2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946122 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bu arada Kerim asla ilk 11 oyuncusu olamaz Beşiktaş'ta.. Ne Bileyim bana öyle geliyor Semih gibi yedekten gelip verim sağlar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Pedro Franco + Pektemek + Koybasi  = Ozan

Daha ne istiyorlar , Ertuğrul öptüm başına koysun.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Adnane Tighadouini malagaya 1.2 milyon euroya gitti.

İnanın, 3 tane frei eder.

Çevrimdışı Hasan Akten

Kerim ike gökhan birbirine çık benzer oyuncular hatta birebir bile denebilir sana söyleyeyim ne eksik bir savunma yeteneği iki oyun zekası

Dribling patlayıcılık birebir ve içeri katletme tamamen aynıdır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ayağını kullanma? Kerim'in daha sağ ayağında o güç yok, sol ayağı kim bilir nasıldır?

2 kanatta da oynayabilme? Kerim'i sağa atsan sudan çıkmış balığa döner. Çizgide oynayamaz çünkü, sürekli içeri katetmek ister.

Fizik? Töre gibi fiziğe sahip olabileceğini düşünüyor musun?

Bana kalırsa Kerim'in Gökhan ile yarışabileceği tek bir alan var, söylediğin gibi patlayıcılık. O da tek başına işe yaramıyor. Ne patlayıcı adamlar geldi gitti hiçbiri iş yapmadı.

Çevrimdışı talha

Lucia Piazon var o gelebilir Kerim yerine katkıda verir baya Kerim vazgeçilmez değil

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kerim Frei yi 3 Hazırlık maçında da İlk 11 Oynatan ve Başkana Önümüzdeki Sezonun Yıldızı Kerim Frei olacak diyen Şenol Hocadan daha iyi biliyor Bazı Futbol dahisi arkadaşlar :tabe: :tabe:
Ozan Bana Göre KAZMA dır , Hiç beğenmiyorum , Hem Milli takımda hemde Bursadaki maçlarını izledim ,,Hiçbir maçta yıldızlaşmadı bildiğin DUZ oyuncu !!
Bana Ozan ın bir tane Yaptığı EKSTRA işi söyleyin !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALDENYX

Marsilya; Diarra'nın ardından Diaby'i almış.  :kop:

İkisinin de 1 yıldır ayağına top değmedi.

Beterin beteri var...

monoco dan bekliyordum ben bu hamleleri....  :evillol:  :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Savaş

Bu takımda Mustafa İsmail Necip Gökhan Suzen Sezer hatta Ömer gibi adamlar varken Kerim'in takasta kullanılması abestir.

Töre yada Q7 sakatlandiginda Olcay oynarken keşke Kerim olsaydı dersiniz sonra fazlaca benden söylemesi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğuhan

Ozan'a Kerim+Ömer artı 2 milyon ona da varım ben.

Kerim'den de olmayacak. Onun gibi tonla genç sol açık buluruz.

güzel paket olmuş hazır dağıtıyokan süzen sezer mami ismail bunları da bi çıkarsak elden :D

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kerimin takasta kullanılması hiç mantıklı değil. Genç ve potansiyeli yüksek bir oyuncu. Ayrıca ahlak olarakta düzgün biri. Ozan gelecekse efendi efendi gelsin. Ama kerim verilmemeli hele ki şenol güneş gibi bir faktör varken. Geçen yıl olcay efendiye berilen şansın yarısı kerime verilseydi çok daha iyi olacaktı. Hem biz olcayı izlerken sinir olmayacaktık hemde kerimi kazanacaktık. Versinler olcayı+Pektemeği+Necibi+İsmaili üstünede para yok. No para.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı can1903

Kerim Frei yi 3 Hazırlık maçında da İlk 11 Oynatan ve Başkana Önümüzdeki Sezonun Yıldızı Kerim Frei olacak diyen Şenol Hocadan daha iyi biliyor Bazı Futbol dahisi arkadaşlar :tabe: :tabe:
Ozan Bana Göre KAZMA dır , Hiç beğenmiyorum , Hem Milli takımda hemde Bursadaki maçlarını izledim ,,Hiçbir maçta yıldızlaşmadı bildiğin DUZ oyuncu !!
E Şenol Güneş'te Ozan Tufanı beğeniyor dahi arkadaşım..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan Q7 gibi trivela yapmadığı için mi kazma oluyor veya Sow gibi röveşata golü atamadığı için mi kazma oluyor ?

Çevrimdışı brkntcnr

Kerim bence de muazzam bi topçu değil ama bende kredisi var. Pektemeğe vs. dayanan takım ilk fırsatta kerim i yollamak bana göre yanlıştır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Kerim ile ilgili kabaca şunu yazıyım.

İlk dokunuşu kötü, geometri bilmeyen, sırtını çizgiye çok fazla yaslayan, sızmaları denemeyen, set oyununu bilmeyen, oyun görüşü ve karar verme mekanizması kısıtlı, bitiricilikten uzak, ikili mücadelelerde zayıf, dar alanda oynama becerisi vasat, taktiksel sadakatten uzak bir arkadaşımız...

NOT: Kerim Frei, geçen sezon Beşiktaş'ın en çok maça çıkan oyuncusudur.

İyi bir takıma (doğru bir organizasyona) kiralanmalı...
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 00:07:17 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben şuna karar verdim, buradaki arkadaşlarımda kusura bakmasınlar, Yanlış da anlamalarını hiç istemem.

Ozan tufana kazma diyen adamla futbol konuşmam,konuşmayacağım da, 1 dal sigara istese onu bile vermem. Ha dersiniz ki( konuşsan konuşmasan çok umrumuzda) o başka birşey. stat konusunu tartışırız o arkadaşlarla.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:06:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ver Kerim'le Ömer'i al Ozan'ı Aralıkta'da Dzsudzsak'ı al of of ..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:07:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Kerim ile ilgili kabaca şunu yazıyım.

İlk dokunuşu kötü, geometri bilmeyen, sırtını çizgiye çok fazla yaslayan, sızmaları denemeyen, set oyununu bilmeyen, oyun görüşü ve karar verme mekanizması kısıtlı, bitiricilikten uzak, ikili mücadelelerde zayıf, dar alanda oynama becerisi vasat, taktiksel sadakatten uzak bir arkadaşımız...

NOT: Kerim Frei, geçen sezon Beşiktaş'ın en çok maça çıkan oyuncusudur.

İyi yönlerini yazsaydın daha kısa ve zahmetsiz olurdu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ver Kerim'le Ömer'i al Ozan'ı Aralıkta'da Dzsudzsak'ı al of of ..
:icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan Q7 gibi trivela yapmadığı için mi kazma oluyor veya Sow gibi röveşata golü atamadığı için mi kazma oluyor ?
Yahu DUZ adam Düz !! Daha ne açıklama yapayım ?
Gökhan inler mi Ozanmı desem , Ozan diyebilirmisiniz ??
Ben Lawala bile razıyım yeterki bu Kazma alınmasın !! En azından Bi omeri verip alırız , Bu kazma için 5 Tane adammı vereceğiz Bursaya ??
Bana Göre Veli = Ozan bi fark yok ...
Düz adamı MESSİ İlan ettiniz burada 5 adam + Para vermeyi bile kabul ediyorsunuz !!
Pes vallahi Pes :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:09:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

olay o zaten soğuk kanlı basit oynayışı bizim yıldızımız veli pas atılınca panikten eli ayağı dolaşıyor ayrıca adamın hem defans anlayışı pas arası iyi hemde orta saha için yeterli tekniğe sahip bizim eldekilerden daha iyi oyun kurar geriden al gülüm ver gülüm yapmaz atiba veli gibi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:10:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu DUZ adam Düz !! Daha ne açıklama yapayım ?
Gökhan inler mi Ozanmı desem , Ozan diyebilirmisiniz ??
Ben Lawala bile razıyım yeterki bu Kazma alınmasın !! En azından Bi omeri verip alırız , Bu kazma için 5 Tane adammı vereceğiz Bursaya ??
Bana Göre Veli = Ozan bi fark yok ...
Düz adamı MESSİ İlan ettiniz burada 5 adam + Para vermeyi bile kabul ediyorsunuz !!
Pes vallahi Pes :steamed: :steamed: :steamed:

:uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan İnler İle Anlaşıldı.Napoliyle de anlaşma yakın

Ertem Şener

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş diego capel ile ilgileniyor.

Ertem şener

Kerim gidiyormu acaba ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:11:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Tutmayın Ertem'i salıverin gitsin çok fena sallıyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli