2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952012 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

@can1903 Kap için %100 yüklendi dedin göremedik daha ak mı kara mı :) nerde KAP
Evraklar yetişmemiştir , veya bekleniyordur.. Kap is loading %95 yazmıştım en son..

ya Bu akşam ya da Yarın öğlen Kap olur. Ben her zaman iddialıydım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Bir de tapatalk'a cozum bulunsa. :(

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah Ah ne yazıkki hocam
telefondan girdiğim zaman malesef maruz kalıyorum  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Gomez ne oldu Gomez  :bandit: Sonunda gelmeyeceğini açıklamasınlarda sağda solda gelmeyecek diye haberler dönmeye başladı.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı can1903

Gomezi renklerimize bağladık diyenler : Ntvspor - A Spor - TrtSpor - Lig Tv

Gomez'de daha imza yok diyen : Haber1903
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Bugün içinde gomez kapı gelmezse yatacak o iş herhalde...ağlarım vallaa :D

Çevrimdışı Çağatay

Deniz Turuc kayseriye gitmiş 500 K ya

çok merak ediyorum bu seneki performansını

bizimkiler niye almak için ugraşmadılar acaba

halbuki yedekler arasında necip yerine bu cocuk durabilirdi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Bugün içinde gomez kapı gelmezse yatacak o iş herhalde...ağlarım vallaa :D
KAP'a bildirmek kolay iş değil.. Yazışmaları yaparsın , evraklar gelir ve KAP yaparsın.. Yarın ya da Perşembe günü Gomez geliyor zaten

Çevrimdışı Kemal

Gomezle ilgili 1 tane yaprak kıpırdamıyor tüm duyumculardan , hayret , fırtına öncesi sessizlik gibi

Çevrimdışı Kaan Türker

KAP'a bildirmek kolay iş değil.. Yazışmaları yaparsın , evraklar gelir ve KAP yaparsın.. Yarın ya da Perşembe günü Gomez geliyor zaten
Merhaba, yanlış anlaşılma olmasın amacım eleştirmek vs değil sadece bilgi kaynağının güvenilir olup olmadığını sormak istiyorum. Malum transfer zamanları hiç olmadık değişimler olabiliyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Hayır anlamadığım Medyada görece daha kesin haberler yapanlar bu iş bitti derken, imzaların neden atılmadığı.neyse sana güveniyorum can :)

Çevrimiçi Akil Emre

Bu saatten sonra Gomez olmassa baya hayal kırıklığı yaşarım.

Birde dünkü takas haberlerinde bazıları Ozan tufanın oyunculuğuna laf etmiş, yahu ben Pektemek ,İsmail ve Necip takasını gördüğüm an karşı taraftaki oyuncunun adına bile bakmam zil takıp oynarım. :sevinc

Çevrimdışı Sedat_BJK

O gomez gelecek, stad insaatini gecezek...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Bu saatten sonra M.Gomezi alamazsa Beşiktaş yönetimi lütfen İtalya'da kalsın  :sevinc

Çevrimdışı BavyeraKartali

Gomes icin gercekten artik heyecanlanmaya basladim... Van Persie de karakterli bir futbolcuydu Besiktas a yakisirdi Gomes de oyle kesinlikle fazlasi var eksigi yok ... Mac secmez , yalandan sakatim demez , herkesle - basinla yuz goz olmaz gerci bu durum turkiyede dez avantaj bi sekilde muhattap olabilmek icin kimbilir ne yalanlar uyduracaklar bi ara gay dahi denildi kaldi ki öyle olmasi sadece kendisini ilgilendirir.Kesinlikle alternatifi ndoye diil ve adi gecen paralar boyle kariyerde bir futbolcu icin pek de dudak ucuklatacak cinsten degil.... Sahsen ben hersene 2 forma aliyorum, gecen sene ilk yari da Demba Ba yi gercekten cok sevimistim 2.yarida ise gozumden dusmustu ama sempatik tavirlari adina besteler vs. Besiktaslilarin sanatsal becerisi sayesinde basinda gundemde olusumuz bunlarda artilariydi ne olursa olsun burun kivrilamaz bir forvettir Gomes.Insallah imzalarda atilir.Almanya da yasiyorum daha hakkinda rakip taraftarlar da dahil kötü birsey duymadim ! Ozan a gelince teklif ettiklerimiz son derece mantikli ama onlarin istedikleri sacmaligin daniskasi ! Ozan olmazsa olmaz degil ama olursa guzel olur bir transfer...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Tomahawk

Gomez için kader günü bugün

Çevrimdışı adil arif

Burası bir taraftar oluşumu doğal olarakta taraftarların her düşüncesinin burda vücut bulması gerekir ama söylediğiniz gibi tetikçilere burda müsamaha gösterilmez. Yönetime alkış olacağı gibi olumsuz yanlarınada elbette eleştiri olmalı aksi durumda burda bizde tetikçilik yapmış oluruz. Burda bu tip yanlış fikirler içersinde olan taraftar farkederseniz şikayet mekanizmasını kullanın biz o zaman şikayet edilen kişinin tüm geçmiş mesajlarını kontrol ediyoruz ve şikayet haklıysa gerekeni yapıyoruz yok geçmişle ilgili bir durumla karşılaşmadıysak bu sefer gelecekte atacağı mesajları inceleme altına alıyoruz taki olumlu yada olumsuz bir fikre varana kadar bunlar kontrol ediliyor yani zaman alıyor belki ama bir şekilde karar alıyoruz bu konuda adil ve tarafsız olmak zorundayız zaten bu nedenle yönetim bölümü farklı bakış açısındaki ve farklı yaş gruplarındaki yöneticilerden kurulu buda adil karar almamızı sağlıyor @adil arif  belki alınan kararlarda herkesi mutlu edemeyebiliriz ama adil olmaya çalışıyoruz.

42 yaşıma geldim, kolay sinirlenmem, ama hala sinirlendiğimde suçlamadan, iğnelemeden, yargılamadan konuşmayı, sadece fikrimi belirtmeyi tam öğrenemedim. Hiç kimseyi Adalı' nın adamı olmakla suçlayacak delilim yok. Öfkemi kontrol edememek ve birçok kişiden daha geniş kapsamlı düşünebildiğim önyargısıyla hareket etmek bazen küstahlaşmama sebep oluyor. Yargıladığım ve itham ettiğim herkesten özür dilerim.

Çevrimdışı can1903

Gomezle ilgili 1 tane yaprak kıpırdamıyor tüm duyumculardan , hayret , fırtına öncesi sessizlik gibi
Aynen bakalım  :alala:

Çevrimdışı yusuf koca

42 yaşıma geldim, kolay sinirlenmem, ama hala sinirlendiğimde suçlamadan, iğnelemeden, yargılamadan konuşmayı, sadece fikrimi belirtmeyi tam öğrenemedim. Hiç kimseyi Adalı' nın adamı olmakla suçlayacak delilim yok. Öfkemi kontrol edememek ve birçok kişiden daha geniş kapsamlı düşünebildiğim önyargısıyla hareket etmek bazen küstahlaşmama sebep oluyor. Yargıladığım ve itham ettiğim herkesten özür dilerim.
kardeşim eni tebrik ediyorum

Çevrimdışı can1903

Ne kadar yakışmış forma :O

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Basketbola da iyi yatırım var. Kadin basketbol şimdi de Cappie Pondexter'ı açıkladı

Çevrimdışı can1903

Evrenmençıştır anlaşma var ama bence 5 ağustosa kadar uzayacak demişti transfer. Gomez için

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evrenmençıştır anlaşma var ama bence 5 ağustosa kadar uzayacak demişti transfer. Gomez için
bekleyemeyiz o kadar cuma günü istanbulda olması lazım

Çevrimdışı can1903

bekleyemeyiz o kadar cuma günü istanbulda olması lazım
Anlayamadığım herkes birşey diyor. Birisi bugün toplantı var diyor birisi KAP bekleniyor diyor. Birisi Anlaşıldı diyor anlayamadım dalga mı geçiyolar acaba  :money:

Çevrimdışı Kaan Türker

Gomez işi tamamen Nene transferine dönüşmeye başladı.