2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950649 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozan işinin olacağı kanaatindeyim.anlık bir gelişme değildir muhtemelen Şenol hoca görüşmüş ikna etmiştir. Ozan-tolgay ikilisi ligin en efektif orta sahası olur aka aka geçeriz rakiplerin içinden. Abartmıyorum milli takımında orta sahasını oluşturacaklar yönetim kerimi bırakmayı kabul ederse kerim-necip-Mustafa karşılığında hallolur

Tolgay Alman milli takımını seçmiş  :)
Ozan bize gelirse terim kadroya almaz onu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Yonetimin kerimi bırakacağını hic sanmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canU

Son birkaç sayfayı okudum. Beyler futbolcudan anlamak çok zor iş değil ama yapamıyorsanız zorlamayın😂 ozan için topçu değil falan geçmiş gece gece karnıma ağrılar girdi.
Şu takas işi hallolursa inanılmaz bir iş yaparız hem bizim seviyemize uygun olmayanlardan kurtulmuş oluruz hem eksiğimiz kapanır. Ama bursa biliyoruz ki transferde kulüp anahtarı ister bir de bizi sevmediklerini düşünürsek çok zor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İmza yok diyor.İmza yoksa bir sorun vardır sorunu yazmıyor.İmza atılmadığını öğrendin sıkıntıyı mı öğrenemedin.Bana mantıksız geliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:47:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu bu nasil bir mantiktir anlayabilmis degilim. Ozan neymis de haberimiz yokmus. Cok potansiyeli varmis cok gelisecekmis. Ismail'e de boyle deniyordu, geldiginden beri gram gelismedi Ozan niye farkli olsun? Adam hakli, Gokhan Inler getirilebiliyorsa elbette Gokhan olsun denecek kariyeri belli oynadigi takim belli Ozan kimdir ya? Bir anlatin ya ne var bu Ozan'da, hangi ozelligi var? Hava toplarinda mi etkili? Super asistler mi veriyor? Firsat buldu mu doksana mi asiyor? Duran toplari mi basarili? Bu adamin Veli'den, Atiba'dan ne fazlasi bir anlatin.

Veli'den farkı top tekniği. Dikine gidebilmesi. İsabetli şut atabilmesi ve asistörlüğü. Zira 7 tane yaptı bu sene. Atiba ile Veli'yi toplasan bu kadar çıkmıyor.

Atiba'dan farkı da dikine gitmesi, isabetli şut atması.

Zira koyu ile belirttiğim yerler bizim aradığımız şey çünkü bunlar Tolgay'da vardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mario gomez Beşiktaşin oyuncudur o parayı başka bi yerde kazanma sansi yok düz mantık.

Sonuçta bizde riskli bi tranafer yapiyoruz  fiorentina da geçen kötü 2 sene gibi bi performans çıkabilir ortaya..

Onun içinde bi sans oldugunu düşünüyorum forma girip milli takıma seçilmek isteyecektir ve burasi onun parlamasi için guzel bi sahne olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı asi_kartal

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı aa1903

ben de bi bana antipatik geliyor zannediyordum :) gerci hem bursasporlu hem de galatasarayli olmasi zaten hayra alamet degil :D

bence içinde küçük bir emre belözoğlu var onun. :evillol: ama tabii pektemek'i iteliyorsak her türlü kabul ederim.

Çevrimdışı Doğuhan

ben de bi bana antipatik geliyor zannediyordum :) gerci hem bursasporlu hem de galatasarayli olmasi zaten hayra alamet degil :D

bursa da zaten herkes gs lı bakmayın bursa iyi gider bursayı tutarlar gs iyi gider ona geçerler

bu oyuncular taraftar değil meslekleri bu

gökhan gönül mehmet topal burak yılmaz beşiktaşlı da ne hayırlarını gördük :D

bide bilicte bir gizli gs hayranlığı vardı konusu gelmişken :D onu hiç anlayamamıştım

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ozan tufan'ı futbolcu olarak çok isterim. ama bize gol attıktan sonraki saçma sapan gol sevinci ve genel olarak antipatik bir tip olması sebebiyle biraz soğuk bakıyorum.
o gol sevincinden sonra acayip uyuz oluyorum su cocuga, resmen cigerlerini yirtmisti, bide koyduk gibi hareket falan yapmisti.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı aa1903

bursa da zaten herkes gs lı bakmayın bursa iyi gider bursayı tutarlar gs iyi gider ona geçerler

bide bilicte bir gizli gs hayranlığı vardı konusu gelmişken :D onu hiç anlayamamıştım

bilic ortalama türk taraftarı kafasındaydı. "drogba var ooooo gs şampiyon olur"

mehmet topal'ın beşiktaşlı olduğunu ilk kez duydum. nereden öğrendin öyle olduğunu? mehmet topal zaten en karakterli adam içlerinde, beşiktaşlı olması normaldir. :D

Çevrimdışı Haldun

bence içinde küçük bir emre belözoğlu var onun. :evillol: ama tabii pektemek'i iteliyorsak her türlü kabul ederim.
b
gecen yil gol attiktan sonraki antipatik hareketleri bagirisi cigirisi hala gozlerimin onunde :)

Çevrimdışı Deniz

İmza yok diyor.İmza yoksa bir sorun vardır sorunu yazmıyor.İmza atılmadığını öğrendin sıkıntıyı mı öğrenemedin.Bana mantıksız geliyor.
Yazio zaten 1 milyon meselesi oldugu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kampı neredeyse bitirmişsin, ıskartaların belli olmuş ve  yollamak istiyorsun. E yollarken de iş yapmak istiyorsun, faydalı bir adam almak istiyorsun. Bence denemeye değerdi yani denemesi bedava cinsinden. Olmazsa sorun etmemeliyiz. Acaba Eslem'i isteseler ozanın yerine verecekmiydik ? Vermezdik sanırım. Bu kadar basit aslında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Haldun

aynen ozan tufan bikac yil once galatasarayli olduguna dair paylasim yapmis sercan yildirim her firsatta gs li oldugunu soyluyor bursada gizliden gizliye bir gs sevdasi var gibi :)
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 02:00:56 Haldun ]

Çevrimdışı Deniz

o gol sevincinden sonra acayip uyuz oluyorum su cocuga, resmen cigerlerini yirtmisti, bide koyduk gibi hareket falan yapmisti.
Yahu adi ustunde cocuk bu.19-20 yasinda adam silecekseniz yandik :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu bu nasil bir mantiktir anlayabilmis degilim. Ozan neymis de haberimiz yokmus. Cok potansiyeli varmis cok gelisecekmis. Ismail'e de boyle deniyordu, geldiginden beri gram gelismedi Ozan niye farkli olsun? Adam hakli, Gokhan Inler getirilebiliyorsa elbette Gokhan olsun denecek kariyeri belli oynadigi takim belli Ozan kimdir ya? Bir anlatin ya ne var bu Ozan'da, hangi ozelligi var? Hava toplarinda mi etkili? Super asistler mi veriyor? Firsat buldu mu doksana mi asiyor? Duran toplari mi basarili? Bu adamin Veli'den, Atiba'dan ne fazlasi bir anlatin.
:claps: :claps: :claps:
Evet Ozancılar , Ozan için 3 futbolcu + Para vermeyi göze alanlar , Bi zahmet CEVAP Verin şu sorulara :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğuhan

bilic ortalama türk taraftarı kafasındaydı. "drogba var ooooo gs şampiyon olur"

mehmet topal'ın beşiktaşlı olduğunu ilk kez duydum. nereden öğrendin öyle olduğunu? mehmet topal zaten en karakterli adam içlerinde, beşiktaşlı olması normaldir. :D

bir yorumcu söylemişti geçen hafta kimdi hatırlamıyorum tuttuğu takımda oynamayanları konuşuyorlardı :D onun yalancısıyım

Çevrimdışı Deniz

Senol güneş ozan icin kerimi vermez ,kerim de zaten bursaya gitmez.

Ozana verecekse necip omer ve pektemek ten biri ya da birkaci verilir ki necip ve pektemegin gidisi bizim icin x2 kat mutluluk verici olur.

Çevrimdışı Doğuhan

aynen ozan tufan bikac yil once galatasarayli olduguna dair paylasim yapmis sercan yildirim her firsatta gs li oldugunu soyliluyor bursa da gizliden gizliye bir gs sevdasi var gibi :)

sercan apaçi zaten ya :D bursa baya gslı şehri

eski başkan körüstanlarda iyi gs lıydı bursa-gs iki takım tutarlar genelde :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Veli'den farkı top tekniği. Dikine gidebilmesi. İsabetli şut atabilmesi ve asistörlüğü. Zira 7 tane yaptı bu sene. Atiba ile Veli'yi toplasan bu kadar çıkmıyor.

Atiba'dan farkı da dikine gitmesi, isabetli şut atması.

Zira koyu ile belirttiğim yerler bizim aradığımız şey çünkü bunlar Tolgay'da vardı.

Burasi Besiktas Bursa'ya karsi oynadigi gibi oynamiyor rakipler, kapaniyorlar. Mehmet Topuz Kayseri'deki son sezonunda 14 gol 6 asistle oynamis, ne yapti Topuz Fener'de? Bu liste uzar gider. Ozan Besiktas orta sahasinda ne Bursa'da buldugu acik oynayan rakipler bulabilir ne de o kadar rahat oynatirlar. Veli'yi Bursa'ya koysan o da 6-7 asist 3-4 gol atabilir, orasi Bursa kimse bize oldugu gibi kapanmiyor. Bu durumda da Ozan Tufan gibi bir adam ancak ucuzsa alinabilir, Bursa'nin istedigi paralari ona vermektense gidip Gokhan Inler alinir en azindan buyuk takim tecrubesi var, fizigi, sutlari var. Ozan'da fizik yok, boyu da uzayacak degil. Istatistikleri de olagan ustu degil, en fazla gelecek vaad ediyor diyebilirsin (ki sadece 1 sezonluk performans). O zaman ya ucuzsa alinir, ya da gider ayni paralara kariyeri belli kendini ispatlamis adam aliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 02:09:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Burasi Besiktas Bursa'ya karsi oynadigi gibi oynamiyor rakipler, kapaniyorlar. Mehmet Topuz Kayseri'deki son sezonunda 14 gol 6 asistle oynamis, ne yapti Topuz Fener'de? Bu liste uzar gider. Ozan Besiktas orta sahasinda ne Bursa'da buldugu acik oynayan rakipler bulabilir ne de o kadar rahat oynatirlar. Veli'yi Bursa'ya koysan o da 6-7 asist 3-4 gol atabilir, orasi Bursa kimse bize oldugu gibi kapanmiyor. Bu durumda da Ozan Tufan gibi bir adam ancak ucuzsa alinabilir, Bursa'nin istedigi paralari ona vermektense gidip Gokhan Inler alinir en azindan buyuk takim tecrubesi var, fizigi, sutlari var. Ozan'da fizik yok, boyu da uzayacak degil. Istatistikleri de olagan ustu degil, en fazla gelecek vaad ediyor diyebilirsin (ki sadece 1 sezonluk performans). O zaman ya ucuzsa alinir, ya da gider ayni paralara kariyeri belli kendini ispatlamis adam aliriz.

Bu mantık ile bakarsak Kerim Frei, Oğuzhan, Töre ve birçoğunun genç yaşta alınmaması gerekirdi ne demek orada oynadığını burada oynayacağı ne malum.

Bu zaten risktir. Kendi ölçütlerinde bakarsan İnler de büyük takımda oynamıyor. Napoli'ye orada kapandıklarından fazlasını burada Beşiktaş'a kapanıyorlar ne malum burada oynayabileceği diyebilir miyiz?

Mehmet Topuz Kayseri'de ofansif ortasaha oynadığı sene o istatistiği yaptı Fener adamı sağ kanat ve sağ bek yaptı harcadı bitirdi olan bu.

O zaman zamanında Tümer İlhan Mansız Samsundan gelip nasıl başarılı oldu?

Farklarını koy dedin koyuyorum bu kez de orada yaptığını burada yapamaz diye varsayımda bulunuyorsun. Varsayımları mı konuşuyorduk adamların özelliklerini mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Senol güneş ozan icin kerimi vermez ,kerim de zaten bursaya gitmez.

Ozana verecekse necip omer ve pektemek ten biri ya da birkaci verilir ki necip ve pektemegin gidisi bizim icin x2 kat mutluluk verici olur.

Bu olacaksa olur, ama bu Anadolu kerkenezleri tutuyor Cenk'i istiyor, Kerim'i istiyor. Bizim taraftarin bir kismi da akil almaz bicimde bunu makul teklif saniyor. Anlam verilemeyen bu, yoksa makul bir teklifle olacaksa buyursun gelsin. Ama yabanci siniri da kalkmisken bize Ayhan Akman, Mehmet Topuz kazigi kakmaya calisiyorlar. Neyse ki baskan akilli da yemiyor bu sark kurnazlarinin oyunlarini.

Çevrimdışı Haldun

sercan apaçi zaten ya :D bursa baya gslı şehri

eski başkan körüstanlarda iyi gs lıydı bursa-gs iki takım tutarlar genelde :D
anadoluda trabzon haric buyuk bir cogunluk cift takimli elbette tek takim tutan kemik tayfa da epey var ama cogunluk cift takimli.benim de duydugum kadari ile bursa ve izmirde asiri miktarda gs li varmis dedigin gibi cift takim sempatizani cogu :)

Bu mantık ile bakarsak Kerim Frei, Oğuzhan, Töre ve birçoğunun genç yaşta alınmaması gerekirdi ne demek orada oynadığını burada oynayacağı ne malum.

Bu zaten risktir. Kendi ölçütlerinde bakarsan İnler de büyük takımda oynamıyor. Napoli'ye orada kapandıklarından fazlasını burada Beşiktaş'a kapanıyorlar ne malum burada oynayabileceği diyebilir miyiz?

Mehmet Topuz Kayseri'de ofansif ortasaha oynadığı sene o istatistiği yaptı Fener adamı sağ kanat ve sağ bek yaptı harcadı bitirdi olan bu.

O zaman zamanında Tümer İlhan Mansız Samsundan gelip nasıl başarılı oldu?

Farklarını koy dedin koyuyorum bu kez de orada yaptığını burada yapamaz diye varsayımda bulunuyorsun. Varsayımları mı konuşuyorduk adamların özelliklerini mi?

Iyi de o dedigin adamlar makul ucretlere alindi, ustelik hepsi kiralik gelip denendi sonra alindi. Ozan icin Bursa dunyalari istiyor. Kiralik verin satin alma opsiyonlu desek kabul edecekler mi? Etmeyecekler, cunku Anadolu'dan buyuk takimlara gidip patlayanlarin sayisi belli tutunanlarin sayisi belli.