Gomes icin gercekten artik heyecanlanmaya basladim... Van Persie de karakterli bir futbolcuydu Besiktas a yakisirdi Gomes de oyle kesinlikle fazlasi var eksigi yok ... Mac secmez , yalandan sakatim demez , herkesle - basinla yuz goz olmaz gerci bu durum turkiyede dez avantaj bi sekilde muhattap olabilmek icin kimbilir ne yalanlar uyduracaklar bi ara gay dahi denildi kaldi ki öyle olmasi sadece kendisini ilgilendirir.Kesinlikle alternatifi ndoye diil ve adi gecen paralar boyle kariyerde bir futbolcu icin pek de dudak ucuklatacak cinsten degil.... Sahsen ben hersene 2 forma aliyorum, gecen sene ilk yari da Demba Ba yi gercekten cok sevimistim 2.yarida ise gozumden dusmustu ama sempatik tavirlari adina besteler vs. Besiktaslilarin sanatsal becerisi sayesinde basinda gundemde olusumuz bunlarda artilariydi ne olursa olsun burun kivrilamaz bir forvettir Gomes.Insallah imzalarda atilir.Almanya da yasiyorum daha hakkinda rakip taraftarlar da dahil kötü birsey duymadim ! Ozan a gelince teklif ettiklerimiz son derece mantikli ama onlarin istedikleri sacmaligin daniskasi ! Ozan olmazsa olmaz degil ama olursa guzel olur bir transfer...