2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930832 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Eğer Ozan İçin Kerim  veya Tosundan Vazgecilmisse Çok Ağır Küfür Ederim  :duman:
Pika Pika

Çevrimdışı BavyeraKartali

sizin teklifiniz neydi ?
6M'e Ozan Kalibresinde G.Amerika'dan 3 tane genç alırsın biraz fazla para olur. İnanmıyorum da.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı federo

Çevrimdışı Arkadyeviç

piyasası olan bir oyuncu. beşiktaşla değeri daha da artacaktır. ayrıca direk 11 milli oyuncu. 6'ya alıp 1-2 sene içerisinde 12-15 arasına satabiliriz.

şu an bile 7m piyasası var

Bize gelirse direk keserler milli Takımı'n 11'inden.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

6M'e Ozan Kalibresinde G.Amerika'dan 3 tane genç alırsın biraz fazla para olur. İnanmıyorum da.

ozanın şöyle bir artısı var. adamın avrupadaki piyasası hali hazırda 6-7m . alırsın oynatırsın iyi paralara satarsın. performansını da az çok biliyorsun zira hem bizim ligde oynadı hem de şenol hocanın öğrencisiydi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

sizin teklifiniz neydi ?

2M + Kerim olabilirdi. Ki bence en fazla olması gereken bu. Ozan tamam yetenekli iyi bir oyuncu ama öyle çok yüksek paralara da olmamalı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Necip + Pektemek verilsin 6 m euro da verisin ben razıyım :D

Çevrimdışı murat_

Şu Nani bitik transfer dediğimde üstüme çökenlerin isimlerini almıştım bu arada :D

Dün beni yanıltmadı 10 hafta filan geçsin hepinize teker teker iade-i ziyaret yapacağım  :evillol:

peki persie :D adam 68 de oyuna girdi hic bir katkisi olmadi 3 yada defa ayagi topa deydi  :tabe: valla gomez gelsin persi yi yer arkasina bakmaz Q7 de ayni seklde naniyi cok eylenecez cokk  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Savaş

6 milyon çok para. Artı bir de Cenk? Geçiceksin o işi. Olmaz o iş.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Sahsen ben Cenk e karsi cikildigi kadar Kerime de karsi cikilmasi gerektigini dusunuyorum...Daha yapacak cok seyi var Kerimin hizi adam eksiltme yetenegi gelisime acik alt yapisi ingiltere v.s kesinlikle Kerim de kalmali.N,I,O,M bunlar varken onlara sira gelmemeli !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/626368779669348352

Şu olay doğruysa çok büyük tepki alırlar. İhtimal vermiyorum böyle bir şeye ama yinede belli olmaz.

Çevrimdışı Scout

2M + Kerim olabilirdi. Ki bence en fazla olması gereken bu. Ozan tamam yetenekli iyi bir oyuncu ama öyle çok yüksek paralara da olmamalı.
Sat Kerimkde Tosunuda Quaresmayida Oguzhanida Tolgayida Toreyide Siz Ne Yapiyorsunuz Ya Anlamis Degilim , Kerimden Vazgecersen Yedegin Kim Olacak Olcay mi Pektemek mi  :s20:
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Ozan haberi Hakan Gündoğardan . Cenk Tosun haberide Fanatikten..

SAKİN  :evillol: :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

Kerimle kafa kafaya olursa ok
Cenkle hayatta olmaz bu takımın 2. forveti Cenktir.
6m euro ya ok

Başkan 3+mustafa+necibe bağlar bu işi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı keremd

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  22 sn.23 saniye önce
SON DAKİKA ! Mario Gomez, kendisini Beşiktaşlı yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Çevrimdışı HudutKartalı

GK : Tolga-Günay

RB : Beck-Serdar
CB : Rhodolfo-Milosevic
CB : Ersan-Franco
LB : Motta-Tosic

DMF : Atiba-Veli
CMF : İnler-Tolgay
AMF : Sosa-Ozzy
RMF : Töre-Kerim
LMF : Quaresma-Olcay

FW : Gomez-Cenk

Sistemde gol atmalarda sıkıntı çekebiliriz.Burda ortasahayı ele alalım.Şimdi Gomez tek başına ligte 20 gol attığını varsayalım.Kilit adamlar ileri ortasaha üçlüsü yani Sosa-Quaresma-G.Töre oluyor.Şablona kağıt üzerinde bakınca müthiş bir ileri hatmış gibi gözükse de bu 3lünün gol istatistiği normalin altında diyebiliriz.3ü de önemli Extra iş yapan oyunculardır.Quaresma artık kolay kolay değişemez oyun karakteri olarak daha çok asist yapan kanat özelliğinde keza Sosa da asist apan ortasahadır.Gökhan Töre ise daha 24 yaşında ve hızlı gelişen bir oyuncu.Törenin gol atma özelliğinin gelişmesi gerek aynı Robben gibi.Çok iyi özellikleri var her maçta göze çarpan ve en gayretli en az hata yapan oyuncudur Töre.Ama gol yollarında daha aktif kendini göstermeli.Kanatlarda kalmamalı.Sosa ve İnlere de büyük iş düşüyor.Gol istatistikleri en aşağı 7-8 gol olmalıdır ki İleri hücum gücünü sadece kağıt üstünde değil sahada Goller,asistler olarak verim alınmalı.

İlk mesajımda biraz uzun yazdım kusura bakmayın :)

Çevrimdışı Tolga

Ozan haberine inanmadım.

Ama doğruysa da paradan daha çok Cenk Tosun'un takasta kullanılmasına kızarım.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 15:41:58 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Cenk Tosun u verirsek küfür edicem (içimden)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı canU

Ozan Tufan, alınmışsa iyi transfer.

Bir santrafor + bir orta saha daha düşünüyorlar...
ağzından bal damlıyor da KALEEEEE  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :s20: :s20:

Çevrimdışı Easthanbool

Ozan'ın yanında Timsah Arena'yı da vereceklerse kabul malum stat yetişmeyecek gibi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  22 sn.23 saniye önce
SON DAKİKA ! Mario Gomez, kendisini Beşiktaşlı yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.
Sözleşmeyi imzaladı ama daha kulübü ile görüşmelere başlanmıştır Kap'ı gelmedi iyi sallıyorlar hemde baya iyi.

Çevrimdışı beşiktaşk

necip mustafa ve ismail haricinde kim verilirse takasta benim gözümde başarısız bir hamledir... frei tek başına 6 eder cenk tek başına 6 eder inşallah doğru değildir

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 15:41:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
6milyon euro çok para 18 milyon tl yapar.
artı ikide futbolcu veriyorsun.
bir tabata kazığı daha geliyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana