2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952157 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bu olacaksa olur, ama bu Anadolu kerkenezleri tutuyor Cenk'i istiyor, Kerim'i istiyor. Bizim taraftarin bir kismi da akil almaz bicimde bunu makul teklif saniyor. Anlam verilemeyen bu, yoksa makul bir teklifle olacaksa buyursun gelsin. Ama yabanci siniri da kalkmisken bize Ayhan Akman, Mehmet Topuz kazigi kakmaya calisiyorlar. Neyse ki baskan akilli da yemiyor bu sark kurnazlarinin oyunlarini.
Necip+pektemek+2-3 milyona ozani alsak mukemmel bir is basarmis oluruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

anadoluda trabzon haric buyuk bir cogunluk cift takimli elbette tek takim tutan kemik tayfa da epey var ama cogunluk cift takimli.benim de duydugum kadari ile bursa ve izmirde asiri miktarda gs li varmis dedigin gibi cift takim sempatizani cogu :)

izmir'de galatasaraylı azdır. beşiktaşlı ve fenerli ortalaması türkiye'nin üzerindedir. çeşme'nin de alayı beşiktaşlı gibi.

Çevrimdışı TALAT

anadoluda trabzon haric buyuk bir cogunluk cift takimli elbette tek takim tutan kemik tayfa da epey var ama cogunluk cift takimli.benim de duydugum kadari ile bursa ve izmirde asiri miktarda gs li varmis dedigin gibi cift takim sempatizani cogu :)

bursa taraftarı ile ilgili bir anım var. ünide bursa firmalarından birinde stajdayım. futboldan konu açıldı. ben de beşiktaşlıyım bursasporu sevmem tarzda konuşuyorum bizim bölüm şefiyle.

daha sonra öğrendim ki adam ankaragücü-bursa kardeşliğinin olmasını sağlayan şehit bursa taraftarının abisiymiş. hem de tribün liderlerinin bile abi çektiği bir adammış.

allahtan dedim daha kötü şeyler söylememişim :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Trabzon'luların da ikinci takımı gs dir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Tolgay Alman milli takımını seçmiş  :)
Ozan bize gelirse terim kadroya almaz onu
Tolgay alman a milli takımında hiç oynamamış iki ülke arasında yapılacak protokol ve uefa'nın izniyle milli takımda oynayabilecek

Çevrimdışı Haldun

izmir'de galatasaraylı azdır. beşiktaşlı ve fenerli ortalaması türkiye'nin üzerindedir. çeşme'nin de alayı beşiktaşlı gibi.
ben epey varlar diye biliyordum  :alala:

Çevrimdışı raif

kendisini beğenirim yalnız fiziği ve şutları var denilerek övülen 31 yaşındaki gökhan inlerin istatistikler: 416 maç - 29 gol - 32 asist. şutları olsa ne olacak senede her yerde maksimum 2 gol. kariyerin büyük kısmı italya eyvallah yalnız şutu var falan demelik bi performans yok ortada.

istatistiklere aynen devam edelim.

25 yaşında lawal - 83 maç - 8 gol- 8 asist. tamamı tr süper lig, 1. lig ve kupada. bu arada 6 gol - 4 asist süper lig degil 1.ligde.

bizden devam edelim.

26 yaşında veli (kasımda 27 olacak) : 346 maç - 26 gol - 42 asist. kariyerin ve istatistiklerin önemli kısmı forvet arkası ve açık olarak geçmiştir.

32 yaşında atiba: 367 maç - 31 gol - 30 asist.

ve son olarak ozan tufan. 20 yaşında 65 maç - 4 gol - 10 asist. çocuk bu arada zaten geçen sene oynamaya başladı. 32 dolu dolu maç çıkarıp 4 gol 7 asist yaptı ki farklı maçlara dagılmış verilerdir bunlar.

istatistikler tabi ki kesin sonuç vermez ama ortalamalara baktıgımızda en azından bu cocugun rakiplerine göre oldukça iyi başlangıç yaptığı açıktır. ayrıca genç yaşı ve gelişime açık olması, maaşının görece düşük olması avantajları. ve ısrarla taraftarın gözden kaçırdğı yerli olma avantajı var. hangi 11i kurarsanız kurun liste yaparken oraya 14 yerli yazmayı unutmayın. elimizdeki tüm yerlileri begenmeyip yolluyoruz. pekala yollayalım sıkıntı yok da yerine kimleri yazacaksınız. öyle altyapıdan onu bunu alırım demekle olmuyor.

bonservis ücreti abartı olmadıgı sürece pektemek, ömer, necip takası bizim için efsane anlaşma olur. kaldı ki bence bursa bunu mümkün değil kabul etmez. bu oyuncular kötü oldugundan bursanın işine yaramayacak olması sebebiyle değil yalnız. maaşlar sıkıntı çıkaracaktır ki özellikle pektemek.

bunun dışında şutu iyidir, pası kötüdür, dayanıklılığı iyidir, denge sıkıntısı vardır, hızı iyidir, hızlanması kötüdür gibi tüm değerlendirmeler subjektif yorumlanacaktır ve f,kir birliğine varılamayacaktır. ama sayılar ortada. şutu iyi dediğimiz adamların golleri ortada. ya da tekniği iyi dediklerimizin yaptıgı assistler.

ayrıca transfer sadece futbolcu kalitesine göre yapılmaz. fiyat verim oranı iyi olmalı. 3 futbolcu maaşından kurtulup düşük maaşlı bir ozan transferi, elden çıkarılmayan oyuncular yanında yüksek maaşlı inler transferinden mantıklı görünüyor. he diyorsanız inler gelecek 8 gol 10 asist yapacak yıllık 4 milyon bile verilir. yalnız bu olayın bu evrende gerçekleşme ihtimali almaya değmeyecek kadar küçüktür.

son olarak şenol hocanın öğrencisi olması da ozan transferini daha cazip kılıyor benim açımdan. hoca istiyorsa hiç düşünmemek lazım böyle takas mümkünse beklenmesi bile hata olur.

Çevrimdışı Haldun

yok abi naptin daha neler :)

Çevrimdışı genki1914

Izmirde galatasarayli cok fazla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim çevremdeki trabzonluların gs ye sempatisi var ve onlardan duyduğuma göre trabzonun geneli öyle. Hatta dalga geçerim onlarla gs nin alt yapısısınız diye.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Haldun

bursa taraftarı ile ilgili bir anım var. ünide bursa firmalarından birinde stajdayım. futboldan konu açıldı. ben de beşiktaşlıyım bursasporu sevmem tarzda konuşuyorum bizim bölüm şefiyle.

daha sonra öğrendim ki adam ankaragücü-bursa kardeşliğinin olmasını sağlayan şehit bursa taraftarının abisiymiş. hem de tribün liderlerinin bile abi çektiği bir adammış.

allahtan dedim daha kötü şeyler söylememişim :D
allahtan kotu bise dememissin abi adamlar olumune fanatik kardesler hayatimda ankaragucluler kadar korktugum baska taraftar yok adamlarin alayi psikopat gereksiz ariza tipler

Çevrimdışı Haldun

Benim çevremdeki trabzonluların gs ye sempatisi var ve onlardan duyduğuma göre trabzonun geneli öyle. Hatta dalga geçerim onlarla gs nin alt yapısısınız diye.
galatasarayin altyapisi olduklari dogru da :)  trabzonlular tranzondan baska takim tutmaz abi sana denk gelmistir

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

kendisini beğenirim yalnız fiziği ve şutları var denilerek övülen 31 yaşındaki gökhan inlerin istatistikler: 416 maç - 29 gol - 32 asist. şutları olsa ne olacak senede her yerde maksimum 2 gol. kariyerin büyük kısmı italya eyvallah yalnız şutu var falan demelik bi performans yok ortada.

istatistiklere aynen devam edelim.

Vieira da 557 macta hepi topu 29 asist yapmis. Bu durumda Ozan Vieira'dan da iyi defansif orta saha oluyor. Ozan gitsin degil Napoli'de Cagliari'de Bursa'dakine yakin istatistikle oynasin hic durmalayalim 8-10 milyon euro neyse verip alalim derim.

Çevrimdışı aa1903

Izmirde galatasarayli cok fazla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son yıllarda yoğun göç sebebiyle değişmiştir belki. doğuluların çoğu galatasaraylı olur çünkü. izmir'den ziyade izmirliler dersem daha doğru olur.

Çevrimdışı okansosa

Bu gece de Gomez kapı gelmedi hadi inşallah yarına :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı mehmetthedum

galatasarayin altyapisi olduklari dogru da :)  trabzonlular tranzondan baska takim tutmaz abi sana denk gelmistir

Trabzonsporun kurucuları, gassaray lisesi mezunu trabzonlulardır. Köklerinden ve eski üyelerinden gelen bir yakınlık mevcut.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kaan Türker

Gomez'in alternatifi n doye olamaz. Ba'dan sonra da alınacak adam o olamaz. Ama başından beri beklediğim şey şu fikret orman'dan; taraftarın gazını q7 ile al forvete de çok para harcamadan standart bir adam al takıl. Nasıl olsa kongre yapısı belli her türlü stadı da açacak. 3  sene daha o koltukta oturmak tatlı tabiki.

Çevrimdışı Kemal

Gece gece neden Gomez transferını yatırdınız ?

Çevrimdışı msezer

:claps: :claps: :claps:
Evet Ozancılar , Ozan için 3 futbolcu + Para vermeyi göze alanlar , Bi zahmet CEVAP Verin şu sorulara :ok:
Hep provokasyon, hep kışkırtma, hep meydan okuma.
Her şeyin en doğrusunu ben bilirim havası.
Bir ara Necmi Bey bu çocuğa haksızlık mı yapıyor diyordum ama çok yanılmışım.
Sanırım özellikle bu şekilde yazıyorsunuz. Kışkırtma ve provokasyon daha çok dikkat çekmenizi sağlıyor. Ama bu tarzın avantajı olduğu gibi çok da dezavantajları var.
Ahmet Çakar ya da c.b. gibi yani....
Tarzını birileri sevebilir ama birileri de tam tersi ...

Çevrimdışı Çağatay

Sanırım özellikle bu şekilde yazıyorsunuz. Kışkırtma ve provokasyon daha çok dikkat çekmenizi sağlıyor. Ama bu tarzın avantajı olduğu gibi çok da dezavantajları var.

boşverin hocam kendisi quaresmasporlu dendiği zaman kızan ama şimdi de ozancılar diyebilen bir insan
zaten bi ceza almıştı yakın zamanlarda, bundan sonra da forumdan atılması yakındır
ben mesela blokladım kendisini, hiç bir yazdığını görmüyorum rahatlıyorum :) :ok:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat_BJK

boşverin hocam kendisi quaresmasporlu dendiği zaman kızan ama şimdi de ozancılar diyebilen bir insan
zaten bi ceza almıştı yakın zamanlarda, bundan sonra da forumdan atılması yakındır
ben mesela blokladım kendisini, hiç bir yazdığını görmüyorum rahatlıyorum :) :ok:
Bir de tapatalk'a cozum bulunsa. :(

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ozan E.

Kesinlikle katiliyorum biktirdi artik

Çevrimdışı nd1903

Dün geceyi özetleyecek arkadaş varmı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

@can1903 Kap için %100 yüklendi dedin göremedik daha ak mı kara mı :) nerde KAP