2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945448 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu yazmışsa işin içinde kesinlikle Fener vardır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnş inş , Alsınlar tepe tepe kullansınlar o Kazmayı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Ya anlamıyorum.  Kerim'i neden bu kadar çabuk harciyosunuz? Bu takimda İsmail'e Mustafa'ya Necip'e hatta ve hatta Olcay'a tanınan şansın 10 da 1'i tanınmadı daha bu çocuğa.

İngiltere görmüş, potansiyeli olan, pırpır bi adamı takasta nasıl gömersiniz hemen? Bu adama sen şans verdin mi ki hemen iş yapmaz diyorsunuz?

Kim ne derse desin ben bu çocuktan çok ümitlityim arkadaş. 93 doğumlu potansiyeli olan bi adamı Mustafa'nın yanında takasla kullanmanın açıklamasını asla kabul etmem.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte Kerim'i tanımlayan kelime bu bence. 1 gram fazlası değil.

Futbol zekası yok bir kere adamda. Sabaha kadar pırpır olsun, uçsun kaçsın. Futbol zekasının kazanılacak bir özellik olduğunu düşünüyor musun?

Şans verme konusuna gelince, 2 sene boyunca Olcay'dan formayı alamamış. Şans verilmedi değil yani Olcay'dan kötü olduğu için oynatılmadı. Olcay'ın beşiktaş takımında en fazla yedek olabileceğini düşünen biri olarak söylüyorum bunu.

Çevrimdışı Deniz

Ozan bursada cok mutsuz ama bursa birakmaz sanmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Asıl Kerim'den beklentisi olanlar neye dayanarak bunu söylüyor onu anlamıyorum. Kariyeri boyunca attığı gol sayısı bir elin parmağını geçmemiş,top sürerken etrafına bakmayıp 3 kişi arasına giren,savunmaya yardımı olmayan,güçsüz bir kanat oyuncusundan beklenti niye bu kadar yüksek anlayamıyorum. Eğer çok büyük aşama kaydedemezse kariyeri boyunca hep yedeğimiz olabilecek kapasitede.

Genc, kariyeri boyunca sudur budur dedigin adamin yasi 21 kariyeri daha yeni baslamis zaten.  :lol:

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'a kazma diyip Kerim'e büyük yetenek diyen gördüm ben gidiyom :lol:

Çevrimdışı Neo Nesil

Senin yaşında bende senin gibi fanatik düşünüyordum. Askere gittim geldim değiştim.

askere gitsem de gitmesem de olay-durum belli... zaten çocuk da düşüşte...

üstelik ozan gibi yetersizler₁ alınacağına lawal alınsın daha iyi...

Çevrimdışı can1903

Bu arada yarın evraklar yetişirse KAP yarın olur..

Yetişmezse Çarşamba hem KAP hemde Gomez olur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan'dan çok İsmail+ 1-2 milyon euro karşılığında Emre Taşdemir'i isterim. Sol bek sıkıntılı Emre ideal bizim için.

Çevrimdışı talha

Ozan'a kazma diyip Kerim'e büyük yetenek diyen gördüm ben gidiyom
Kerim yetenek olarak takımın en iyisidir zaten yeteneğine gram laf edemeyiz asıl sıkıntı oyununda

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbol zekası yok bir kere adamda. Sabaha kadar pırpır olsun, uçsun kaçsın. Futbol zekasının kazanılacak bir özellik olduğunu düşünüyor musun?

Şans verme konusuna gelince, 2 sene boyunca Olcay'dan formayı alamamış. Şans verilmedi değil yani Olcay'dan kötü olduğu için oynatılmadı. Olcay'ın beşiktaş takımında en fazla yedek olabileceğini düşünen biri olarak söylüyorum bunu.
Takımın başında o zaaman TAKINTILI bi HERİF vardı dikkat ettiysen !!
Bu açıdan bakarsan O TAKINTILI HERİF , CENK varken Mustafayı oynattı , Senin bu Açıklamana göre MUSTAFA, CENKden daha iyi oluyor yanlış mı anlıyorum ??? @Hasan Akten
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ozan E.

Trtspor avrupa maclarimizi gosteriyor eskileri

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben şuna karar verdim, buradaki arkadaşlarımda kusura bakmasınlar, Yanlış da anlamalarını hiç istemem.

Ozan tufana kazma diyen adamla futbol konuşmam,konuşmayacağım da, 1 dal sigara istese onu bile vermem. Ha dersiniz ki( konuşsan konuşmasan çok umrumuzda) o başka birşey. stat konusunu tartışırız o arkadaşlarla.

Çevrimdışı Hasan Akten

Kerim yetenek olarak takımın en iyisidir zaten yeteneğine gram laf edemeyiz asıl sıkıntı oyununda

Gerçekten aynı adamı mı izliyoruz şaşırıyorum ya :D

Kerim'in Gökhan Töre'den iyi olduğu bir özelliğini söyle Allah rızası için.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben şuna karar verdim, buradaki arkadaşlarımda kusura bakmasınlar, Yanlış da anlamalarını hiç istemem.

Ozan tufana kazma diyen adamla futbol konuşmam,konuşmayacağım da, 1 dal sigara istese onu bile vermem. Ha dersiniz ki( konuşsan konuşmasan çok umrumuzda) o başka birşey. stat konusunu tartışırız o arkadaşlarla.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 23:51:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ozan'a Kerim+Ömer artı 2 milyon ona da varım ben.

Kerim'den de olmayacak. Onun gibi tonla genç sol açık buluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ozan da büyük yetenek kerim de.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Gerçekten aynı adamı mı izliyoruz şaşırıyorum ya :D

Kerim'in Gökhan Töre'den iyi olduğu bir özelliğini söyle Allah rızası için.
Kerim ike gökhan birbirine çık benzer oyuncular hatta birebir bile denebilir sana söyleyeyim ne eksik bir savunma yeteneği iki oyun zekası

Dribling patlayıcılık birebir ve içeri katletme tamamen aynıdır

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Gomez Perşembe geliyor ; BeyazTv

CHA CHAAA
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Futbol zekasindan kastiniz nedir anlayamadim. 3 adamin arasına girmek mi? Olur olmadık yerlerde şut çekmek mi? Boşta adam varken çalıma gitmek mi?  Yahu bunlarin hepsi zaten Töre'de de var Q7'de de var.

Bu futbol zekası değildir arkadaşım. Bu özgüven meselesidir. Bazi adam bunları yapar becerir. Bazilari yapamaz. Kerim bunlari yapamıyor bazen boyundan buyuk islere giriyor fakat bu zamanla oluşucak ve gelişecek şeyler. Futbol akli fikri zekasi değil.

Futbol zekasi olmayan adam duracagi yeri bilmeyen, pas atacagi yeri bilmeyen, kosu yapacagi yeri bilmeyen adamdir. Mustafa'dir. Kerim degildir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'a Kerim+Ömer artı 2 milyon ona da varım ben.

Kerim'den de olmayacak. Onun gibi tonla genç sol açık buluruz.

Hurşutgillerden :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 23:54:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Hurşutgillerden :D
:D

Ya Hollanda'dan şimdi isteyelim 2 milyona 5 tane var bu tip abartmıyorum.

Hız dribling başka hiçbir şey yok Kerim'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kerim ne zaman  pas vermeyi öğrenirse ozaman olur ondan  ancak ögrenemeyecek gibi duruyor.

Adam 5 metre yanına pas atarken bile top zorla gidiyor.

driplingle adam geçme ile hiç bir sorunu yok ama biraz futbolu basit oynamalı  Qauresma sendromuna yakalanmış :)

Çevrimdışı f_madida

Bazi yorumlarin hic dengesi yok..Ozan kazma degil ama abartildigi kadar iyi bir oyuncu da degil....Ben olaya daha stratejik bakiyorum, elimizde gonderilebilecek ve kadroda yer acabilecek oyuncular var, bunlardan bazilari takasla giderse transfer olur, yoksa bonservis vermemiz mantiksiz, hele ki Kerim + Pektemek gibi bir teklifin ustune... Kerim'i de Pektemek'i de 4'er milyon Euro'ya aldigimizi unutmayalim..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Easthanbool

Bende Kerim'de futbol zekası olmadığını düşünüyorum aldığı süreyle falan da hiç alakası yok
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 23:57:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Alın size Kerim Frei  :evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli