2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948995 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Düşüncen için teşekkürler abi :) btb(box to box): sahada iki kutunun arasını oynayabilen, teoride kendi ceza sahası önünden rakip ceza sahasına kadar büyük bir alanı kullanan oyunculara deniyor. Çift yönlü diye tabir ettiğimiz oyuncular yani.

Ozan çok göz önünde ve sakatlık olsun olmasın alınması istenecek oyunculardan biri. Şu an iki sakat futbolcumuz da olduğundan iyice cazip hale geldi. Bana kalırsa şu an 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var. Ozan - Mvilla alındığını varsayalım rotasyona girecek tek oyuncu bence atiba'dır. O da mvillayı yedekler, ozanın alternatifi yine olmaz. Fakat gelecek sezon için düşünürsek ben atibanın veya velinin gönderilmesi taraftarı olurum. Atibanın yaşı epey ilerlemiş olacağından göndermek zor olabilir. (Sözleşmesi 1+1 ise bu yazdığım geçersiz kalır.) velinin talipleri vardı satılabilir. Böylece idealim, hayalim olan orta ikili kadrosuna sahip oluruz: Tolgay, Ozan, Mvilla, Atiba/Veli(tercihim Veli).

Tşk  :ok: E hadi hayırlısı

Bu dört oyuncunun kadroda olması demek o bölgeyi sadece bir yıl arayla 1 den 6 ya 7 ye çıkarmak demek.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Fiorentina, Gomez yerine  Mattia Destro yu almayı düşünüyor.

12M bonservis bedeli isterler o adama
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Gomez'i alamazsak Fikret Orman : Sanırsın Amazon Ormanlarında yeni bir İbrahimoviç keşfettik.  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Temsili falan değil  :kop:

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eski divan başkanımız  Şeref Nasır  abi de  az önce  şöyle  yazdı.

Şeref Nasır
37 dk. ·
Florentinaya bu gün yatırılması gereken 2,5 milyon Euro banka hesabına yatmadığı için henüz transfer tamamlanmadı yani Florentinanın 25 kişilik listesinde görünüyor. Bakalım izleyelim belki yarın yatar bu ücret.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'de olmazsa büyük ihtimal küfürden banlanırım. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Eski divan başkanımız  Şeref Nasır  abi de  az önce  şöyle  yazdı.

Şeref Nasır
37 dk. ·
Florentinaya bu gün yatırılması gereken 2,5 milyon Euro banka hesabına yatmadığı için henüz transfer tamamlanmadı yani Florentinanın 25 kişilik listesinde görünüyor. Bakalım izleyelim belki yarın yatar bu ücret.

eğer bu doğruysa bonservis bedeli var.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı brkntcnr

eğer bu doğruysa bonservis bedeli var.
Hayır galiba Gomez in fiorentina dan alacağı olan para bu. O hesaba yatmadığı için olabilir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Hayır galiba Gomez in fiorentina dan alacağı olan para bu. O hesaba yatmadığı için olabilir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fiorentinaya yatırılacak diyor ama.

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi ben Gomez olayını anlamadım.Biz mi parayı yatırmamışız ? Adamlar son anda değişik maddeler mi eklemişler ?
@atalay bilgin varsa yzarsan memnun olurum.Buraya yazmam diyorsan özelden mesaj at bari. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/firenzeviola_it/status/626067860641726464

YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBAR

bugün iki toplantı yapılmış fio ile. ilk toplantı sabah yapılmış bir sonuç çıkmamış. ikincisi ise öğleden sonra ve muhtemelen devam ediyormuş. birkaç saat içinde ya da yarın sabah sonuç çıkar ve gomez şu an bulunduğu monacodan direk türkiyeye geçer. diyor
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 19:46:37 TALAT ]

Çevrimdışı Tolga

Gomez transferi bir şekilde olumlu sonuçlanacaktır.

Ne Gomez bu paraları başka bir Avrupa takımından alabilir ne de biz şu dakikadan sonra Gomez'den daha iyisini alabiliriz.

Bu hafta bu iş resmiyete dökülür artık ben ilk defa bir transferde rahatım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

fiorentinaya yatırılacak diyor ama.
Talat  korkunç bir  bilgi  kirliliği var.Daha doğrusu  bilgi  eksikliği.Millet  yakaladığı  kelimeyi  iletiyor sen cümle yapmaya  çalışıp mana çıkartıyorsun.Başkası da  ona  yorum yapıyor.En iyisi  biraz daha  beklemek.Dur bakalım.Sona  geldik iyice  artık.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Easthanbool

Bu adam bize gelene kadar 1 yaş daha yaşlanacak  :iohmygod:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Doğuhan

ne gomezmiş arkadaş ne naz yaptı fio verin işte herkes rahatlasın

Çevrimdışı Neo Nesil

haber1903'te aynı şeyi yapıyor. bitti diye haber yapıyor sonra olmama ihtimali var diye haber yapıyor. her türlü tutturmuş oluyor :D
:D

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 20:25:06 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı TALAT

Talat  korkunç bir  bilgi  kirliliği var.Daha doğrusu  bilgi  eksikliği.Millet  yakaladığı  kelimeyi  iletiyor sen cümle yapmaya  çalışıp mana çıkartıyorsun.Başkası da  ona  yorum yapıyor.En iyisi  biraz daha  beklemek.Dur bakalım.Sona  geldik iyice  artık.

evet ben de bu yüzden kapı beklemeliyiz diyorum. şimdiden taraftarı gaza getirdiler bonservissiz diye. yarın 1-2 milyon bonservis verilecek olsa yönetim istifaya kadar eleştirilirler.

böyle haberlere inanmamak son resmi açıklamayı beklemek en iyisi.

aynısını rvp de yaptılar sanki elimizden almış fb gibi gösterildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi ozan btb futbolcu iki yönü de belli seviyede iyi oynuyor daha da iyi olma potansiyeli yüksek. İnler sert tek libero oynayabilen şutu olan oyuncu. Mvilla hakkında benim de çok bilgim yok ama tek cümle yazacak olsam atibanın çok daha iyisi derdim.
Mvillayı izlemedigin belli !
Nasıl atibanın Çok daha iyisi bu Mvilla ??? Her maç 10-15 tane hatalı pas yapıp takımına pozisyon verdiren bir oyuncu !! Aribanın maç başı kaç tane hatalı pası oluyor !!
BİLGİN YOK FİKRİN VAR :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Ozan Tufan Benim Gözümde Bitti , Asla Beşiktaşın Futbolcusu Olmayı Haketmiyor
Pika Pika

https://twitter.com/yakinmarkajtv/status/626050278563954689

Özel haberleri doğru çıkıyor bu sitenin..
:s20: :s20: :s20: :s20:
Dünyada başka On libero kalmadı sanki İlla alacaklar bu Kazmayı :akuma:
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ozan Tufan Benim Gözümde Bitti , Asla Beşiktaşın Futbolcusu Olmayı Haketmiyor
Kesinlikle katılıyorum :ok: