2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950672 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozanın bana mantıklı gelen yanı mustafa ve ömeri göndermemiz bu durumda ndoye gelir.Ozan bence olabilir.Avrupa hayali var çocukta oynatırız bir sene sonra bundesligaya çıkmış olan leipzige 10 milyona satarız:) Hayırlısı neyse o olsun.

Leipzig Ozan'i almaz. Atinc'i rastgele aldilar saniyorsunuz Almanya'dan hangi takim bugune dek Turkiye'den bir oyuncuya 5 milyon euro verip almis? Atinc'taki ozellikler ve potansiyelin yarisi yok Ozan'da.

Çevrimdışı talha

Lawal'I topçu diye almam ciddiyim. O kadar. O adamı çok özel yapan ne anlamıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer çalışmalarına devam eden Beşikaş, bu akşam Mario Gomez'in menajeri ve Fiorentine Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan toplantının ardından herhangi bir imzanın atılmadığı öğrenilirken; Beşiktaş Kulübü yetkililerinin Hull City forması giyen N'Doye'den 1 gün daha süre istediği öğrenildi.

Yarın öğle saatlerinde İtalya'da yapılacak toplantının ardından imzanın çıkmaması halinde Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı N'Doye'ye dönüş yapacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Geçmiş olsun.

Çevrimdışı fatihbjk

Bu teklif doğru ise Ozan alınmasa dahi sevinmemiz gerekn durum N'doye'un da geliyor oluşu. Yoksa 2 forvet çıkmaz elden.

Bir diğer konu ise sözleşmesini uzatan kişi kim Pektemek'in bir ortaya çıksun bakalım şimdi sorumluluk alıp.

1.7 verdiğin oyuncuyu takasa sokmak pişmanlık ya da akılsızlık her neyse kim yaptıysa görelim.

Önder özen diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Ne alakası var !! Etiketleme yapmayın !
Gokahn inler olsun Laval olsun diyorum bu adamlar Artistik hareket mi yapıyor ??
Fizik desen var Şut desen var adam eksiltme desen var dikşne gitme desen var ...
Neden Çelimsiz Ozan Neden nedne neden
Bana bir tane Ekstra yaptığı işi söyleyin diyorum bir taneniz Cevap veremedi sabahtan beri :bandit:
O saydıkların Laval da varsa ozanda 3 katı var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Ben Şenol Güneşi biraz tanıyorsam.. Bu sene Eslem i parlatır.. BU çocuk Salih Uçandan falan daha kaliteli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada , Quaresma gelirse forma alırım kombine alırım diyen arkadaşlar bir adım öne lütfen..

Fotoları bekliyoruz..
2 Tane Alıcam fotosunu burada paylaşırım
Biri Gomez diğeri Quaresma ...
Geçen sezonda 2 Tane aldım ayrıca 7 Tanede tişört aldım.. Elimden geldiğince
Laf olsun torba dolsun tarzı taraftarlardan değilim çok şükür :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Transfer çalışmalarına devam eden Beşikaş, bu akşam Mario Gomez'in menajeri ve Fiorentine Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan toplantının ardından herhangi bir imzanın atılmadığı öğrenilirken; Beşiktaş Kulübü yetkililerinin Hull City forması giyen N'Doye'den 1 gün daha süre istediği öğrenildi.

Yarın öğle saatlerinde İtalya'da yapılacak toplantının ardından imzanın çıkmaması halinde Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı N'Doye'ye dönüş yapacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Geçmiş olsun.
Yarın bir toplantı daha yapılacak ve bence imzalar yarın atılacak. Çarşamba İstanbul'a gelir Gomez :)

Çevrimdışı can1903

2 Tane Alıcam fotosunu burada paylaşırım
Biri Gomez diğeri Quaresma ...
Geçen sezonda 2 Tane aldım ayrıca 7 Tanede tişört aldım.. Elimden geldiğince
Laf olsun torba dolsun tarzı taraftarlardan değilim çok şükür :bandit:
Yok twitırdakı #ComeBackQ7 cileri görelim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

ozan tufan'ı futbolcu olarak çok isterim. ama bize gol attıktan sonraki saçma sapan gol sevinci ve genel olarak antipatik bir tip olması sebebiyle biraz soğuk bakıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:30:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Önder özen diye hatırlıyorum.

Espri miydi bu :D Özen Yazın gitti Mustafa 6 ay önce imzaladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Gomez Beşiktaşlıdır.. Rahat olun  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tatile gittim geldim buralar hala aynı :D Şimdi Mario Gomez Beşiktaş'ta haberi gelecek ortam yumuşar biraz :bandit:
Sen hangi Ülkeden geliyorsun @Anıl
Mario Gomez Beliktaşta Haberi Ogleden sonra 4 te geldi , Bütün kanallar bangır bangır Yayın yaptı Gomez Beşiktaşta diye :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın bir toplantı daha yapılacak ve bence imzalar yarın atılacak. Çarşamba İstanbul'a gelir Gomez :)
İnşallah. Gomez değil de N'Doye gelirse yakarım burayı.  :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

3 Futbolcu +Para verilecek bir adam asla değil, Sözlerşmin sonuna kadar arkasındayım Kesinlikle DUZ futbolcu Hatta KAZMA bana göre ....

+1. Mehmet Topuz bundan cok daha iyi oynuyordu Kayseri'deyken, FB'de tutunamadi. Bursa'da esen Volkan Sen Trabzon'da bile tutunamadi. Buyuk takimda beklentiler buyuk, rakipler daha motive ve kapali oynuyor. Ozan kazma degilse bunun tek sebebi defansif orta saha olmasi, hucuma yonelik hatta orta sahanin ortasi icin bile yeterli teknik ve oyun vizyonuna sahip degil. Yine de defansif orta saha icin bile duz bir adam. Fizigi yetersiz, boyu kisa. Olaganustu bir yani yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:31:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Anlaşılmıştır ki Fiorentina bizi yolmaya çalışıyor.

Yarın da diretirlerse alsınlar N'doyu aynı görevi görür algıyı da geçer ilk 5-6 haftadan sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunus emre
Ozandan yerine şamil i anlatiyor galiba.

Çocuğu sevmeyebilirsin ama kalitesi bellidir

Çevrimdışı aa1903

gomez transferi nene'ye dönecek herhalde.

Çevrimdışı TØLGA

Ozan'ı istemeyen adam Lawal çare diyor çildiriciğim  :evillol:

Muhteşem Yunus Emre BeşiktaşArena'yı coşturuyor  :kop:
:lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı genki1914

Gomez gelmeze rezillik iyi paylasim yaptik facede falan gslileri makaraya aldik yapmayin bunu lutfen ya !

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı can1903

RELAX. Kap is Loading..

Yarın akşam üstü kap olur ya da Çarşamba sabahı..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya arkadaşlar, kızınıza damat bakmıyoruz burada. Yok öyle sevinmiş, yok karakteri şöyleymiş, yok paragözmüş yok efendim tipi renklilere benziyormuş. Çıldırdınız mı ya. Vallahi sıyıracağım kafayı.

Lawal a fizik olarak çelimsiz deniyor, Ozana güçsüz deniyor düz topçu deniyor, mvila beğenilmiyor. Ben  3-4 gündür kriz geçiriyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:33:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez gelmeze rezillik iyi paylasim yaptik facede falan gslileri makaraya aldik yapmayin bunu lutfen ya !

Yahu bunu mu düşünüyorsun gerçekten :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yanlız yarından sonra çok fena rezil olabiliriz. Ve başkanın kellesi gidebilir çok ciddiyim. Çünkü bugün millet bildiğin gaza geldi bunun sonu Ndoye'ye çıkarsa bildiğin klüp binasını ateşe verebilirler.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı genki1914

Yahu bunu mu düşünüyorsun gerçekten :)
Valla bunu dusunuyorum su an ne dusuncem baska iyi dalgaya gelicez (kendi ortamim icin bahsediyorum )

Guti14