2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950567 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:lol: :lol:
Ya yazdıklarımı tam okumuyorsun yada isyedigini alıp sallıyorsun
Ben İlk tercih Golhan inler olsun diyorum hatta Gökhan + Laval olursa Top geçmez orta sahadan diyorum..
Ama Ozana 5 Tane futbolcu verecegime yada 3 Fıtbolcu + PARA verecegime Lavalı alırım daha iyi NET !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:36:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valla bunu dusunuyorum su an ne dusuncem baska iyi dalgaya gelicez (kendi ortamim icin bahsediyorum )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu geçsinler kardeşim geçin böyle şeyleri :D

Quaresma'yı geri getirmişiz koyar mı bize N'doye :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Evet ozan daha gelişmesi gereken bir oyuncudur ama laval ile falan bu çocuğu kıyaslamak hakaret olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yahu bunu mu düşünüyorsun gerçekten :)

Çok büyük rezillik çıkabilir
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Sen hangi Ülkeden geliyorsun @Anıl
Mario Gomez Beliktaşta Haberi Ogleden sonra 4 te geldi , Bütün kanallar bangır bangır Yayın yaptı Gomez Beşiktaşta diye :tabe: :tabe:
Eee imza yok hala onu ne yapıcaz :D Yarın belli olur geldi mi gelmedi mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:38:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet ozan daha gelişmesi gereken bir oyuncudur ama laval ile falan bu çocuğu kıyaslamak hakaret olur.

Yahu Lawal ne Allah aşkına. Yerini bulamayan oyunculardan biri Fernandes gibi.

Her şeyden biraz hiçbir şeyden tam yok poposu dışında.  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Ben hayatımda böyle inat ve bilgisizlik görmedim.. Ozan iyi topçudur yaşı daha 20 öğreneceği çok şey var yetenek var. Fizik illaki gelişir. 2 sene oynatır 10+ ya satarsın.

Çevrimdışı can1903

Uçak hazır Kalkışı bekliyor.  :icool:

RELAX..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Bastan olsa gıkım çıkmazda  bugun yapmayacaktm o paylasimlari bi anlık  gaza geldik hayirlisi diyelim

Guti14

Çevrimdışı talha

Yanlız milletin yarısı Quaresma'yı istiyordu yarısı da kim Macar'ı izlemişte beğenmiş diyordu.  :lol:

Bu bambaşka ama.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:39:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok büyük rezillik çıkabilir

Yahu ne reziliği? Adam alamamak mı rezillik?

Alamadı demesinler diye 3-5 milyon fazladan mı verelim? Geçin böyle şeyleri Türk milletinin toplum baskısına, dedikodusuna kalırsak burnumuz şeyden çıkmaz zaten.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

gomezin gelmeme gibi bir ihtimali yok

taraftar baskısıyla quaresma alındıysa çatı olayının üstüne gomezi alamamak daha büyük baskı yaratır

sonuç gomez bizde rahat olun :D

haber1903 te duyma haber yazmış net istihbarat almış olsa rakamları yazardı pürüzleri yazardı

çarşamba ist da olur gomez.

Çevrimdışı genki1914

Bu arada ozan bizim orta sahaya ilaç  olur kazma falan duymamis olayim 😀

Guti14

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:40:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bastan olsa gıkım çıkmazda  bugun yapmayacaktm o paylasimlari bi anlık  gaza geldik hayirlisi diyelim

Hay Allah  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gece gece gomez transferini yatirmissiniz.

Çevrimdışı Deniz

Gerceklesecegine inancım yok ama ozani alabilirsek buyuk basari olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Forvet en gec carsamba belli olur gomez yatarsa ndoye imzayi atar.bekleyecek halimiz kalmadi

Çevrimdışı can1903

Uçak hazır Kalkışı bekliyor.  :icool:

RELAX..
Haydi yarın Haber1903'te yazar rahatlarsınız.  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

Ya arkadaşlar, kızınıza damat bakmıyoruz burada. Yok öyle sevinmiş, yok karakteri şöyleymiş, yok paragözmüş yok efendim tipi renklilere benziyormuş. Çıldırdınız mı ya. Vallahi sıyıracağım kafayı.

Lawal a fizik olarak çelimsiz deniyor, Ozana güçsüz deniyor düz topçu deniyor, mvila beğenilmiyor. Ben  3-4 gündür kriz geçiriyorum.

melo'yu alalım o zaman, konuşulanların hepsinden daha iyi.

Çevrimdışı genki1914

Bu sene klasik oldu bu, sabah iyi haberler gece kotu haber gece kötü  haberler sabah iyi haber

Guti14

Çevrimdışı talha

Yahu ne reziliği? Adam alamamak mı rezillik?

Alamadı demesinler diye 3-5 milyon fazladan mı verelim? Geçin böyle şeyleri Türk milletinin toplum baskısına, dedikodusuna kalırsak burnumuz şeyden çıkmaz zaten.

Adamı alamamak değil tabi ama bu seviyeye gelmiş. Artık gaz verilmiş. Sen de zaten tüm yöneticilerin ile gazı vermişsin. Herşey de sona geldiği yazılmış. Bu saatten sonra Ndoye gelirse cidden büyük rezilliklere sahne olabiliriz.

Bu arada ben Nötr'üm ikisini de istemediğimden sıkıntı yok benim açımdan.  :D

Çevrimdışı mellfred

Ozan işinin olacağı kanaatindeyim.anlık bir gelişme değildir muhtemelen Şenol hoca görüşmüş ikna etmiştir. Ozan-tolgay ikilisi ligin en efektif orta sahası olur aka aka geçeriz rakiplerin içinden. Abartmıyorum milli takımında orta sahasını oluşturacaklar yönetim kerimi bırakmayı kabul ederse kerim-necip-Mustafa karşılığında hallolur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Bundan sonra sana Damat Ferit diyeceğim  Yunus Emre  :evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu bu nasil bir mantiktir anlayabilmis degilim. Ozan neymis de haberimiz yokmus. Cok potansiyeli varmis cok gelisecekmis. Ismail'e de boyle deniyordu, geldiginden beri gram gelismedi Ozan niye farkli olsun? Adam hakli, Gokhan Inler getirilebiliyorsa elbette Gokhan olsun denecek kariyeri belli oynadigi takim belli Ozan kimdir ya? Bir anlatin ya ne var bu Ozan'da, hangi ozelligi var? Hava toplarinda mi etkili? Super asistler mi veriyor? Firsat buldu mu doksana mi asiyor? Duran toplari mi basarili? Bu adamin Veli'den, Atiba'dan ne fazlasi bir anlatin.

Çevrimdışı Haldun

ozan tufan'ı futbolcu olarak çok isterim. ama bize gol attıktan sonraki saçma sapan gol sevinci ve genel olarak antipatik bir tip olması sebebiyle biraz soğuk bakıyorum.
ben de bi bana antipatik geliyor zannediyordum :) gerci hem bursasporlu hem de galatasarayli olmasi zaten hayra alamet degil :D