspor un haberi yok  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı WoodGryn

Yeter artık ya ne son detayı ? ne bitmez detaymış bunlar arkadaş ya her saniye detay detay yeter ya
bitsin artık şu iş bi kap açıklaması yapmadılar ya.

Çevrimdışı magnes

Bu akşam ki NK Zavrc maçı BJK TV'den mi yayınlanacak? D-Smart reklamında göremedim de.

Çevrimdışı Mert E

Bu akşam ki NK Zavrc maçı BJK TV'den mi yayınlanacak? D-Smart reklamında göremedim de.
Bjk tvde hocam

Çevrimdışı TALAT

evet. muhtemelen oynanacak stad çok kötü. sadece böyle stadyumlarda kameraları yerleştirecek yer olmadığı için dsmart yayınlamıyor. geçen senelerde de böyle olmuştu.

yani zeminden kamera ile izleyebiliriz maçı